גם אני לא חושב
ס ספר מצונזר New member 20/2/13 #15 בכייף!! למרות שיש לי בכרטיס תמונה אבל אעלה חדשה ושונה גם לפה אני אוהבת את כל כולי, הכל מושלם אצלי,
B Berethor New member 20/2/13 #19 בוודאי כי אם התמונה הייתה כוללת גם גוף, אנשים היו עוד יותר בשוק(חיובי)..
B Berethor New member 22/2/13 #276 היה קשה אבל שרדנו ספר מצונזר בקרוב תהי היורשת של מרילין מונרו.. http://he.wikipedia.org/wiki/סמל_מין
ס ספר מצונזר New member 22/2/13 #277 למה בקרוב? אני כבר!! תסלח לי אבל במקום שאני באה מימנו אנשים לא עומדים בזה כשאני לובשת חשוף(אי לכך אני לא לובשת חשוף לרוב)
למה בקרוב? אני כבר!! תסלח לי אבל במקום שאני באה מימנו אנשים לא עומדים בזה כשאני לובשת חשוף(אי לכך אני לא לובשת חשוף לרוב)
נ ניר4819 New member 20/2/13 #37 הפנים שלך הן מהיפות ביותר שראיתי אי פעם ברצינות. איזה פנים מדהימות! בנים לא מתחילים איתך כל הזמן, כשאת נראית ככה?
הפנים שלך הן מהיפות ביותר שראיתי אי פעם ברצינות. איזה פנים מדהימות! בנים לא מתחילים איתך כל הזמן, כשאת נראית ככה?
ס ספר מצונזר New member 20/2/13 #39 אנשים אומרים לי.. אבל גברים מפחדים מימני, יש לי לוק קשוח מדי ואני מאוד טוטאלית עם אנשים. לא מברברת יותר מדי, תודה
אנשים אומרים לי.. אבל גברים מפחדים מימני, יש לי לוק קשוח מדי ואני מאוד טוטאלית עם אנשים. לא מברברת יותר מדי, תודה
נ ניר4819 New member 20/2/13 #44 את לא נראית כזו קשוחה ואת ממש יפה. תאמיני לי, אם הייתי צעיר באיזה 10 שנים, היית כבר מוצאת עכשיו בתיבה שלך בתפוז כמה הודעות ממני. לא נראה לי שתשארי לבד הרבה זמן.
את לא נראית כזו קשוחה ואת ממש יפה. תאמיני לי, אם הייתי צעיר באיזה 10 שנים, היית כבר מוצאת עכשיו בתיבה שלך בתפוז כמה הודעות ממני. לא נראה לי שתשארי לבד הרבה זמן.
ס ספר מצונזר New member 20/2/13 #46 אני לא להכרות! כלומר אויי פונים אליי ואז אני כבר מרגישה לא נעים להסביר כל פעם מחדש, כי אני טיפוס אובר מתורבת ומנומס, אבל אני לא להכרות...
אני לא להכרות! כלומר אויי פונים אליי ואז אני כבר מרגישה לא נעים להסביר כל פעם מחדש, כי אני טיפוס אובר מתורבת ומנומס, אבל אני לא להכרות...