קצת על יונה וולך, כרקע לסדנה היום

תכלת7

New member
נראה לי

שהיא מדברת על עצמה.בגלל שבסוף נאמר "טווה מסביבי". על משהו שקרה לה, נלקחה מהעננים-העננים אולי מטפורה לחלום? עננים מתארים תחושה של "היי" בעקבות סמים /תרופות ( מה שמתקשר לביוגרפיה האישית ). היתה ענודה כבר קולות גורם לי לאסוציאציה של שיגעון. מה דעתכם? צריכה עוד כמה דקות לחשוב על השאר. תכלת.

לאל יודעת מי זה גוליאן הורוד אבל

אני אנסה - כל השיר נראה לי כמטאפורה. לי הצטיירה תמונה של טרוף דעת דווקא. מישהי שדעתה הסתלקה ממנה והיא נמצאת איפשהו בעננים והיא ידעה שהיא תיפול, היא ניסתה להציל אותה אבל היה מאוחר מידי.

ועוד משהו

היא מדברת על עצמה בגוף שלישי בהתחלה - לדעתי היתה בדרך לעולם הבא, אבל חזרה משם. ואז היא מדברת על עצמה בגוף ראשון. מה היא ניסתה שוב ושוב? אולי לחיות, אולי להיות "רגילה"?

לא יודעת אבל

אני אנסה לברר. זה שיר שמושר על ידי אילן וירצברג ושמעון גלבץ. שיר קסום ומפליא גם כשהוא מושר.

קסנדרה*

New member
אילן וירצברג הלחין הרבה משיריה

אבל בכל מקרה בכל תקופה מתקופות חייה היא עסקה גם במוות וגם בטירוף

קסנדרה*

New member
טוב זה לא בטוח על מוות כי אז טרם

חלתה אבל אולי באחד מהאישפוזים שלה או לאחר אחת מההפלות שלה, והיא ניסתה להושיט לעצמה יד ולהושיע את עצמה מהמבוך בו הייתה שרויה. היא הייתה חשוקה כל הזמן בכל מיני הזיות והייתה לה גם את "קורונליה" דמות נוספת שזו היא עצמה.

קסנדרה*

New member
כי הוא היה פתלתל, אני ניסיתי להכנס

לראש שלה, היא אהבה בעלי חיים והיא גידלה חתול, ויכול להיות שזו הייתה דמות נוספת שהיא נשאה עימה בדמיונה. זו רק האינטרפטציה שלי

מ ס תלבט

New member
אני חושב כמו פו..

אבל הוסיף, ג'וליאן הורוד הקיף אותה בכבלים של צלופן ורוד, לכן אולי היא לא הצליחה לתפוס אותה. אולי הכוונה לכוונות טובות שהיו לו, והן מנעו, אולי לעטיפתה על ידו והנחתה כמוצג, כמו בתוך תלופן. לא ברור לי עוד.

למעלה