קצת סדר להופעה...

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

lazy

New member
Solstice שולתים1!!!!!

מדהים חסר תקדים ואני בכלל לא שיכור בפעם הבאה אני אנסה לשתות משהו

stdout

New member
הופעה וסליחה.

היה ממש מעולה. מאוד נהנתי.. שרתי וצרחתי לאורך כל הדרך [עשיתי גם קולות מלווים !! :) ] (לדעתי הפחדתי שם כמה אנשים). אני קצת שיכור , נראה לי. מצטער על ההברזה בסוף... [נראה לי שרציתם לעשות משהו עם קפה... נכון? :)] לא ברור איך בדיוק הגעתי הביתה.. אני אתחקר מחר... שיר דויטש איש נחמד ביותר, וגם אתם. נפגש בהמשך. שגיא :)

Bquiet

New member
היי לכולם...

מזמן לא "הראיתי את פרצופי בפורום", כי היו לי המון מבחנים:) בין לבין ידיד שלי הזמין אותי להופעה של "להקה שעושה קאברים לרדיוהד". נשמע לי מגניב, ובאתי. בדרך חשבתי לעצמי בטח יהיו שם המון אנשים מהפורום, וסתם חבל שאני לא אדע מי זה מי... אבל אז בסוף ההופעה, עם כמה רמזים של שיר במהלך ההופעה (שהייתה מצוינת אגב) ניחשתי ניחוש מוצלח לגבי מי אלו חבורת הפורום:)) אז מאחר וקצת מיהרתי יצא לי רק לומר שלום לשרה וליונתן, אבל אני בהחלט מקווה כן להיות מעורבת במפגשים אחרים, בהם אני פחות אמהר:)) היה לי מאוד מאוד נחמד לפגוש אתכם, ובכלל כיף להיות שוב במקום בו את יודעת שלכולם שם יש טעם מוזיקלי מצוין. היה כיף.

moshel

New member
תודה לכול מי שהיה בהייניקן היום

אני רוצה להודות כאן באופן אישי לכול 219 האנשים שבאו להייניקן לא כולל מוזמנים. אני מקווה שנהנתם מהערב מצפים לכם בעתיד ערבים דומים עם מלא הפתעות שלכם באהבה מושל אורן פדרה וכול חברי להקת SOLSTICE

Vul2re

New member
תודה רבה אישית

לכל מי שבא.. מקווה שנהנתם אני יודע שאני כן - והזמן טס לי ממש מהר! הבעיות הטכניות היו קצת מעיקות.. אבל בטוחני כי התגברנו עליהם ונתנו מופע כמו שצריך שיכול רק לכבד את הגדולים מכולם, רדיוהד. עופר וישניא AKA Vulture (המתיימר להיות ג'וני גרינווד :)

jeniv

New member
לילה.

אני לא רוצה להרגיז אף אחד{שלא ישמידו לי את המחשב..} אבל היה מסריח.פשוט זועה! לא רוצה לשמוע משפטים כמו {רצוי להגיד אותם בכל עבה ומבין} "תשמע ברור שהם לא רדיוהד אבל הם לא רעים" או"תשמע..הם סך הכל להקה צעירה או כל מני זיבולים ששמעתי מאנשים בהופעה. עכשיו שאני חושב על זה... היה ממש ממש ממש מסריח. ללהקה- אל תעלבו ואל תקללו אותי הסאונד לא היה נכון בלאנס גרוע בחירה לא נכונה של הסולן לא היה לכם פיל מה חשבתם לעצמכם שלקחתם חשמלית וחיברת פדל של acc simulator?! קצב..הרבה בעיות קצב\פיל\טיימינג עיבודים לא מדויקים גם האקורדים תפקידי קלידים?אללה יסטור.......ההמונד כל כך לא קשור....... אתה כן אתה המתופף זה שיש לך חולצה של zildjian לא עושה אותך מתופף..!! מר בסיסט..אתה לא פלי מצ'ילי פפרס..אל תזוז כל כך הרבה אם זה פוגע לך בנגינה {וזה פוגע!} אתה עם הגיטרה {לא אתה השני..}הווליום שלך היה נמוך וכמעט שלא שמעו אותך אז אני אעשה לך הנחה..רק תחליף גיטרה לעזעזל מה זה החרא הזה? יו...האיש עם המירופון.. מצטער.. תחליף מקצוע. אני יודע שאני חדש כאן,אני מקווה שאף אחד לא נעלב ממה שכתבתי ואם כן תלמדו לחיות עם זה. Lundy, Fastnet, Irish Sea I got a message I can't read Another message I can't read

תודה מיוחדת ממני

תודה באמת לכל חברי הפורום שהפגינו נוכחות מרשימה בערב שלנו, והוסיפו שמן למדורה בכמות האנשים. באמת לא ציפינו לכל כך הרבה קהל, וזאת הייתה הפתעה נפלאה לטובה. גם נהניתי לפגוש את האנשים באופן אישי, ולגלות (ואני מקווה שזה הדדי) שבעצם כולנו אנשים לא רעים בכלל, למרות חילוקי הדיעות המזדמנים. היה ערב מלא אנרגיות, למרות שממש היה קר על הבמה משום מה, אבל הסתדרנו, ואני מקווה שיבואו יותר אנשים לערב הבא, אם ירצה השם ולא תהיה מלחמה ואני לא אאלץ להישאר בבסיס יום ולילה ואני אשתחרר כאמור בעוד שבועיים כמו שנקבע לי, בבארבי. ובנימה אחרת, הייתי אמור ללכת עכשיו לשיעור פיתוח קול, אבל מסתבר שהזקן שפותח את הקניון הקטן הזה בו מתבצעים השיעורים, פשוט נעלם, או מי-יודע-מה, והמקום סגור. נו מילא, גם ככה אני זקוק לקצת מנוחה. *שיעול*שיעול*שיעול*שיעול*

BlackMist

New member
או..

אם אתה מי שאני חושב שאתה (הגיטריסט) אתה עשית את התפקיד שלך הכי מוצלח מכולם..! וכן, היה די נחמד... אהבתי את הביצוע של exit music אבל הביצוע של street spirit היה קצת מאכזב לטעמי..
לא אישי... או, ובתור אחד שפארנואיד אנדרואיד זה אחד השירים הראשונים (והמסובך מבינהם) שלמדתי לנגן, היה חסר לי הקטע של הגיטרה האקוסטית בהתחלה... חוץ מזה אבל, היה ממש נחמד.. כל הכבוד!

orbiti

New member
זאת הבעיה עם מופעי קאברים

משום מה יש הרבה אנשים שרוצים שלהקת קאברים תעלה על הבמה, תשמיע את השירים המקוריים ברקע, ובינתיים תזוז על הבמה ותעשה שמח. הבעיה מתחילה כשלהקה מתחילה קצת להכניס את העיבודים שלה ולעשות משהו קצת יותר מעניין, ופתאום הסולן לא נשמע בדיוק כמו הסולן המקורי ומאלתר קצת. הסאונד היה בעייתי לפעמים, זה נכון, אבל כל השאר לא הפריע לי. מה היה רע כ"כ בחשמלית עם הסאונד של האקוסטית? לדעתי היא נשמעה בסדר גמור. הסאונדים של הקלידן היו מקוריים לגמרי, והוסיפו ממש המון להופעה (לדעתי, במיוחד ההאמונד), ורק בגיטרה המובילה לפעמים היתה בחירת סאונדים לא לגמרי מתאימה (ואני עדיין מאשים בעיקר את הסאונדמן שעשה לה אקוולייזינג פשוט גרוע, ובכלל פישל עם הגיטרות אתמול). לגבי הביצועים, הם לא היו אחד לאחד, אבל היו מספיק טובים ומגניבים כדי להפוך את אתמול לערב קאברים מעניין ועשוי טוב, ולא לתצוגת תכלית של נגנים, או משהו כזה (כפי שקורה בהרבה מופעי קאברים מפורסמים שרצים כרגע בארץ). אני מזכיר שסולטיס הם לא הרכב מקצועי כמו שליחי הבלוז וכו', והם נאלצו להכין את הערב הזה על חשבון הזמן הפנוי שלהם, ולדעתי לא אכזבו.

Vul2re

New member
ואם בסאונד עסקנו

אז הפקתי כמה לקחים לגבי הסאונדמן של ההיינקן והמקום עצמו. מה גם, שהפנדר פרינסטון קיבל סאונד בהיר מדי שהפך להיות משום מה אפילו יותר בהיר בחוץ, ולא מספיק מלוכלך עם ביצים כמו שקיוויתי שיצא. ההזהרות החוזרות והנשנות של הסאונדמן לגבי היותי חזק היו חסרות שחר, כיוון שכמו שציינתם הווליום שלי היה נמוך בחוץ (וצערי הרב, גם לא הייתה לי דרך לדעת זאת). להופעות הבאות אסתדר לי עם פנדר הוט רוד מנורות משעשע שכזה. לעזאזל, איך ג'וני לא מקבל סחרחורת מלהתכופף כל כך הרבה..

Vul2re

New member
למען האמת,

פשוט התרגלתי עם הזמן מה גם שהסטיינברגר שלי מאוזנת יופי מבחינה משקלית (אחחח... החיים בלי ראש :) אז היא מיוצבת ממש טוב בעמידה. זה מקשה בהתחלה על flying fingers ושאר טכניקות שרדינג למיניהם.. אבל שום דבר שאי אפשר להתגבר עליו, ובכלל, אין ברירה, אי אפשר לעשות חיקויי ג'וני בפאראנויד ובקריפ כשמנגנים גבוה ברצועה :)

תקרא לי שמרני

אבל הראש של הגיטרה הוא חלק בלתי נפרד ממנה, זה חלק מהיופי של הגיטרה, אני מאד אוהב את הראש של הסטראט שלי ואת הראש השפיצי של הג'קסון שנותן לה מראה של רוצחת.

Vul2re

New member
It must be hard with your head on

backwards. שמרנים מעכבים את הקדמה. ;)

Esmena

New member
"מישו" פה ניסה אפילו ניסה לאמץ

שיטת חיים בלי ראש רדיו

אתה תעשה את זה יותר טוב?

סולסטיס, היתה הופעה טובה! נהנתי, אהבתי את הביצועים, שרתי איתם ונהנתי להקשיב למוזיקה. אני מסכים עם ההערות על הבאלנס, זה קצת הציק, אבל קצת, מאד מהר זה הפסיק להפריע, אני אולי הייתי עושה פחות בלדות ומדבר פחות בין השירים, אבל כמו שכל העולם אומר סביבי: "בקטנה!"
. אחלה הופעה, מסקרן אותי לשמוע שירים מקוריים שלכם. עכשיו ג'ניב, אני לא רואה איפה התוכן בביקורת שלך? זה שהמתופף לבש חולצה של זילדג'יאן (או איך שלא יהיה שאומרים את זה) זה אמנם לא עושה אותו מתופף, אבל זה שהוא תופף טוב ולא יצא מהקצב, זה מה שעושה אותו מתופף, אני לא מבין איפה הביקורת פה, ומה הבעיה עם המדמה אקוסטית? אתה יכול יותר טוב? בבקשה תעשה. נורא קל לבקר ועוד לזרוק סתם אימרות חסרות תוכן. חוץ מזה, היה אחלה לפגוש אנשים מהפורום, ולראות שזה באמת "אנשים אמיתיים" מאחורי הניקים.

למעלה