קצת מכל אחד מכם

charry

New member
מה שאכלתי היום...

היום נראה לי שקצת השתוללתי... הנה מה שאכלתי: בוקר: שני צנימים עם כף גבינה 5% עשר: תפוח צהריים: שניצל על האש (ללא שמן)+ 2 תפ"א אדמה קטנים אפויים ארבע: ארטיק וניל (ציפוי קרח ולא שוקולד...) ערב: שני פת-אורז, כף גבינה 5% וסלט ירקות + כפית שמן וכוס ריוויון. בין לבין: 8 כוסות מים, 2 פחיות דיאט קולה, כוס מיץ תפוחים דיאט. אז מה נראה לכן? זה בסדר או שזה יותר מדיי? charry נ.ב- הלכתי היום לשחות- שעה וחצי בתחרויות והלכתי בבוקר 3 ק"מ עם חברותשלי... דיי מעט... אבל לא היה לי זמן... מיהרתי לבריכה....

vodka2

New member
אני לא מומחית גדולה אבל אנסה

עד הצהריים נראה לי שהיית מאה % נעבור לצהריים כשאת אומרת שניצל את מתכוונת עם פירורי לחם או לחזה עוף נקי? תתפלי אבל יש הבדל וכמובן שמומלץ חזה עוף אל האש או על הגריל אישית הייתי מוותרת על תפוחי אדמה או לפחות על אחד מהם ומה שהייתי מוסיפה בגדול זה סלט ירקות טוב לגבי הארטיק של ארבע, אם אני אוכלת אחד אני אוכלת עשר אז בזה אני לא נוגעת אבל יש היום כל מיני כאלה דיאטתים אולי כדאי שתנסי אותם פער הקלוריות עצום והבנתי שהם לא רעים בארוחת הערב הייתי מורידה את הריוויון ואת הפת אורז היו לנו כבר פחממות רבות במהלך היום ממש לא כדאי גם בערב (צנימים, תפוחי אדמה) לגבי המים אני חייבת להגיד כל הכבוד אני קשה לי מאוד עם המים, אני חיה על דיאט קולה לא הכי בריא אבל כל אחד עם החטאים שלו, דבר נוסף שהייתי מורידה זה את מיץ התפוחים אפילו דיאטטי, נגלה לך סוד קטן, אין דבר כזה!!!!!! כשהייתי בחו"ל נכנסתי לכל הקטעים האלה של מיצי פרי ואלה שמוכרים בפחיות או בקבוקים הם רמאות שלמה. אם באמת בא לך אז תוותרי על ארוחת ערב קחי שני תפוחים ותעשי לבד מיץ זה טעים זה בריא וזה כמעט באותו ערך תזונתי כמו ארוחת ערב, גם ככה לא בריא לאכול בערב, יותר מידי. עוד טיפ קטן, בסופר באגף הגבינות ישנה גבינה שכמעט לא מתיחסים אליה וזו גבינה לאפיה, מוכרים אותה בשקיות עטופה בנייר, לכל החברות יש כזאת, הטעם שלה מאוד עדין עד נטרלי וקל מאוד להכתיב לה את הטעם (עם קצת מלח פלפל)למה אני מספרת לך עליה, הגבינה הזאת היא רק 5% אבל היא מה שנקרה סותמת יופי, חתיחה מהגבינה הזאת ואת לא רעבה לחצי יום, שווה לנסות

charry

New member
../images/Emo51.gif על ההתיחסות אבל...

השניצל- נקי על האש הגבינה- אני אנסה(רק איך קוראים לה?) התפ"א- אני אוריד ואוכל במקום סלט הארטיק- אני אוכלת רק אחד... והדיאט מגעילים אותי הפת אורז- אני אוריד אני מסוגלת לחיות בלי ארוחת ערב, אבל לפי מה שהבנתי (אז כנראה הבנתי לא נכון) לא מומלץ לוותר על ארוחת ערב. עדכני אותי בנושא. תודה על ההתייחסות והעצות, charry

vodka2

New member
חשבתי שתקראי את ההודעה רק מחר

בכל מקרה, לגבי תפוח האדמה, אם את אוכלת סלט גדול את יכולה לנסות גם תפוח אדמה אחד קטן אם עוד בא לך, לגבי הארטיק, אם את חייבת לאכול את הדבר האמיתי, (וניל וכד´) אולי כדאי שתצמצמי לאחד כל יומיים שלושה, ולא אחד כל יום, לגבי ארוחת ערב, זה נכון לא מומלץ להוריד ארוחה, מה שלמעשה התכוונתי, כשאת עושה לבד בבית מיץ תפוחים או אפילו רסק (יש הבדל בין השניים) זה ממלא כמו ארוחה ובערב, מדברים על ארוחה קלה לא משהו כבד, כך שזה יכול להיות תחליף מה שבטוח שזה יותר טוב ויותר בריא מהמשקאות שמוכרים. ( כמובן שלא מוסיפים לזה סוכר!!!!!! מה שכן מוסיפים בדוכנים שמוכרים לך מיץ טרי) הגבינה שהמלצתי לך עליה - התגובה שלך לא היתה מתלהבת במיוחד היא לא עונש, את מוסיפה לה קצת מלח ופלפל וזה נחמד באמת. זה לא הופך לגבינה צרפתית משובחת אבל אבל זה לא רע, יש כמה גבינות כאלה, כנען, טובורג, טוב טעם וכו´, פשוט תבדקי בסופר היא 5% ומיועדת לאפיה, נמכרת בתוך שקית טוב אז זה הכל בנתיים בנתיים זה הכל בהצלחה, ונדבר עוד יומיים (אני נוסעת מחר בבוקר)

charry

New member
אני חיית לילה

ותודה על העצות- אני אשתמש בהן... התגובה על הגבינה- כי לא ראתי עדיין קסמים ועד שאני לא רואה- אני לא מאמינה... (דרך אגב אני לא סובלת גבינות צרפתיות או כל דבר כזה...) וארוחת ערב- סבבה. רשמתי הערות ויצאתי לדרך... charry

תמי ב

New member
רציתי להוסיף משהו,

לא בטוח שאצליח לנסח כמו שצריך: נכון שתמיכה בבית היא דבר חשוב, אבל לא תמיד היא עוזרת. כי הלחץ להיות רזים, וה"נשמות הטובות" נמצאים בכל מקום. אני רואה את זה גם אצלי בבית. בתי הצעירה, ישבה עכשיו רבע שעה, ובכתה לי שהיא שמנה מדי. ושיהיה ברור, זו ילדה בת 10, נמוכה ורזה מאוד, ששוקלת 28ק"ג (אני שקלתי ככה בכתה א´...). חשבתי שאני יוצאת מדעתי. היא צבטה לעצמה את העור בזרוע, וטענה בבכי שזה שומן!!!! בקיצור, תמיד צריך לעמוד מול לחצים מבחוץ. תמיד יש מי שמציק. אנחנו צריכים ללמוד להתחזק. להיות בעלי חוסן פנימי. הצורה החיצונית כל כך חשובה היום לאנשים, עד כי גם מי שרזה באמת לא מרגיש בטוח ברזונו. גם לי אמרו תמיד בבית, מאז שהייתי ממש קטנה, שאני שמנה מדי. אמנם לא הביכו אותי מול חברות, אבל בגלל אבי ובעידודו, הרעבתי את עצמי החל מגיל 12. הוא לא חשב שזו התעללות, וגם אני לא חשבתי כך. לשנינו היה ברור שהוא רוצה את טובתי. וכך, מנערה מלאה, הפכתי לנערה מלאה אך מורעבת (אני חושבת שהייתי האנורקסית היחידה בהיסטוריה שלא הצליחה לרדת מתחת ל 58 ק"ג, אבל כל שאר התופעות בהחלט היו לי....) ובמרוצת שנות הדיאטה נהייתי שמנה יותר ויותר. היום יש לי עודף משקל של כ 60 ק"ג. והכל מרוב כוונות טובות. את צריכה להיות חזקה, ולאהוב את עצמך. בהצלחה.

charry

New member
קודם כל

את חייבת להגיד לבת שלך שזה ממש לא ככה! ודבר שני- אני לא מרעיבה את עצמי (וגם אם הייתי רוצה- ההגיון היה עוצר בעדי וכן גם תחושת הרעב...) ותודה על העידוד

vodka2

New member
תודה מתוקה../images/Emo140.gif

אבל המחשב שלה כעת לא עובד ויקח קצת זמן שיהיה אפשר ליצור קשר איתה דרך שם חוץ מזה היא לא במיוחד אוהבת להתעסק איתו והכי חשוב כרגע להעלות אותך על דרך המלך,

charry

New member
לא הבנתי שום מילה ממה שרשמת

אז אם תוכלי להסביר לי למה התכוונת... אני אודה לך עוד יותר ממה שאני מודה לך עכשיו...

vodka2

New member
אני מסבירה

האחינית הזאת היא מאוד מתוקה אבל גם מאוד סגורה ולהתעסק עם מחשבים זה לא בדיוק מתאים לה ובהמשך כתבתי שחשוב להעלות אותך על דרך המלך כלומר אני רוצה לשמוע שאת בדרך הנכונה ושהכל הסתדר בבית לפני שאנחנו נכנסים לצרות חדשות

charry

New member
אההההה.....

אני שמחה שאת מגלה דאגה לגביי! זה מאוד מחמיא לי! תודה! זה ממש חשוב לי לראות שאני בדרגת חשיבות כלשהי של מישהו.... טוב, אז תמסרי לה (אין לי מושג איך) אם תוכלי לעשות זאת, להיות חזקה, להאמין בעצמה ולא להישבר

צ´Rי את פשוט מדהימה ועצומה

ואל תתני לאבא שלך להפחיד אותך על מלתעות או ניתוח הוא סתם מאיים ולא יעשה לך כלום חוץ מזה אנחנו לא חיים בארץ של כורתי דגדגנים או קיבות . יש חוק ויש כללים וזה הגוף שלך. לדעתי עם ראש כמו שלך (את מדהימה וחזקה )את לא צריכה להלחץ גוף תקבלי אם תרצי בדרך הקשה אין קיצורי דרך לאכול נורמלי להתעמל ובלה בלה הבחירה שלך הגוף שלך ןהזמן שלך ואל תקחי את אבא קשה יעבור לו ואם לא פשוט תחזקי איתו תקשר בתחומים אחרים שלא קשורים במשקל ץ לגבי המשקל תסבירו לו פעם אחת ברצנות שאת מנסה אך יש לך קצב משלך ומטרות משלך וחבל שתבזבזו תקשר ותהפכו אותו רק לכואב בשבילך ובשיבלו תסבירו לו שזה רק מקלקל לך כל הירידות האלו ועושה הפוך ואם עדיין לא יעבור לו אל תקחי קשה יש לך תחיים שלך ועוד המון זמן להשתנות לשנות ולעשות כל מה שבא לך . עלי והצליחי מתוקה . באהבה אורית

charry

New member
תודה

ותקראי את ההודעה למעלה שרשמתי (ויתר נכון שאני ארשום) בעוד 2 דקות... תודה על התמיכה, charry נ.ב- אם אתם חושבים שהשם שלי הוא:cherry (יעני, דובדבן) אז אתם טועים... זה: charry (יענו, שרי).

למעלה