קצת פישלתי בדייט

באז באז

New member
לפעמים כן

זה כייף, מה לעשות. אני מניח שכן, במיוחד שמקווים שמסתתר סקס מאוחרי הפינה של כמה הצהרות יפות.

Old Girl

New member
נראה לי שזה יותר עניין של מנהגים

ודפוסי התנהגות קבועים מאשר של רמת העניין. אני אישית תמיד אומרת שנהניתי מאוד גם באירוע רב משתתפים של החמולה של החבר שלי, למרות שזה מהנה פחות משטיפה קולונית ורופא שיניים ביחד. כנ"ל לנשק.

cheshire9

New member
כנל ?!?!?!?!

כלומר - או שכל נשיקה אצלך זה כמו ביקור אצל רופא שיניים או שאת נהנית להתנשק צרפתית עם כל החמולה של החבר שלך .... שתי האופציות מעניינות בפני עצמן.

Old Girl

New member
נראה כי נכשלתי בלשוני.

החמולה של החבר שלי מתנשקת בלי סוף, אבל אני דווקא לא מהנשקנים הגדולים.

מכחיש כל קשר לאירוע.

אבל אם כבר גונדרי העלה את הנושא, מה את עושה היום בערב ?
אגב, היה כבר פעם בפורום מצב ששני בני הזוג דיווחו על אותו דייט כל אחד מהצד שלו? יכול להיות משעשע.

g a z

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo124.gifגונדרי, סטאר!

מה אתם אומרים?

magenta73

New member
ואולי הכול בראש שלך

והוא דווקא נהנה? האם את חושבת שהוא היה יוזם נשיקה אם הוא היה מרגיש שמשהו לא בסדר או שאת דוחה אותו? או שאת מרוחקת מאוד? אני לא חושבת. ואם כן - אז מה זה אומר עליו? תשמעי, כל ההתחלות קשות, לדעתי את סתם שופתת את עצמך לחומרה. תתקשרי מחר/מחרתיים, תשאלי לשלומו, דברי רגיל ותציאי עוד פגישה. ומשם, נתגלגל...

false self

New member
יכול להיות שהוא נהנה אבל

אני השארתי אותו עם הרגשה לא נעימה. למחרת בבוקר פניתי אליו במסנג'ר ודיברנו קצת, וגם דיברנו בטלפון אבל מעט לא יצא לשנינו לדבר ממש ואני אמורה לחזור אליו היום בטלפון. כמו שאמרתי, אחת הבעיות - אנחנו גרים רחוק, אז אם ניפגש זה יהיה רק עוד שבוע.

cheshire9

New member
האמת ?

מערכות יחסים ממרחק הן מראש בעיתיות למי יש כוח וזמן בחיים של היום לנסוע מרחקים ? אז להתראות רק בסופי שבוע ? נשמע לא בריא ...... בקיצור תעבירי אותו לסקציית הידידים (או יזיזים אם בא לך) ותחפשי מישהו אחר - קרוב.

g a z

New member
כן..

עד לא מזמן הייתי מאלה שלא מעניין אותם מרחק, ובאופן מסויים עדיין לא "נגמלתי". בשביל חברים ודברים שחשובים לי אני מוכנה לנסוע גם שעתיים.. אבל בתכל'ס, זה די מבאס המרחק, ואפילו הורס איכשהוא. הרבה יותר כיף ונוח כשגרים קרוב, ולא צריך לתכנן מראש כל פגישה. שאפשר לקפוץ גם רק לזמן קצר ואחר כך לחזור הבייתה, שלא צריך להרגיש "מחוייבות" למשוך את הזמן "כי בשביל מה לטרוח ולהפגש רק בשביל שעה".. אבל מכיוון שהיום אני נורא לא החלטית, אני אייעץ לא לפסול עדיין, ובכל זאת לתת הזדמנות

גם אותי לא מעניין מרחק

כל עוד זה באיזור תל אביב, נתניה, ירושלים ואשדוד כבר מחוץ לתחום (אשדוד לא בגלל המרחק :) )

JBR

New member
../images/Emo45.gif

אחרי 2 מערכות יחסים אני חושבת שמגיע לי קצת נחת. 20 דקות נסיעה גג!!

למעלה