קראו לי אז חזרתי

לברברית בכבוד רב

ברברית כפרות, יש לי כמה דברים שאני מעוניינת להחליף:: 1. כבד. הכבד שברשותי משומש, יד ראשונה במצב מעולה. אני מעוניינת להחליף אותו בדגם גדול יותר, שכן נורא בא לי על וויסקי לאחרונה. 2. רשמים. ברשותי כחמישה רשמים עודפים, אשמח להמירם בתלושי קניה לסופר פארם. 3. שמן מנוע. 4. שבויים. תרשי להוסיף, ברברית מוזהבת, שמוטב לך להמשיך בכתיבת שירה, כי בשירה לא נדרשים בדרך כלל סימני פיסוק. כך לא תחשף ערוותך. עלי והגשימי.

בוגונביליה אוף איזה שם ארוך

שלום רב את כל מה שאת רוצה להחליף תלכי לממשלה שמעתי שהמבצעים שם לא נורמליים תארי לך שתמורת עצם הם מביאים לך 400 פועלים עזתיים ואכן אני חוטאת בשירה אך עזבי את סימני הפישוק במילא אין לי תח.... ברברית

יס באך

New member
מוזהבת

את יודעת שככה קראו ל'אתנה', ההיא מהמיתולוגיה יוונית, כמה ימים לפני ההירושימה.. רציתי לומר לך, שפישוק ופיסוק זה לא אותו הדבר. אבל את מתוקה לאללה, וחריפה ושנונה, וכדאי שתשארי בבית המשוגעים המגלומני הזה, אם בא לך לחגוג כל יום.

יס זו הזמנה נורא מפתה אבל...

מה אני העשה עם בעלי? הוא נורא קנאי מרוב קינאה הוא לובש לי את החוטיני
ברברית

קפת

New member
זהו, שאם בעלה היה קשור

לא היתה לך בעיה. אתה רוצה שאאזוק אותו לרדיאטור בחדר עיסוי בריפוק?

אבל...אבל...

בעלי נשוי לי ולא באשמתו למען האמת גם לא באשמתי התעוררנו נשואים ו...יש עלייך אישור של משרד הבריאות? אתה לא נוסת על בעלי חיים נכון? ו...אתה לא מעורר פריחה/אלרגיות נכון? מממממ שכחתי משהו? אה כן עברת את כל החיסונים? כלבת,צערת וכולי'? ברברית[חתול] *הוא שוב נרדם החתול הזה

יס באך

New member
אם הגעתי לגילי המופלג, עאלק

ראי ערך "עאלק" במילון ברברית, [כולה 7 שנים גדול ממך] אז כנראה יש לי כל החיסונים, אני משתמש בקונדום , עורך בדיקות אחת לשלושה חודשים- ומוכן ומזומן.. האם את מציעה לי בטעות, או אולי לא, משחק בשלושה?

יס באך

New member
את הפרטים הקטנים

של חוזה הסגירה נגמור ללא ההצצה של שאר המגלומנים. גם את הפרטים הלוהטים נשחרר רק לאחר שנחליט על גודל האותיות הקטנות בחוזה, וכמה כסף נדרוש תמורתם.

יס תרגע אל תתרגש שלא תחטוף שבץ

או משהו אחרת הרופאה שלך שוב תתנפל עליי חוץ מזה שאני נשואה לסן ברנרד ואימא גאה ל-6 גורים מה חוזה? איזה כסף? מי משלם למי? מה לוהט? איזה פרטים קטנים? אחות! אחות! איפה הן כשצריך להזריק ווליום ברברית

יס באך

New member
ממוצ'קה

נסוגות.. אבל, אני יש לי סבלנות של הר, של סלע, של מדבר, של נזיר טיבטי, של הרבי מלובביץ'. אחכה לך אבל ובעיקר תבואי פה אצלנו, את מוצאת חן בעיניי.

יס לא נסוגתי אני רק פוחדת שלא...

יקרה לך משהו באמצע אני לא רוצה שיאשימו אותי בפירוק צעצועים ברברית

יס באך

New member
טובה, את טובה מאוד, אפילו

וזה אחרי שביררת אם לקחתי את כל התרופות והחיסונים, ואחרי שהתברר שאת שבירה ועדינה כבובת חרסינה, את עוד פוחדת שאנוכי אֶשָּבֵר? לי נראה את מתמקצעת ב- cockteasing, זה משהו ניויורקי כזה, מושפע מ"סקס והעיר הגדולה", אבל אם את בעניני עשייה רצינית- אל תדאגי לי, אלא לעצמך בעיקר.

אוי יס אתה באמת חושב כך

תודה על המחמאה {בנושא} אני לא מתמקצעת ולא מושפעת בעיקר מסידרה שאינני צופה בה ועכשיו לענינים מכאן לאן מובילים הנחלים? ולעצמי אינני דואגת אני מודעת למה שאני מסוגלת השאלה היא מה איתך? ברברית

יס באך

New member
קוקי

אם אני בסדר ואת בסדר, כל שצריך לעשות זה לפתוח יומנים. מייד אלייך בפרטי.

למעלה