לא התנהג בצורה טרולית???
שימי לב בבקשה : לצערי נאלצתי לעבור על כל ההודעות של הטרול הנוכחי בשביל לאסוף וללקט את המסקנות המזהירות שלו- וכל זאת על מנת להראות לך קספיאן את ההבדל בין טרול לבין "אי הסכמה". וגם זה,רק בגלל שאני אוהבת אץ הכתיבה שלך ונהנית לקרוא אותך ויש לי הערכה כלפיך. או קיי? בוא נקרא יחד: 1.נראה לי שהתופעה הזו (, היא תוצר של עולם צר, ציני ואגוצנטרי שמזמן שכח את המקום שלו ביקום 2.התופעה של מימוש והגשמה עצמית דפקה קצת את הראש להמון אנשים ויצרה עולם פנימי עשיר אך מתוסבך לא פחות עם רגשי אשמה ותיעוב עצמי ולסביבה. 3.אני חושב שאם כל הציניות והרצון, ואני מאמין שהוא אמיתי, לא להביא ילדים, הוא כפירה בעיקר. 4.אך לא להביא ילדים לעולם מטעמים מצפוניים זו התחסדות ומותרות של אדם שסולם הערכים שלו רעוע והתפישות שלו לגבי הקיום שלו הן מעורערות. 5.בעצם שיש פה אמירה אגואיסטית נרקסיסטית, קרי "אני לא מוכנה לעובדה שילד "גוזל" לי את הזמן הפנוי. אני לא מוכנה שאנשים ייכנסו לחיי ואף תיה להם השפעה מכרעת על אורח חיי. לצערי, אלו הם טעונים מאוד עצובים. 6.אני מדבר על התכחשות לאינסטיקטים בסיסיים של האדם. 7.הן קורבנות של עצמן ושל החברה 8.זו אגואיסטיות ופחדנות. 9.אתם מכסים בעיות נפשיות באדרת אידיאולוגית כלשהי וזה עוד רק חלק מה"נפלאות" שלו. אז חוץ משיפוט אחרים,ביקורת על אחרים,אטימות מחשבתית,התקפות ,הטלת רפש בכל מי שנמצא כאן, כינויים בשמות : פחדניות, נרקסיסטיות, אגואיסטיות, בעלות בעיות נפשיות,קורבנות,דפוקות בראש, כופרות..... עכשיו, עם כל הכבוד שיש לי אליך- אתה באמת לא מסוגל לראות את ההבדל בין ערימת בלבולי הביצים הזו- ששייכת לטרול מצוי בפורום הזה- לבין תגובות"לא מסכימות" שהיו כאן די והותר וכל הדיונים היפים שצמחו סביבן?? בחייך, אני בטוחה שאתה רואה את ההבדל! + הוספת תגובה