קראו לי אז חזרתי

את מנסה לרמוז, ברברית,

שיש סיכוי לקבל משהו שווה תמורת האבנים שהוציאו מכרסו של רה"מ?

יס באך

New member
מתוקית, כידוע

המנאפוזה שלך מאחורי הדלת, בעוד הפוריות שלי אומנם תדעך במהלך השנים הקרובות, אבל עקרונית לא תיעלם כליל, כלומר אם מתעסקים עם זיקנה, ממוצ'קה.

יס באך בקשר לזיקנה אז ככה...

א. אתה יותר זקן ממני נה נה בננה ב. בקשר לפוריות אל תשאל רק מהריח אני משריצה ג. אם מדברים על ....אתה יודע אז אין האדם מעיד על זיק/נ/פ/תו אבל מצד שני מה זו קצת סיניליות בין שני זקנים
ברברית

יס באך

New member
יווווווו

הפעם הראשונה בחחי. ברבורה - יש מצב להתרגשות משותפת, שלי ושלך? נראה מי זקן/ה, מי מזדקף/ת, מי נופלת?

קפת

New member
ברברית!!!

אני מאוד כועסת עליך. את מכניסה את המטופלים לאי שקט. היה פה קשיש חביב, מצונתר וקשור, רפוי וחייכני, פתאם את מגיעה, עם העינטוזים המנטליים שלך, הבנדם יורק את התרופות, מכה את האחיות, קורע את כותונת הקשירה ושובר את זריקת החיוכים. נהייה פטיש
, בשניות, והלך לי על חמש שנות עבודה טיפולית מאומצת. מי יפצה אותי על נזק בלתי הפיך לי ולשיטותי?

קפת זו לא אני באמת

אני רק עברתי לתומי עם חצאית המיני וגופיית בטן והוא התנפל עליי בחיי אחרי חמש דקות הוא עישן סיגריה וקרא לי מיידל'ה בחיי ברברית

קפת

New member
אם הוא קרא לך מיידלע, אין לך שום

סיכוי. וחיסונים כבר לא יואילו. זה כבר שלב הדגירה. גורלך נחרץ. תוציאי את האוויר מבעלך, תאפסני בארון התרופות, וסעי לשלום. ימיך ספורים ועדיף שתבלי אותם באוויר הפתוח...

קפת....

איי איי אני מת הרגו אותי-במבטא פרסי {יסלחו לי הפרסים אני רק מחקה את יוסף שילוח} ברברית

יס באך

New member
להתגוששות, קרב מגע, קארטה

כל דבר שיפגיש את שנינו גופנית, אתגרית וכו' מה זה לא היה ברור?

אתה מחוסן? עם תעודת אחריות?

יס תהיה עדין איתי מעולם לא למדתי קרב מגע בשבילי זו תהיה פעם ראשונה אני כמו בתולה בקטע הזה אז שחק איתי יפה אני מאוד שבירה ברברית

אתה רואה מה זה

אני כמו בתולה שנוגעים בה בפעם הראשונה כמו בתולה מגיעה בשבילך {תרגום גרוע מתוך השיר של מדונה} ברברית

למעלה