קצת סדר להופעה...

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

polyethylene

New member
וגם פה...

והיו עוד אנשים. עשיתי רשימה באחת ההודעות שלי. פולי

Superunknown1

New member
___

אני בהחלט מקנא..
ממה שהצלחתי לקלוט פה- ההופעה הייתה נהדרת כל הכבוד לחברי הלהקה. (חוץ מהחדש שקטל בצורה מגעילה. יש דרך להגיד כל דבר) וחוץ מעיבוד לקריפ, סטריט ספיריט ופאראנויד אנדרויד, איזה עוש שירים נוגנו? איזה ביצוע הכי אהבתם והכי התקרב לביצוע המקורי? והכי חשוב.. אני מקווה שמישהו צילם; ואם כן- תעלו את התמונות לפה!

Vul2re

New member
לבקשתך, רשימת השירים

הפלייליסט בשלמותה: 1. Just 2. Morning Bell 3. (Nice Dream) 4. The Bends 5. High and Dry 6. Fake Plastic Trees 7. Karma Police 8. Lucky 9. You and Whose Army 10. No Surprises 11. My Iron lung 12. Creep 13. Street Spirit הדרן: 14. Exit Music (For A Film) 15. Bossa Creepa 16. Paranoid Android

eyalap

New member
לא הייתי בהופעה אבל

הפלייליסט נראה די מרשים יש עוד הופעה מתוכננת בקרוב ? ואם יש אז האם תשקלו לבצע את i might be wrong ,שהוא שיר מצוין ?

Superunknown1

New member
הרבה שירים שאני אוהב, חבל

שלא יכולתי להגיע.
הרבה אוקיי קומפיוטר ודה בנדס, מעט מדיי (אחד!) מפאבלו הוני. מה קורה פה? זה רק אני שחושב שפאבלו הוני הוא ה-אלבום של רדיוהד?

יש גם וידאו וגם דיסק

אם כי הדיסק באיכות לא הכי משהו בעולם, את הוידאו עדיין לא ראיתי.

aphrodisiac

New member
שיחקתם אותה!!

היה מ-פ-ו-צ-ץ באנשים!! אחלה שואו, היו כמה קאברים ממש טובים! רק חבל שלא כ"כ שמעו את הגיטרות [כמו שכבר כתבו פה].. שוקו נתן שואו מטורף! >> נולדת לבמה בנאדם..
בכל אופן, יהיה נחמד לראות אותכם מופיעים עם חומר מקורי שלכם!:]

Fish in the sea

New member
עכשיו אני../images/Emo19.gif

קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה ענקית לחברי הלהקה שהרימו ערב מהנה ביותר,ולעיתים אף מעט מרגש. דובר רבות פה כבר על ההופעה עצמה,רק אוסיף שהופתעתי מאוד לטובה,נהניתי כמעט מכל שיר ושיר ולא ציפיתי שזה יהיה כ"כ טוב. שלושת הגדולים של הערב: 1.my iron lung-ביצוע מעולה,לדעתי ההיילייט הבלתי מעורער של הערב. 2.no surprises-אי אפשר בלעדיו. 3.exit music-אני דווקא אהבתי איך שכל פעם עוד אחד מהלהקה עלה לבמה,בשונה מכמה קולות ששמעתי שם בהייניקן.שירה מצויינת בשיר הזה. כמו כן מאוד אהבתי את מורנינג בל.יפה שניגנתם אותו בתור שיר שני, כמו שרדיוהד עשו ברוב ההופעות סיבוב של אמניזיאק וקיד איי. השלושה שהייתי מוותר עליהם: 1.fake plastic trees-מבחינתי האישית זה שיר שאסור לגעת בו 2.street spirit-כנ"ל. 3.מממממ אין 3 האמת.רק את שניהם פחות אהבתי. היה כיף לפגוש את מי שהגיע מהפורום.בתור אחד שבד"כ מתבייש מאירועים מהסוג הזה,היה נחמד לגלות מייד שכולם נורא נחמדים גם בחיים האמיתיים. we should do it again sometimes. שוב כל הכבוד ללהקה,ותודה לפולי (וגם לפאוור-פליי?) ששמרו בשיניים מקומות לי ולחברי.

Fish in the sea

New member
עוד קצת../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

עוד משהו שקצת מטריד אותי מאז ההופעה. באחד מקטעי הצעקות ב-my iron lung,הסתכלתי סביב ולא יכולתי שלא לשים לב לחבורה של כמה חבר'ה צעירים שעומדים בצד ימין אלכסונית לבמה וצועקים בטירוף את קטע ה-"they want everithing". אני לא רוצה להישמע אובר-דרמטי אבל באותו רגע התחברו לי כל מיני דברים ולכמה שניות,נהייתי מעט עצוב.קשה לי קצת להסביר את התחושה ההיא שפקדה אותי,אבל פתאום הכה בי מה שכולם כולל אני כבר יודעים כ"כ טוב: המדינה שלנו מתה.החבר'ה האלה אולי "want everything" אבל נראה שרחוק היום בו הם באמת יקבלו זה. הלהקה,באמת,עשו הכי טוב שהם יכולים וכפי שכבר כתבתי בהודעה הקודמת לא ציפיתי שיהיה כ"כ טוב,אבל בכל זאת,זה רחוק מהדבר האמיתי. כשראיתי את החבר'ה האלה עומדים שם וצועקים את מילות השירים,הבנתי כמה זה עצוב שזה הדבר הכי קרוב לרדיוהד שיש לנו עכשיו.שוב,הנושא פה הוא לא סולסטיק שהיו מצויינים בעיניי,אלא מכלול הדברים. אף אחד (חוץ ממקסמילאן האקר) לא מתקרב לפה,אף אחד לא חושב על להכליל אותנו בסיבוב ההופעות הבא,ולנו נשאר לנסות לחסוך להופעות בחו"ל ובינתיים להסתפק בערבי מחווה.המצב לא הולך ומשתפר,ולמי שלא הספיק לתפוס את רדיוהד לפני שנתיים,התקווה לראות אותם פה על אדמתינו הולכת ונסגרת. עצוב להגיד את זה,אבל גדל פה דור שהופעות קאברים הם הדבר הכי אמיתי שיש לו. אולי האלכוהול הרב גרם לי להיות מעט רגשני מדי לכמה דקות,אבל התמונה ההיא של האנשים בצד ימין נחקקה לי בזיכרון,וכמו כן הבחורה שעמדה מאחורי ועצמה עיניים בהתרגשות בחצי מהשירים. all in all כולנו אנשים צעירים שבסה"כ רוצים לשמוע ולראות את האומנים שאנחנו אוהבים,דבר ליגיטימי ושגרתי לרוב האנשים בגלובוס. יהיה טוב. אולי.

New member
אוי כן, כמה שאתה צודק ../images/Emo4.gif

אין לי הרבה להוסיף לדבריך, חוץ מלתת לינק להודעה שכתבתי בפורום "מוזיקה אלטרנטיבית" (שאיכשהוא חמקה לה לארכיון בלא הרבה תשומת לב) ולמרות שהיא מדברת על להקה ספיציפית, הנושא הגדול שבה מדבר בדיוק על מה שאתה חושב ועל מה שכולנו חושבים. כן, עצוב כאן בארץ, אבל יהיה טוף. אני בטוח. נראה לי..

למעלה