נכון, השויתי
כי יש אנשים שהעניין של ניתוח לשינוי מין פשוט מחריד אותם. הם לא מצליחים לתפוס למה אנשים עושים את זה, ואתה יודע מה - גם אני לא בדיוק תפסתי את זה עד שלא הכרתי טרנסיות, פנים אל פנים. כאילו ידעתי שזה קיים, אבל לא הייתי מסוגל להבין דבר כזה. בקשר ל"למה טרנסיות עובדות בזנות". את קצת סותרת את עצמך. מצד אחד את "לא חושבת שזו בחירה", ומצד שני את לא מבינה למה טרנסיות עובדות בזנות "לא משנה כמה החיים קשים". אבל בכל אופן, קשה לי לדבר על זה באופן מוסמך, כי אמנם שמעתי כל מיני הסברים, גם על אילוצים וגם על בחירה, אבל בסופו של דבר לא הייתי במקום הזה, ומשום מה לא יצא לי להפוך לידיד אינטימי של טרנסית שעבדה או עובדת בזנות - לא עד כדי כך שניהלנו שיחות נפש שבהן יכלתי להעלות שאלה מהסוג הזה. כלומר הבעיה היא, שכדי להבין את זה את צריכה לדבר עם טרנסיות שעסקו או עוסקות בזנות. ובשביל זה את קודם צריכה להשעות את השיפוט שלך, אחרת אני חושש שהן לא ישושו לדבר איתך על זה, אם כי אלו מחשבות שלי - אין לי מושג כי לא ניסיתי. וזה למרות שיצא לי די הרבה פעמים לדבר עם זונות בהווה או בעבר. מה שכן, לא שמתי לב שזה הפך אותן לנשים שונות. אני מכיר אשה גנטית אחת שעסקה בזנות, וגם מדברת על זה די בחפשיות, וגם היא אשה אינטלגנטית, רגישה, חביבה באופן אישי ורגישה (מאוד) לעוולות מוסריות. אני לא חושב שהעבודה שלה השחיתה אותה, או השפילה אותה, או אני לא יודע מה, ובדאי לא את הטרנסיות הרבות. הבעיה היחידה היא, עד כמה שאני יודע, שלמי שעבדה בזה עשרים שנה קשה לעבור לעבודה אחרת, ולהתרגל לזה שהיא מרויחה רק ארבעת אלפים בחודש, אם היא מצאה עבודה. אבל זה לא מהניסיון שלי. ככל שאני יודע, יש גם נשים גנטיות שעסקו ועוסקות בזנות, ועד כמה שאני יודע האילוץ הכלכלי הוא המכריע. לעתים קרובות אין לאשה בודדה הרבה אופציות להרויח כדי מחייתה - וזו כ-ן אופציה כנראה אבל באתר הזה יש מומחים ממני. למה טרנסיות מזוהות עם זה - אני מניח כי זנות נחשבת לעניין פיקנטי שמושך תשומת לב, ומעניין יותר עיתונאים מטרנסית שעובדת בחברת היי-טק או בחנות בגדים, או בכל עבודה אחרת.