קצת מכל אחד מכם

charry

New member
הוא רוצה לקחת אותי לשם

רק כי זה לא נראה לו יפה, ואני יודעת שזה לא ממש יפה, ועדיף להיות רזה יותר אבל יש לי קצב משלי... והוא לא חמישה קילו בעשרים יום!

vodka2

New member
נעלמת לי מהצט

ועכשיו משום מה יש לי בעיה להכנס לשם אז אנסה לחזור יותר מאוחר לפורוס, בכל מקרה תחזיקי מעמד וכולם מחזיקים אצבעות

charry

New member
תודה...

גם אצלי יש אותה בעה אבל אני חייבת להעלם מפה בשעה 4:10. אני אחזור בערב...

חן123

New member
אני מרשה לעצמי לכתוב את

מה שאני עומדת לכתוב מאחר ומדובר בקהילה באינטרנט, במציאות לא הייתי מעיזה בחיים, אני מתנצלת מראש כי זה עומד להיות קשה מה שאבא שלך עושה לך זאת התעללות ממש, ולא בתור קלישאה, אין הרבה התייחסות לאמא שלך בסיפור, כמה היא דומיננטית בבית והאם אפשר לדבר איתה את אדון לגופך, אם אבא שלך רוצה לעזור לך זה ניפלא, אבל זאת לא עזרה. האם יש טעם לדבר איתו? אולי "במקרה" להשאיר את האינטרנט פתוח על השירשור הזה , שיקרא אותו? אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם איש מקצוע על הנושא הזה של אבא שלך, או לפחות אם מישהוא קרוב (אחות, אמא וכו´), אין שום סיבה שהוא יאיים עליך, מה גם שאף איש מקצוע לא יעשה לך כלום ללא רצונך!

charry

New member
אמא אבא ומחשבים

אמא שלי דיי דומיננטית ואחרי דיבור שהיא תפסה עם אבא שלי הוא הפסיק לדבר ככה אם אמא שלי בבית, אבל היא בהריון עכשיו (חודש שביעי וחצי, לכל המתעניין...) ויש לה מצבי רוח אז אין לי כוח להעציב אותה ולהתמודד עם זה. אבא שלי לא מתקרב למחשב- אז אין סיכוי שהוא יקרא את זה, אבל אני מקבלת המון המון תמיכה מכן- תמיכה שעוזרת לי המון! תודה! charry

אביטל +

New member
לא לפחד מהאיומים האלה

קיצור קיבה - לפי הנתונים שלך את עם BMI 32 צריך מעל 40 כדי לעשות ניתוח מלתעות - אני בספק אם מישהו יעיז לשים לך אם את מתנגדת ואם כן, תגידי פה ואני הראשונה שתתקשר למי שצריך להתקשר אני מתנצלת מראש בפני כל ההורים ששוים משהו... אבל בהרבה מקרים למרבה הצער הורים הם כלב ללא שיניים. מאיימים או מבטיחים ולא מקיימים. לטוב ולרע. שימי פס.

גילה29

New member
הי cherry

קטונתי מלייעץ בעיניני דיאטה, בעיקר כי עכשיו אני לא בתקופה טובה. ובכל זאת כשקראתי את מה שכתבת ליבי יצא אלייך מרוב הזדהות. ואחרי שראיתי את האהבה הרבה שכולם בפורום מעונינים להעניק לך ( וכן, כן גם אני ) עלתה לי תובנה/הצעה שבאה מתוך נסיון דומה עם דיטטיקאיות. מה דעתך לקחת מכל אחד רק את מה שהוא יכול לתת? משמע..... מהדיטטיקאית רק את ההמלצות היבשות ומאיתנו......את האהבה. אני חושבת שאת בחורה אמיצה והיכולת שלך לשתף היא נכס נדיר שיכול לעמוד לרשותך, בעיקר כי הפעם הוא הופנה למקום הנכון אל קבוצה שיודעת לקבל ולהעריך את היכולת הזו. בקיצור.... יש לי הרגשה טובה לגבי הצלחתך. שולחת לך אהבה גילה

charry

New member
המון תודה

גילה, המון תודה על ההזדהות וההבנה והחום והאהבה שאת משדרת! ולכולכן- אין לי מילים איך להודות לכם! היומיים האלה שאני כא שיפרו את מצב רוחי ובטחוני בקשר להכל פלאים, שלא נדבר על העזרה והטיפים הנפלאים! תודה תודה ושוב תודה! u all
, charry

וודקהההה, ווא וואו וואווווווו!!!!

איפה התחבאת עד היום ילדה???
את ההודעה הזאת אכניס לטאג ליין... משהו את! דליה.

שרי יקרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני בהלם. לא הייתי כאן מאתמול וראיתי פתאום את השרשור שלך ואני מוקסמת. קודם כל, כל הכבוד לחבר´ה פה, איך ענו לך במהירות ובמסירות שכזו, זה פשוט נהדר. מעבר לזה, אני נפעמת מהאישיות שלך. את מקסימה!!!!!! הלכתי שוב להתחלה של השרשור כי לא האמנתי שקראתי נכון ושאת בת 13.5 שנים בסך הכול. כל כך בוגרת ומודעת ומתנסחת היטב שזה באמת נדיר לגילך. הלוואי שהייתה לי ילדה כמוך.
(אמנם יש לי שני ילדים מקסימים אבל את נשמעת בהחלט כמו מישהי שהייתי מוכנה לאמץ... אני בטוחה שתצליחי בדרך שלך, את נהדרת. אין לי מה להוסיף למה שכתבו לך כי לדעתי קיבלת כל כך הרבה עצות נבונות ומוצלחות ונדמה לי שאת גם דואגת להפנים אותן וקדימה, לדרך.... שיהיה לך רק טוב, ואנחנו פה נתמוך עד כמה שאפשר. לא תאמיני עד כמה את הולכת להצליח ולעשות לעצמך רק טוב. אני ממש יכולה להרגיש את זה בשבילך.

charry

New member
../images/Emo51.gif

תודה לך! תודה לכולכן! בחיים שלי לא קיבלתי כ"כ הרבה תמיכה! שלא נדבר על הזדהות... ותודה לך יעל על המחמאות ועל החיזוקים! אין לי מילים לתאר את החיוך הגדול שהסתובבתי איתו היום- בזכותכן! בחיים לא הרגשתי כל כך מאושרת ובטוחה בעצמי! אפילו חברות וידידים שלי אמרו כמה אני מאושרת היום וסיפרתי להם על הפורום והן מסרו לכן/לכם כל הכבוד ותודה. אז כל הכבוד ותודה מכל מי שאני מכירה וסיפרתי לו עליכם. וכמובן המון המון תודה ממני! ואם יש משהו שאני יכולה לעשות למענכן- רק תודיעו לי וראו זאת עשוי! charry

vodka2

New member
../images/Emo9.gif

בדרך כלל אני לא נמצאת מספיק זמן כדי להכנס לקטע אבל הילדה הזאת פשוט החזירה אותי כל כך הרבה שנים אחורה, ועד היום אני משלמת על השטויות של ההורים שלי, כואב לי לשמוע שיש עוד ילדים כאלה, היום במשפחה של בעלי, יש אחיינית שאני מאוד מאוד אוהבת ויש לה גם בעית השמנה במקרה שלה הורסים אותה באהבה, כלומר מדברים לידה על כמה שהילדה השמינה אבל כשסוף סוף מדברים ישירות אליה דוחפים לה עוד משהו לפה, לי אסור כמובן להגיד מילה כי הקשר שלנו הוא רק בעלי, וכל מה שנשאר לי זה לראות אותה גודלת לרוחב ולכאוב בפנים אז אם יש מישהו שאני יכולה לעזור אני אריה אמיתי וכמו שאמרתי לשרי, נצלו אותי כל זמן שאני פה, דרך אגב מחר בבוקר אני שוב נוסעת אבל רק ליומיים ואת כבר יודעת בשביל מה, אז להת´ ביום רביעי

חן123

New member
לדעתי שווה בכ"ז להתערב

אפילו ע"י כך שבעלך יתפוס איתם שיחונת... או שיחה עם הבחורה עצמה, חבל עליה...

vodka2

New member
עזבי תאמיני לי לא כדאי להכנס לשם

כי כאן כבר יתחיל כל הסיפור של המשפחה הזאת, לא אשקר, בהתחלה ניסיתי להתערב, אבל התגובה שקבלתי הצטערתי על הרגע צריך להבין את המשפחה הזאת כדי להבין למה היום אני מעדיפה לשתוק

charry

New member
בקשר לאחיינית שלך

יש לה אייסיקיו או אינטרנט או דרך כלשהי שאני יכולה ליצור איתה קשר? אני ממש רוצה לעזור לה ולהעביר אליה את כל העצות שלכן ונראה לי שאם יש לה אימייל או אייסיקיו או כל תוכנה אחרת זה יהיה קל יותר מאשר להטיף להורים שלה... אז תודיעי לי אם אני צודקת לדעתך ואם כן, אם יש דרך שאני יכולה להשיג אותה. charry

למעלה