קצת פרידה..

דנה666

New member
נועה יקרה כלכך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מפורום אימוץ השכן. אני ובעלי נמצאים בשלבים הראשונים של אישור מועמדותינו ע"י השירות למען הילד. בינתיים אנחנו עסוקים מאד בלהכין עצמנו לקראת ההתמודדות שתתחיל עם האימוץ. בפורום אימוץ אנחנו דנים רבות, בין היתר, בשאלה כיצד ניתן - ואם ניתן - להתמודד עם החלל העצום שנותר בנפש ילדינו המאומצים. זו אחת הדאגות שמטרידה אותי ביותר. אני לא אפרט על זה, כי ניתן לקרוא על כך אצלנו בפורום, וכי דברים רבים וחשובים כבר נאמרו לך גם כאן, על ידי אנשים אחרים. השיקולים שמנית נועה, הם בדיוק אלו שמראים איזו אם מסורה את, אם שצריך לעשות הכל, ה-כ-ל, בשביל לא להפריד בינה ובין בתה. צריך לעשות את זה בשבילך, יקרה, ובעיקר בשביל ים. נועה יקרה, כל-כך שמחתי לשמוע שאת רואה עכשיו אפשרויות נוספות לפניך, ואת משהה את ההחלטה הסופית. מאד מקווה שההחלטה הכל-כך קשה עבורך, לנסות לחדש את הקשר עם הורייך, תיצור מהפך חיובי. שאת עוד תחזרי ותודי על הרגע הקשה הזה, שפתח בפניך את הדרך לעשות את מה שממילא היה כדאי לעשות, בשבילך, בשביל הוריך ובשביל ים. נועה יקרה, כל הערכתי נתונה לך. לים יש אמא נפלאה: אוהבת, אחראית, מסורה, אמיצה וחזקה. כן, נועה, כל-כך חזקה !! אני שולחת לך המון חיבוקים והמון אהבה. בהצלחה !!!!!!!!!

לנועה היקרה שלנו... ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני כל כך גאה בך על ההחלטה שלקחת ליצור קשר עם הורייך!! בדומה לנאוה, גם אני מציעה עזרתי. אפילו רק לשבת שם ולהחזיק לך את היד כשאת מחייגת... הורייך ודאי משתייכים לאנשים הגאים האלה שמתייסרים על הענין כל יום אבל לא יעשו את הצעד הראשון. תסלחי להם על זה, הם רק בני אדם... דרך אגב, יש להורים שלי תחביב כזה: לקנות מוצרי חשמל שונים ומשונים ולא לעשות איתם הרבה. אז מה שחסר לך תגידי לי. וגם בגדים. וגם המון דברים אחרים. אוהבת אותך וגאה בך מאוד, חגית

נועה של הים

אולי אי אפשר לצפות מבחורה בת 21 שלא תהיה ילדותית, אבל בחייך, תהיי בן אדם. את פשוט הולכת להרוס לילדה שלך את החיים !!! מה את חושבת לעצמך? שיש ילדה, וזה קשה, נכון, חייך קשים, אבל יש לך סיכוי למצוא עבודה, ואפילו מציעים לך עזרה, ואת מעזה לוותר על התינוקת שלך? יש לך מושג מה זה יעשה לה? שיום יום כל חייה היא תדע שאמא ויתרה עליה? שום תירוץ לא יעזור לך, את לא נמצאת בבנגלה דש לעזאזל, את חיה במדינה מתוקנת, שאפשר לחיות בה, ואת, חסרת אחריות שכמותך, חסרת לב, הולכת להפוך את ילדתך לשבר כלי. את מבקשת אמפתיה, ולצערי כולם פה נותנים לך אותה בלי לנער אותך ולהציב לך מראה, להגיד לך שאת אנוכית, להגיד לך שאת חסרת לב שאת כלי ריק. שאת לא ראויה בכלל לתינוקת שלך, אם בגלל סיבות כלכליות שפתירות לחלוטין (הציעו לך עזרה ודחית, ואני בטוחה שלא מיצית את כל הדרכים לעזרה) את מוסרת את ילדתך. אולי יום אחד היא תחזור? תגידי, ככה משחקים בילדים? מה את חושבת שהיא, בחור שאת יוצאת איתו?מזעזע, פשוט מזעזע.

כלנית 2

New member
סליחה, סליחה ...סילה את קצת מגזימה

עם היית קוראת את השירשור עד הסוף היית מבינה שהיא לא ויתרה בסוף,והיא הולכת להעזר בהוריה שלא דיברו איתהבמשך שנים ע"מ לא לוותר על הילדה.. אין לי ספק שנועה נמצאת גם בגיל מאוד מבולבל וגם במצב נפשי קשה אף אמא לא מותרת בכלות.. מבקשת לקרוא את הודעתה האחרונה... ואם אפשר גם התנצלות... ערב טוב..

זו המהדורה החדשה ל- "לא משתמשת"

אני מבקשת מהבנות לבלוע, ואז לנשום, ו... לא להגיב!!! אנחנו אוהבים אנחנו מעריכים את מאמצי נועה לגדל את ים אנחנו מצדיעים על הדרך שהיא עושה זאת לבדה. נועה´לה, אל תתייחסי לשיפוטיות הזאת, את יודעת שזה לא משלנו וחוץ מזה, כבר החלטת שאת דוחה את הרעיון לזמן אחר... אז, בשם כולם אצלנו שלוחים לך
ים רבים את בסדר!!! לפחות בספר שלנו. וחבר´ה, גם הבנים הפעם, מתאים להבליג

נאוה ../images/Emo24.gif

כן ,כן נועה של ים אנחנו אוהבים אותך אנחנו יודעים מי את , עד כמה את אוהבת את ים ודואגת לה, אנחנו יודעים שהזעקה שלך היתה מתוך אהבה וכאב אדיר. וגם כולנו יודעים שלא ויתרת. אל תדון אדם עד שלא תגיע למקומו

רותם111

New member
נאוה מתוקה תודה על השעור

בהבלגה. אני בדרך כלל עדינה למדי אבל משום מה היצור הזה עורר את היצר החייתי ביותר שלי ומתחשק לי לחנוק!!! טוב, טוב, ארגע. תודה לך נאוה על זריקת ההרגעה. ולנועה שלנו
את נפלאה ואמיצה.

למעלה