קראו לי אז חזרתי

קראו לי אז חזרתי

ביקשו, התחננו, כרעו על ברך, הורידו את הכובע, השתחוו. לא יכולתי לעמוד בפני כל המחוות הללו. כי כמגלומן מצוי אני זקוק לקהל שלי.

קפת

New member
אלוהים שתשמור

אני זקוקה לחוקן מיידי שיחזיר לי את הבלאנס ואת ההומיאוסטזיס. אנלא יכולה עם כל העפים וחוזרות האלה. ואני מזהירה: אם אחמד חוזר - אני מאחדת את כוורת למופע משותף עם משינה, בנזין, הקליק ותיסלם. ואם ממש יעצבנו אותי - אני מקימה את החיפושיות לחיים. יש לי את הכוחות האלה. אתם יודעים שאני לא סתם מאיימת, אלא ממש ממש מסוגלת. הלו יודהמותק. ראית שיש לנו מילון?

קפת מאמי, וואלה איזו קבלת פנים???!!

איזה מילון? לא... לא ראיתי. ובקשר לחוקן - אנסה לארגן משהו.

קפת

New member
יש מילון מונחים חדש

פרוייקט עתיר משתתפים שגוזל מאיתנו את שאריות האינטלקט שעוד נותרו בנו. מתי התור שלי לחוקן?

קפת

New member
לא, אהבל. תרים עינים למעלה

איפה כתוב סקר, לוחות וכל זה? (עכשיו הוא יגלה שיש גם סקר ולוחות וכל זה? יש גם מילון. וגם שאלות נפוצות. וכל ההסברים בהודעה "שאלות ותשובות.

ערב טוב לכולם!

אתה הבודד שעיניו דומעות אתה היחיד שלא תטיח בי מילים אתה המחכה באורך רוח לך אגיש את ליבי הפתוח מה ששותת בי רק לך אתן ויחד נאמין באהבת אמת אם רק תאהב את חסרונותי כפי שאוהב את יתרונותיך הרבים יחד נלך בדרך האוהבים וגלי הים יציפו את עקבותינו במלח אם תאהב מה שאראה לך אתה הבודד שעינייך תחינה אילמת אתה היחיד בתוגתך השוממת אתה המחכה ויודע שלא אבוא שלך אני עכשיו ולשאר הזמן שיבוא ברברית
*נכתב ביום של הפצצה הירושימה

קפת

New member
לדעתי זה שיר מושלם. מרגש, אבל

הייתי מחליפה את השורה "אתה הבודד שעינייך תחינה אילמת" ל"אתה הבודד שעינייך טחינה נוזלת". תגידי, ברבריטוש, את כתבת את זה ביום שהטילו את הפצצה על הירושימה? יענו, כתבת את השיר הזה בשנת 45? כלומר, את היום בת ... 80 או יותר? אז למה את מרמה את הצופים והצופות האומללים ומדווחת בכרטיס האישי שלך שאת בת 42. לא יפה, ברברינה. לא יפה. סתם, הירהורים נוגים והגיגים אריתמטיים לפני השינה.

חחחחחחחחחח קפת אהבתי

אבל צערי אני אכן בת 42 ובעצם למה לצערי למי שזה לא מתאים יש לו בעיה ופצצת הירושימה {לא ההיסטורית} אלה משהו שביני לבין זה שהשיר נכתב עליו ואת רוב שיריי אני כותבת עליו ואת יודעת מה קפת אני אשאיר את השיר והשורה כפי שהוא ולא אשנה לשום טחינה מה הוא שולחן ערוך באמת טחינה נוזלת טוב שלא אמרת מטבוחה ואז היה רק חסר השווארמה חחחחחחחחח ברברית
*חתולה שיודעת מה היא רוצה!

יס באך

New member
רגע, את טוענת ש'קפת' לא טובה

בביקורת אומנותית ובעריכת שירים? כאילו, את חושבת שבאמת 'כפת לנו אם תחליפי השורה או לא תחליפי ת'שורה? ממוצ'קה, בשביל בחורה בת 42, את ב'מת כפר מזפיק גדולה כדי ל'חליט לבד. אני אגב קראתי את שירך והוא ממש לא עשה לי כלום, אבל כלום.

יס באך

New member
ורציתי להוסיף עוד

שמזמן, אבל מזמן לא קראתי ערימת קיטש כזו. אבל זה רק אני.

יס באך

New member
לא מחליף כלום, מה 'שתגעתי

עד שהתרגלתי ל-מה שיש לי עכשיו צריך להתרגל לאחר?

טוב בגילך אני לא מתפלאה

קשה להחליף הרגלים ישנים גם אם הם ישנים מאוד דרך אגב תרמת כבר את גופך למדע?
ברברית
*חתולה שיודעת מה היא רוצה
מיאווווו

למעלה