קצת סטטיסטיקה על הפורום לא תזיק...!

../images/Emo180.gif

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכלת בשר 2. האם אתה מעשן? לא [יש לציין שאני מאוד. מאוד מתנגדת] 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? מרכז *לכבד כל דם באשר הוא :p* 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: אין לה מדלדל!! 5. האם אתה מנגן על משהו? כן ; 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן ; 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרכן שלהן 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה; 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו

The Tatale

New member
|טטל'ה| ....

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכל בשר ונהנה מזה 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? שמאלני (ניראה לי S:) 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: לא 5. האם אתה מנגן על משהו? כן 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? לא T_T איכס 7. מי יותר טובה: טאריה כאילו...שיואוווווווווווו 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? ממש ממש לא הוא נשמע כמו כלב גוסס S: 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו

A t a s h i

New member
עונה. ^^

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכלת בשר. הייתה תקופה שהפסקתי, אבל היו לי בעיות עם המשקל. 2. האם אתה מעשן? לא. 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא. 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? מרכז. 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: כן! 5. האם אתה מנגן על משהו? כן 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרכן שלהן. למרות שאישית החביבה עליי היא איימי. ^^ 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא. 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה. 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? בעיקרון כן, למרות שאכן כל אלבום מיוחד בפני עצמו. למעט ME, שאני פשוט לא מסוגלת באמת לאהוב. :X

למעלה