קצת פישלתי בדייט

false self

New member
קצת פישלתי בדייט ../images/Emo10.gif

היה לי דייט אחרי תקופה ארוכה של לבד מבחירה אחרי קשר ארוך. לפני הדייט דיברנו די הרבה, והתקרבנו עם הזמן. בדייט אני הייתי יחסית לעצמי חסרת ביטחון, מכונסת במחשבות שלי ודי מרוחקת פיזית. זה מה שקורה כששוכחים איך זה . הוא יצר מגע. כזה של חום וקרבה, לא מעבר, והיה נעים ומקסים. אבל אני הייתי מרוחקת. בסוף הפגישה הוא אמר שהוא מאוד נהנה ונישק אותי, וגם אז קצת שיתפתי פעולה ומהר מאוד הדפתי אותו. אני מרגישה מאוד לא נעים והיייתי רוצה לראות אותו שוב, אבל אני מאמינה שיצרתי אצלו תחושה מאוד לא נעימה. מה עושים?

g a z

New member
../images/Emo45.gif

חשבתי על זה, אבל משום מה הרגשתי שלא ממש יסכימו איתי כי אולי זה לא במקום.. אבל אם בראיין אומר, הוא בטח יודע

false self

New member
הדפתי הכוונה בעדינות

ז"א נתתי לו תחושה שאני לא רוצה להמשיך ולא שהוא עושה משהו לא בסדר

זה לא נשמע כזה נורא...

ולדעתי את גם לא צריכה להסביר את איך שהיית או משהו... ככה היית וזהו, עבר, ובפגישה הבאה אולי תתנהגי אחרת...

false self

New member
אבל למה שהוא ירצה עוד פגישה?

הוא בטח הבין שאני לא מעוניינת, או לא מעוניין כי נתתי לו הרגשה לא נעימה. אני מרגישה שלא התנהגתי בטבעיות.

באז באז

New member
אז תוציאי

את האצבע מהתחת (תסלח לי מג'נטה) ותדאגי שכן תהיה פגישה הבאה. ליזום, בניגוד לשאר זיוני המוח שלי, זו לא מילה גסה.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק. הוא הבין את המסר לא נכון? תתקני אותו. אם הוא לא מעוניין או מאיזו שהיא סיבה הוא לקח את "הדייט המזעזע" כל כך קשה.. וול...... שילך לחפש.

Old Girl

New member
תעשי כזה דבר

אם תוך יומיים הוא לא מתקשר - תתקשרי אליו בטבעיות, תודי לו על הפגישה ותציעי להיפגש. תדברי בביטחון, בנעימות, בטבעיות (עד כמה שניתן כמובן), כדי שירגיש שאת באופן כללי אדם נעים עם נוכחות מרגיעה. אחר כך תציעי להיפגש, שוב בטבעיות ולא בצורה לחוצה. אל תתנהגי כאילו את מתחננת לצ'אנס נוסף, אלא תדברי כאילו יש לך משהו טוב להציע ואת מעוניינת לחלוק את זה אתו . תחשבי ***מראש*** על רעיון מדליק במיוחד לפגישה הבאה. כלומר, שלא יהיה סתם משהו כמו "מה אתה אומר שניפגש מתישהו..." אלא "יש לי שני כרטיסים לסרט XXX בסינמקס ורציתי להזמין אותך", או "יש מחרתיים ערב טעימות יין שווה בטירוף, רוצה לבוא אתי?", או "גיליתי פאב חדש ומיוחד מאוד ב XXX, תרצה לבדוק אותו יחד אתי?". אם הוא מסרב - תגידי טוב, אשמח להיפגש בהזדמנות אחרת. באופן כללי - אם הדייט הלך מחורבן, קשה לשכנע את האדם לבוא לעוד דייט. עם זאת, לפעמים מתברר שהוא בכל זאת מעוניין, ולפעמים הוא סתם משועמם וכשמציעים לו משהו מדליק הוא אומר לעצמו "היא נשמעת נעימה, ומעניינת, וההצעה שלה מדליקה - אז למה לא אחרי הכל".

g a z

New member
../images/Emo45.gif

אני לא בטוחה שצריך לחכות יומיים, שונאת את המשחקים האלה. אבל בגדול מסכימה, וכמו באז, דוגלת ביוזמה. יוזמה, יוזמה, יוזמה! ויכולים להעיד על זה שלל הגברים שיצאתי איתם- עם כולם מלבד אחד ויחיד *אני* התחלתי, ויזמתי. את יכולה אולי אפילו קצת להתנצל על הדייט הקודם, ולהגיד שתשמחי לשפר בדייט הבא. ואם הוא יסרב- שיסרב. מכל דבר לומדים

g a z

New member
בסדר

אז כמו שכתבתי קודם- מכל דבר לומדים נניח שהוא ידחה- אז תהיה לך פעם ראשונה. בפעם הבאה תדעי לשנות התנהגות מסויימת או לעדן אותה מעט. אם לא תנסי, לא תדעי. צאי מנקודת הנחה שאין לך שום דבר להפסיד. אוקיי? וחוצמזה, למה את ישר שוללת במחשבה שהוא יסרב? אולי הוא דווקא ישמח לשמוע את קולך ויזמין אותך לראות איתו משחק הערב?

Old Girl

New member
רק לא להתנצל

אם היא הייתה מתנהגת בגועליות צריך להתנצל, אבל על חוסר טבעיות/ קרירות/ מבוכה לא מתנצלים - זה משדר חוסר ביטחון. לחכות יומיים - לא יודעת האם קשור למשחקים, אצלי אישית יצירת קשר מיידי עם דייט חדש מתחברת לחוסר חיים. מצד שני, אם לאדם יש חיים - הוא כבר ישדר את זה בלי קשר מתי התקשר.

g a z

New member
אממ..

אוקיי, מקבלת את מה שאת אומרת בעניין ההתנצלות.. אע"פ שאני לא מסכימה לחלוטין אבל לא כל כך מוצאת מילים להסביר את עצמי אחרת.
בקשר ללהתקשר- היא אומרת שהם בקשר כבר כמה זמן, אז אני מניחה שכבר יש לו רושם מסויים על החיים שלה ותכולתם, ככה שהיא לא צריכה עד כדי כך לחשב זמנים לפני הטלפון.

false self

New member
אבל זה לא שהוא לא הרגיש את הריחוק

אני צריכה להסביר את ההתנהגות שלי איכשהו

למעלה