קצת סטטיסטיקה על הפורום לא תזיק...!

ZuLi90

New member
קצת סטטיסטיקה על הפורום לא תזיק...!

שאלון 005 השפיע עליי קשות ובא לי לחקור קצת הסתברויות בפורום D: חחח סתם אבל זה יהיה נחמד :)... יאללה אז כמה שאלות מעניינות , בחרו את התשובה הנכונה... 1. האם אתה אוכל בשר ?! אני צמחוני ; אני טבעוני ; אני אוכל בשר 2. האם אתה מעשן? כן ; לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? כן ; לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? ימני ; שמאלני ; מרכז *לכבד כל דם באשר הוא :p* 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: כן! ; לא ; אין לה מדלדל!! 5. האם אתה מנגן על משהו? כן ; לא 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן ; לא 7. מי יותר טובה: שארון ; איימי לי ; סימון סימונס ; טאריה ; כולן טובות בדרכן שלהן 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? כן ; לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה; לא 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כן ; ממש לא!! ; כל אלבום מיוחד בפני עצמו חח חפרתי !! XD

ZuLi90

New member
אני :):) תיקון: "מאלבום לאלבום"

1. אני צמחוני (ומתעתד להיות טבעוני). 2.לא 3. שמאלני 4. לא 5.כן... , חח אבל רק התחלתי.. 6. כן!! מודה! 7. כולן טובות בדרכן שלהן. 8.לא. 9. רוצה. 10. ממש לא!!

danduuu

New member
עונה

1. האם אתה אוכל בשר ?!
אני צמחונית 2. האם אתה מעשן?
לא מעשנת 3. האם אתה מעל לגיל 18?
כן 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית?
חחח לא מבינה בזה בכלל
4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D:
א-י-ן לה מדלדל
5. האם אתה מנגן על משהו?
לא 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD?
המ לא התמכרתי, אבל כן אוהבת, יש פעמים שפחות יש פעמים שיותר 7. מי יותר טובה:
אין ממש מה להשוות ביניהן, כל אחת שרה בסגנון אחר, אבל בשבילי זה תמיד שארון
8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"?
ממש לא, אבל היא כן הכי משמעותית בלהקה הזאת מן הסתם...זה לא היה ולא יהיה אותו דבר אם לא הייתה את שארון 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא?
לא אכפת לי
10. ולסיום: האם וויטין משתפרים מאלבום לאלבום?
המ, לא משתפרים, אבל נשמעים שונה בכל אלבום. הכי טוב שהם נשמעו לפי דעתי זה אנטר. וכמובן ME, אבל האהוב עליי זה אנטר

עונה:

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכלת בשר בעיקרון אבל רק עוף ודגים כי אני לא אוהבת את השאר אבל אני מתנגדת להתעללות בבע"ח 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא, אבל כמעט
3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? אין לי ממש דעה אז נגיד מרכז
4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: אין לה מדלדל!! 5. האם אתה מנגן על משהו? לא
6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרכן שלהן חוץ מאיימי לי
8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא! 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו אבל בערך לא... כלומר.. ME יותר טוב מאנטר לדעתי

עונה ../images/Emo9.gif

1. האם אתה אוכל בשר ?! כן 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? חחחח אני אקח את התשובה שבצד: העיקר לכבד כל אדם באשר הוא
חח אבל למען האמת לא גיבשתי עדיין עמדה פוליטית.. קצת מכל דבר :] 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D:
לשרון. אין. מידלדל. היא. מושלמת. אבל כן, אם היה הוא בהחלט היה עושה לי את זה
5. האם אתה מנגן על משהו? יאפ 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? המממ אני שומע אותו מדי פעם.. אבל להגיד שהתמכרתי זה מוגזם קצת
7. מי יותר טובה: בשבילי תמיד שרון
8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? ממש לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה מאוד 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? הממ אני לא בטוח אם משתפרים אבל כל אלבום הוא מיוחד בשבילי

נמנמ

1. קרניבורית מסריחה P: 2. איכ, לא 3. לא 4. פוליטיקה זה אחד הדברים שפחות מעניינים אותי 5. מה?! XD 6. כן, פסנתר 7. אין מה להודות, לא התמכרתי אליו 8. כולן טובות בדרכן שלהן 9. לא 10. איך שווית'ין יחשבו שזה מתאים P: 11. כל אלבום מיוחד בפני עצמו התבלבלו לך המספרים

taroboy

New member
עונה:)

1)צמחוני. 2)לא. 3)לא. 4)מרכז. 5)לא,פעם על גיטרה. 6)לא XP 7)כולן טובות בדרכן שלהן. 8)לא,אם לא היה את השאר לא היה וות'ין. 9)אהאה^______^ 10)מיוחד בפני עצמו XP.

chyio

New member
../images/Emo34.gif

1. אוכלת בשר 2.לא 3.לא 4.םם" 5.מרכז 6.לאP: 7.לא 8.כן 9.שארון
10.לא 11.טוב? 12.כל אלבום מיוחד..בלהבלהבלהP:

קולולולולולולולולולו!!!../images/Emo198.gif../images/Emo198.gif../images/Emo198.gif

1. ברור <אין פרות קדושות. כולן פכו לסטייקים=]) 2. לא 3. מרכז 4. ברור. המדלדל הכי שקסי בעולם 5. כן. גיטרה. נדוש אה? 6. קצת. :| 7. שארון 8. לא 9. בחלקם 10. כל אחד סגנון שונה (למרות שהם הופכים ליותר פופים)

Dave2D2

New member
עונה!!! (איזה התלהבות...)

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכל בשר (למרות שאני נגד והכל, אולי אני אפסיק אחרי הצבא...) 2. האם אתה מעשן? כן ; (טפו, יאכ) 3. האם אתה מעל לגיל 18? כן 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? ימני *לכבד כל דם באשר הוא :p* 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: אין לה מדלדל!! (יש לה?) 5. האם אתה מנגן על משהו? לא (חלילית נחשב? למדתי בכיתה ד'...) 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? לא (לא בטוחה אם שמעתי בכלל...) 7. מי יותר טובה: שארון ; (שולטת!) 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא (ממש לא! כאילו, תחשבו. מה שארון הייתה שווה בלי הגיטרות התופים והכל? זה היה נשמע סתם צווחני...) 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה; לא (לא יודעת, לא כל כך שמעתי שירים מאנטר) 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו (כן, כן, נדוש)

ZuLi90

New member
יש לה בטירווווףףףף!!

חח סתם יש לה אבל! ><... אתה לא רואה שכשהיא עושה משחקי ידיים משו זז קצת :p

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה