קצת פישלתי בדייט

false self

New member
קודם כל תודה רבה וכמה הסברים

אני מסכימה שכדאי לי לשדר ביטחון ולדבר בטבעיות. אם אני רק אצליח
דיברנו הרבה מאוד זמן הדייט הזה הגיע אחרי שהרגשנו שאנחנו כבר די מכירים, ואולי גם בגלל זה היה לי מוזר בעיה טכנית: אנחנו גרים רחוק, אז אני לא יכולה לשאול בספונטניות מה אתה עושה הערב. אני חושבת שאני רוצה לדבר איתו אבל זה לא יהיה בהקשר לעוד פגישה היום או מחר. דבר נוס,, שנינו עוסקים בתחום בריאות הנפש ומאוד מודעים לעצמנו. יהיה קצת מוזר לא לדבר בכלל על מה שמציק. הרי זה לא טבעי שאני נרתעת ומפסיקה את הנשיקה מהר מאוד. נראה לי שזה דורש הסבר.

Old Girl

New member
תראי אני חושבת

שקודם כל חשוב להיות נאמנים לעצמכם. אם את תמיד, עם כולם, מדברת "על מה שמציק" - זה מה שאת ותהיי נאמנה לעצמך. אבל אני אישית מאמינה, שעם אנשים לא קרובים רצוי לנבור בתוך נבכי הנפש קצת פחות, זה עלול ליצור אצל הצד השני תחושה של מחנק. אבל שוב - איש לא מכיר אותך כמוך, ואפילו אותו את מכירה יותר ממני. לגבי להציע פגישה באותו יום - אני חזק - חזק נגד להציע ולקבל הצעות לפגישה באותו יום. אחרי הכל כולנו אנשים זרים, צריך לכבד מרחב, תוכניות וזמן של אנשים אחרים. להגיד: בוא לכאן עכשיו זה קצת לקחת אותו כמובן מאליו, אני אישית תמיד מציעה (כשהייתי רווקה כלומר) להיפגש מחר/ מחרתיים.

false self

New member
לא הבנת את מה שכתבתי בסוף

אני מרגישה פתוחה איתו כי דיברנו כמה שבועות לפני שנפגשנו, מכל מיני סיבות. לא חשבתי להציע לו מייד להיפגש שוב, אבל אחרי פגישה כן רוצים לדעת מה השני מרגיש, איך הוא הרגיש בפגישה ואם הוא רוצה להיפגש שוב. איך אפשר לא לפתוח את זה? את הפגישה הבאה נוכל לקיים רק בסופ"ש הבא בגלל המרחק הג"ג.

גונדרי

New member
רעיון מצויין... אם כי...

לא הייתי ממליץ כבר בדייט השני ללכת לסרט שמדורג XXX ... שישמרו את זה לשלב מאוחר יותר... או שיראו לבד בבית, למה הם צריכים את כל המבוכה הזאת?

זה כבר עניין שלו...

אם הוא ירצה או לא... פשוט אל תצאי מנקודת הנחה שעשית איזה משו נורא...

false self

New member
אז אתה מציע לא להגיד כלום?

אם אני לא אסביר שהייתי מרוחקת כי לא לוקח לי זמן להתקרב או משהו כזה, הוא יחשוב שאני טיפוס קר.

שיחשוב...

אולי הוא בכלל מצא את ההתנהגות שלך מושכת... בקיצור, את לא צריכה להתנצל על מי שאת ואיך שהתנהגת כל עוד לא פגעת באף אחד... ואף אחד לא נמצא במיטבו כל הזמן!

אולי לא התנצלות

אבל אם היא מרגישה לא מרוצה מאיך שהיא התנהגה, וחושבת שאולי זה הרתיע את הבחור, הסבר קצר יכול להיות במקום. למשל להגיד "לא התכוונתי להיות מרוחקת, מקווה שזה לא מה ששידרתי, ובכלל היה נחמד..." או משהו בסגנון. חבל לפספס הזדמנות להמשך בגלל איזשהי אי הבנה. וכשאני קורא את הפוסט הזה, זה קצת מתקשר לי לדייט שהיה לי אתמול (ראו פוסט קודם היום...). ואני אאמץ את הגישה הסובלנית הזו ואזמין את הבחורה לעוד פגישה.

false self

New member
אז כבר היה שווה ../images/Emo8.gif

חשבתי אולי להגיד שהייתי קצת מרוחקת, כי דיברנו כ"כ הרבה והיה לי קצת מוזר, שלוקח לי זמן להתקרב. איך זה נשמע?

חושב שלא ממש משנה הניסוח

העיקר שהוא יבין שבסה"כ היה לך נחמד, ושהיית קצת מנותקת לא באשמתו. מהתיאור שלך נשמע שהוא בעניין, ככה שהוא ישמח לכל משפט שיעודד אותו להמשיך ולהזמין אותך שוב. ואם בכלל תהיי ישירה ותציעי לו דייט שני - דיינו.

false self

New member
כי אני יודעת איך אני התנהגתי

ואני יודעת ששידרתי ריחוק. זה משהו שמרגישים. מה שאני לא יודעת זה עם איזו הרגשה הוא יצא מהפגישה ואיך אפשר להתקרב אליו.

false self

New member
ועוד שאלות:

האם גבר מנשק בסוף פגישה אם הוא לא רוצה המשך? האם לפעמים אומרים שמאוד נהנים כשזה לא אמיתי וכן?

למעלה