קצת סטטיסטיקה על הפורום לא תזיק...!

Liquid Dreams

New member
די לבכות כבר><

תגיד תודה שלשארון יש דבר שהוא כביכול מגרעה, אבל אצלה הוא הכי מושלם בעולם, ותשתוק.

Liquid Dreams

New member
הממפף.

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכלת בשר 2. האם אתה מעשן? תמיד אני מתלבטת מה לכתוב בזה>< נגיד שלא. 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? ימני 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: כן! 5. האם אתה מנגן על משהו? כן 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרכן שלהן חוץ מסימון
8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? לא 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כן

עונה^^

1. האם אתה אוכל בשר ?! אוכל בשר 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? אין לי עמדה פוליטיתP: 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: אין לה!@#^!@#^@#^@#^@ 5. האם אתה מנגן על משהו? כן 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? חחח לאP: אבל הוא התנגן לי בראש למרות שלא שמעתי אותו יותר מפעמיים ס.ס; 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרך שלהן אבל לדעתךי שארון עדיין הכי טובה
. 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא >>" 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? כן, רק שישמעו אותם.. 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? חח לא, אבל כל אלבום מיוחד בפני עצמו^^

Ice Queen 7

New member
~

1. האם אתה אוכל בשר ?! אוכלת בשר 2. האם אתה מעשן? לא וגם לא אעשן 3. האם אתה מעל לגיל 18? עוד מלח?$#& (עוד שנה, כן
) 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? אין לי עמדה פוליטית 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: הו כן
|מזילריר| 5. האם אתה מנגן על משהו? לא ]: 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? קצת אבל מאז הסיוט על קית' מטריד אותי לשמוע אותו 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרכן שלהן (אבל בעיקר שארון וטאריה
) 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? כןןןןןןןן 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? זה לא עקבי ממש, שלושה אלבומים טובים כמעט באותה מידה ואז אחד גרוע ס.ס

עונה נה נה נההההה

. האם אתה אוכל בשר ?! כן... 2. האם אתה מעשן? לא.... 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? אני שונאת פוליטיקה לא מעניין אותי. 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: נחמד P: 5. האם אתה מנגן על משהו? לא...הלוואיי!! 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? לא XS 7. מי יותר טובה: כל אחת שונה ומיוחדת... 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לצערי כן P: 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? בהחלטטטטטטטטטטטטטטטטטטט 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? הם עושים את מה שהם עושים מצויין...למרות הכל...אני מתגעגעת עדיין לME זהו P:

Sakura Chan

New member
טוב אני עונה כי משעמם לי בחמש בבוקר :<

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכל בשר 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? כן 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? ימני לא קיצוני 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! קצת 5. האם אתה מנגן על משהו? לא 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן, עליתם עליי 7. מי יותר טובה: שארון
8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? של שני אנשים.. רוברט ושארון... 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? לא 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? בעיקרון כן

*מתערב*

מרטין לא מקבל מספיק קרדיט!
הוא כותב המון שירים גם ושוכחים מזה.. למען האמת, השירים שהוא כותב יחד עם שרון, הם בד"כ הטובים באלבום (לדעתי לפחות
)..:-TSF Intro, SWIA, Jillian,forsaken,pale, angels, memories,OSH,HOS, TC, TTBTR ופורגיבן... וגם שאר חברי הלהקה.. הם גם משתתפים בכתיבת השירים, ובכלל לא ראיתי הרבה להקות שנמצאות ביחסים כל כך טובים (או לפחות שנראים ככה
) כמו וויט'ין
וויט'ין הם לא רק שרון ורוברט!
*חוזר לפינה החשוכה*

לכבוד זה שאני חדשה^^

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכל בשר, (אבל נגד התעללות והכל, אני מוזרה אני יודעת..) 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? כן 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? *לכבד כל דם באשר הוא :p* 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: ; אין לה מדלדל!! חחח 5. האם אתה מנגן על משהו? בערך.. יש לי גיטרה.... 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? בערך... 7. מי יותר טובה: שארון !!! 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו D:

LadySilkworm

New member
אני..

1. אני אוכלת בשר ובכללי הכל 2. אני לא מעשנת 3. אני לא מעל לגיל 18 4. אין תשובה 5. מה? XD 6. אני לא מנגנת על כלום 7. לא. 8. טאריה הכי טובה. 9. לא. 10. רוצה. 11. כל אלבום מיוחד בפני עצמו.

Amir Noy

New member
../images/Emo124.gifאנשים....התשובות שלי../images/Emo98.gif

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכל עוף
(מה זה טיבעוני?
) 2. האם אתה מעשן? לא (אבל אם מציעים..לא תמיד מראה התנגדות
...סתם סתם XD) 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא,אבל אני כבר עם הרגל בקבר...
3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? ימני...(תצאו מעזה!~
) 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: כן!
ולכל הלא מאמינים,יש לה מדלדל!!
(אם אין לה זה אומר שהיא כבר עכשיו בבית חולים במחלקת אלונרקסיה
) 5. האם אתה מנגן על משהו? כן,
..למדתי לנגן עכשיו את wind of change של scorpions 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD?
כן...מודה
...ואני עדיין מכור אליו קצת..
7. מי יותר טובה: איימי לי
,פשוט שולטת
8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא...לא חושב...לא רק שארון משתתפת תכתיבה ובהלחנה....לכן לא
9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? לא...רוצה אלבום בכיוון ME שוב!!!!
10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו
,כל אלבום יצירת אומנות אחרת

../images/Emo60.gifלא ביקרתי פה הרבה זמן><

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני אוכל בשר 2. האם אתה מעשן? לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית?
4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: WTF?
5. האם אתה מנגן על משהו? לא,לצערי
6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן 7. מי יותר טובה: כולן טובות בדרכן שלהן 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? לא 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כל אלבום מיוחד בפני עצמו

PerfectSP

New member
עונה:) ../images/Emo190.gif

1. האם אתה אוכל בשר ?! אני צמחוני ; אני טבעוני ; אני אוכל בשר 2. האם אתה מעשן? כן ; לא 3. האם אתה מעל לגיל 18? כן ; לא 3. איך אתה מגדיר את עמדתך הפוליטית? ימני ; שמאלני ; מרכז *לכבד כל דם באשר הוא :p* 4. האם המדלדל של שארון עושה לך את זה?! D: כן! ; לא ; אין לה מדלדל!! 5. האם אתה מנגן על משהו? כן ; לא 6. האם אתה מודה שהתמכרת , אפילו לתקופה קצרה מאוד , לWHYD? כן ; לא 7. מי יותר טובה: שארון ; איימי לי ; סימון סימונס ; טאריה ; כולן טובות בדרכן שלהן 8. האם וויטין היא "להקה של אדם אחד-שארון"? כן ; לא 9. האם היית רוצה שהגראולים באנטר יהוו חלק מהאלבום הבא? רוצה; לא 10. ולסיום: האם וויטין משתפרת באלבום לאלבום? כן ; ממש לא!! ; כל אלבום מיוחד בפני עצמו

ZuLi90

New member
טוב הנה התוצאות אנשים!! ../images/Emo9.gif

אז ככה: מסתבר שאני מיעוט כי 84% מהפורום אוכלים בשר... אתם פורום של רוצחים ... :p:p.. סתם איש איש במזונו יחיה :) אוקיי בעוד שאני לא לקחתי תאפשרות הזו בחשבון נהייתם רוב וקבעתם שאתם פשוט לא מתעניינים בפולטיקה (37.5%)... אחוז דומה הם מרכזיים ורק אני שמאלני פאקקק !?!?!?! טוב אנחנו פורום של קטינים וזה לא מפתיע - 82 אחוזים מתחת לגיל 18. ועכשיו ל=העיניין!! לשרון י=ש מדלדל!! 53 אחוזים ציינו שיש ומתוכם 17 אחוז אומרים שהוא לא סקסי!! (איפה אתם חיים?!) אוקיי ציפיתי ליותר כישרון בפורום אבל 55% לא מנגנים על אף כלי נגינה אבל מה שכן מביעים חרטה או עצובים על כך :p:p:p בעוד שכולנו משמיצים את WHYD מסתבר ש-70% פשוט נפלו קורבן להתמכרות לסמל המסחרי החדש של וויטין ! אוקיי בפורום וויטין , איך לא , משוכנעים ששארון הכי טובה מבין הזמרות שציינתי (47%) אך 38 אחוזים ציינו שכולן טובות ... מיעוטים בעד טאריה ואיימי לי! אוקיי אנשים הפורום מכריע: וויטין היא לא רק ש אוקיי אנשים הפורום מכריע : וויטין זה לא רק שארון!! - 94% בקשר לגראולים באלבום הבא הרוב הכריע שכן אך 44% נסוגים מהרעיון... אוקיי אנשים אז קצת הכרנו תמקום שבו אנחנו נמצאים.... מה דעתכם? אנחנו נמצאים בחברה טובה?! D:

למעלה