קצת תמונות לכבוד החגים

גרביונים

כל גרביוני הילדים היו צבעוניים, אבל לפגישות עם ההורים הם נשלחו עם כאלו צבעוניות במיוחד, ללא התחשבות בהתאמה לבגדים החגיגיים.

זיו עם הגרביונים

הפעם הראשונה שזיו ממש שיחקה איתנו, בךי תיווך של מישהו אחר.כאן היא השתלטה על הכדור שאוריאל זרק אליה, וברחה מהר לפני שיתפוס אותה, בעודה מצחקקת בעליזות.

זיו, בגרביונים אחרים

בביקור השני היא עדין לבשה אותן שתי שמלות חגיגיות, אבל כבר לא נשלחה אלינו במיטב גרביוניה, אז צירוף הצבעים לא דקר את העין כלכך. מה גם שנעלי הפנים מהביקור הקודם כבר התפרקו לחלוטין, וזיו התרוצצה נעולת כפכפים (כן, סנדלים היו נחוצים במהירות האפשרית בשלב ההוא).
כאן היא ברגע שקט, צופה אל החוץ המתעורר. כאשר אנחנו היינו להשגיח זו לא הייתה בעיה, אך זיו למדה שאפשר לעמוד על אדן החלון ולצפות החוצה, וכשלא היינו היא הזיקה בדרכה אל מרומי אדני החלונות. הצוות שמח מאוד שהיא הלכה לשבור לנו את הבית במקום את בית היתומים, ובה בעת היו מודאגים מאוד שהיא אכן תשבור לנו את הבית (מה שעדין לא קרה).

fatfat

New member
לפי התמונות ותקני אותי אם אני טועה

בית הילדים שלה היה ברמת תחזוקה טובה ולילדים היו דברים אישיים שלהם. מה שלא ברור לי זה נושא הנעליים/סנדלים. האם זיו לא קיבלה זוג חדש כי ידעו שעתידה בקרוב לעזוב אליכם?

ואגב כמה זמן עבר משגשתם אותה לראשונה עד שאוריאל נסע להביאה?

סנדלים

משמשים לפנים הבית בכל השנה ולחוץ בתקופת הקיץ בלבד. כאשר הנעלים הקלות שלה התפרקו היא קיבלה כפכפים. כשהתעקשנו לקנות משהו, הילדים עדין לא היו צריכים סנדלים, אבל מכיוון שהתעקשנו, אז ביקשו סנדלים. זיו קיבלה את סנדליה מאיתנו אישית, ושאר הילדים קיבלו את הסנדלים בטקס קבוצתי מאוחר יותר. זיו הלכה עם הסנדלים האלו מאמצע-סוף אפריל (כשנתנו אותם) ועד שהיא הגיעה הביתה באמצע יוני. כשהיא הגיעה לבלגיה הסנדלים כבר נראו הכל חוץ מחדשים, ומהר מאוד אחרי זה כבר קניתי לה סנדלים חדשים. אבל הזוג המהוה הקטן מקזחסטן עדין שוהה בארונה של זיו, רק למען הנוסטלגיה.

פגשנו אותה ב-9 במרץ, ב-9 במאי אוריאל נסע אליה בפעם האחרונה, ב-19 במאי היא יצאה מבית הילדים. ב-12 ביוני הם הגיעו הביתה.

נ.ב.

נראה לי שבעצם לא עניתי על שאלתך. זה לא שזיו לא קיבלה סנדלים חדשים, פשוט עדין לא דאגו לסנדלים עבור הילדים, ומי שנעלי-קיץ/סנדלים התפרקו לו, השתמש בכפכפים במידות שונות. מכיוון שאנו דאגנו לעניין הסנדלים ב-18 באפריל, זה פשוט חסך להם הצטיידות בסנדלים מאוחר יותר.

KallaGLP

New member
כל כך נקי ומסודר.

אני בטוחה שבבתי ילדים רבים באמת משתדלים לעשות כל מה שניתן למען הילדים, חבל שזה בכל זאת אף פעם לא מספיק.

orit81

New member
איזה כיף

שרשור מקסים, תודה על שיתוף הפעולה,
מקווה שעוד יצטרפו ויצרפו תמונות בהמשך.
אני חושבת שזה חשוב לתת תמונות ממש ולא רק תיאורים גם כי תמיד מסקרן להשוות ולראות איך נראים בתי הילדים האחרים
אלה שאנחנו עצמנו לא ראינו וגם למען אלה שעוד לא הגיעו לשם, או המתבלטים, או אלה שמחר עתידים לטוס,
יש משהו בתמונות שמאד מרגיע ומסדר את הראש כי עושה את המצב קצת, אפילו בטיפה, פחות מעורפל.
כל בית ילדים הוא משהו אחר אבל רוב בתי הילדים מאד דומים לפי מה שאני רואה וראיתי בעצמי.
ובעיני, התמונות היותר מעניינות ובטח שיותר נוגעות ללב הן אלה שמעבירות את הקרבה, הרגעים היפים של ה-לטוס אל.., ה-לחבק אותו/ה, ה-פעם אחרונה בבית הילדים...

שתהייה לכולם שנה מצויינת מלאת הפתעות ונחת, הרבה צחוק ובריאות.

נוני 75

New member
כל הכבוד על הרעיון

באמת שרשור מקסים ומרגש שמעבר לכול מראה את הילדים המתוקים שרק מלהסתכל בתמונות שלהם אפשר להתאהב. ומי שנכנס לפורום וחושש/מתלבט רואה את החיבור בין שני אנשים זרים ,שלפעמים (כמו במקרה שלי) מהרגע הראשון.

liאת1

New member
מקסים ומרגש

מאוד מאוד. יופי של שרשור לכבוד השנה החדשה

KallaGLP

New member
בהחלט שרשור מקסים.

אגב, זכור לי שלפני כמה שנים היה כאן שרשור דומה, אך לצערי לא הצלחתי לאתר אותו.
בכל אופן, אם יש רצון לעוד תמונות, אז בכיף (לצערי, לא הצטלמנו בצורה שאינה מאפשרת זיהוי, ולכן אלה תמונות של בית הילדים בלבד).
מראה בית הילדים בחודש אפריל לפני 11 שנים.

liאת1

New member
הדרך הבייתה שלנו

יצאנו מבית הילדים קרוב מאוד לשעה שבה היה רגיל לישון
וכך נרדם...

tuttifrutti

New member
איזה מתוק! בן כמה קיבלת אותו?

לא עקבתי ממש, תזכירי לי מאיפה הוא?

liאת1

New member
תודה תודה