עכשיו אני ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif
הגענו בעשר ורבע, יונתן לוינסון, בוקי, the beastei girl ואנוכי כדי לגלות שיש בערך 10 אנשים בחוץ, התנחמנו בעובדה שנקבל הופעה פרטית, ומושל יצא החוצה אלינו על מנת לודא שאכן אנחנו אנשי
ולהפגין סולידריות עימנו בקור שהיה בחוץ. כשנתנו אישור להיכנס איתרנו את השולחנות ששמורים ל
והתיישבנו, גם אז המקום היה עוד ריק, לא הבנתי אם היתה בעיית ייחצון והתאכזבתי מהקהל הישראלי ומחובבי רדיוהד בכלל, כמה שטעיתי... חצי שעה לאחר מכן היה בלתי אפשרי לזוז, אז פשוט נשארנו לשבת, המקום היה מלא עד אפס מקום, ושולחנות
היו מלאים כולם, חלק מה
ינות התישבו להם במקומות אחרים בלית ברירה. ההופעה התחילה, ואנחנו מתחילים בהתלהבות של "מי מזהה את השיר על פי הצליל הראשון
" (אני בכל אופן...) אז ככה... ההופעה הייתה מעולה, אני וחברי לשולחן וגם אלו שמסביבנו נהנינו מכל רגע, lazy שסיים לשתות חצי מהבר לא הפסיק לצרוח בהתלהבות בסיום כל שיר, ואני השתמשתי הרבה בקישורי השריקות שלי. אין מקום ליצור השוואות, דיברנו על זה תוך כדי ההופעה וגם אחר כך, רדיוהד הם רדיוהד, וכמות הכלים שיש להם על הבמה ופלאי הטכנולוגיות שיש להם על הבמה לא נותנים סיכוי לביצוע שישמע
בדיוק כמו שלהם, אבל זה לא מנע מהחבר'ה על הבמה לתת שואו מדהים, להשתמש בכלים ובאמצעים שיש להם על מנת ליצור את ההרגשה של
זה זה... קיבלנו הקדשה לפורום שלנו, ואני קיבלתי את street spirit, כשהחברים ירדו מהבמה מחיאות הכפיים היו בהחלט מהסוג של "אנחנו רוצים עוד", וקיבלנו
Bossa Creep, עיבוד מטורף לחלוטין לקריפ החביב שלנו הפך אותו לשיר שמי שהסתכל לאיזור הצדדים של הבמה יכול היה לראות אנשים רוקדים ריקודי שנות השבעים בזוגות... ופראנויד אנדרואיד, שלא האמנתי שיהיה בר ביצוע, בוצע בצורה מדהימה. בקיצור אנשים - מי שלא בא הפסיד... ספירה שלי למי שהגיע
power play lazy וחברים (סה"כ 4) fish in the sea וחבר (סה"כ 2) יונתן לוינסון בוקי the beastei girl aphrodisiac stdout bquiet noy boner וחבר e shfiyut איגי דיין מישהי מהסביבה וחברה (סה"כ 2) נו, ובטח שכחתי כמה שלא הראו את פניהם, אבל העניין הובן, היה כיף, היה אפשר לחבר פנים לשמות ולהתנתק קצת מהסביבה של המחשב, והיה מוסיקה מצויינת עם אנשים שמשתפים פעולה בשירה ביחד עם דויטש... חוויה
תודה למושל ששמר שולחנות ודאג לבדוק שהכל בסדר איתנו, ותודה גדולה לחברי סולסטיס על הערב המהנה והנפלא הזה
מחכה לעוד כאלה. פולי