קראתי את השרשור בדבר ציפי ליבני

קראתי את השרשור בדבר ציפי ליבני

בעניין היותה "ותרנית" מידי . אני זוקף לזכותה של ליבני הרבה מאוד מעלות ומה שנתפס אצל רבים כוותרנות נתפס בעיני כחוכמה של פוליטיקאית עולה . מעבר להיות המהלך האחרון של חברי תנועת קדימה חכם מבריק ומראה על בגרות פוליטית של חבריה אני סבור כי ליבני רק צועדת "קדימה" תרתי משמע . היא צועדת קדימה לכיוון ההנהגה העתידית של מדינת ישראל . יכולותיה רק הולכות ומתבססות , ההתנסות המקצועית והפוליטית שלה בעליה מתמדת וכך גם התנהגותה הממלכתית . בהבינה את הלך הרוח בחברה , בהבינה את החשיבות ההיסטורית בבחירות הנוכחיות , מבינה ליבני כי המהלך החכם ביותר יהיה צעידה קדימה בהנהגתו של אהוד אולמרט לשלטון . אני יותר מסבור , כי בצעד הנ"ל זכתה ליבני בעוד נקודות זכות הן במפלגת קדימה והן בציבור הרחב שממילא תומך ומתלהב מסגנונה הבוגר והאיכותי שלא כפי שלמדנו להכיר בציבור הרחב בכלל ובציבור הנבחרים בפרט . אני יותר מסבור כי ליבני תהיה מהמובילות בפוליטיקה הישראלית ולבטח תהיה ראש הממשלה השניה בישראל בעתיד . עם מבט "קדימה" הכל אפשרי

ציפי לבני

מייצגת זן חדש של פוליטיקאים, שבסופו של דבר יהווה את המהות של קדימה. היא אינה וותרנית, היא חכמה וכולם צריכים להוריד בפניה את הכובע.

../images/Emo45.gif לבני אשה הגונה בעלת שיעור קומה

ככל שאני שומעת אותה ועליה יותר אני מתרשמת עמוקות שמדובר באשה הגונה, ישרה, חכמה, חושבת לפני שהיא פותחת את הפה (להבדיל מהרבה פוליטיקאים אחרים) שאומרת דברי הגיון, לבני לא מוכרת את עצמה כמו הרבה אחרים ולמרבה ההפתעה אומרים שהיא גם אשה חביבה ונעימה לבריות, הלואי שירבו עוד פוליטיקאים כמותה כולנו נרויח מזה בגדול.

cפיר

New member
צפיתי עכשיו בראיון שלה בערוץ 2

אישה רצינית ואינטלגנטית מאוד.. אני אוהב את דעותייה ולדעתי היא צריכה להוביל את המדינה הזאת.

cפיר

New member
אבל אולמרט הוא מושחת מהיסוד

שקרן ומנופליסט וזה מאוד מפחיד לראות אותו בראשות המדינה. מה גם שאין כאן זכות בחירה של מתפקדי המפלגה לבחירת היו"ש וחברי המפלגה. חבל.

bhnadav

New member
אני דווקא מאמין בו ובדרכה של קדימה,

ורואה בו כמועמד הטוב ביותר שניתן לקבל היום בתפקיד ראש הממשלה.

cפיר

New member
קראתי עליו

שנחקר הרבה פעמים של פרשיות שחיתות בעיקר בזמן שכיהן כראש עיר ויצא מזה באופן מפחיד ביותר. אף פעם לא הייתה לו דעה פוליטית מגובשת!! ליכוד>עבודה>מרכז כל פעם עבר ממחנה אחד למישנהו בשביל להציל את התחת שלו. וזה מה שמפחיד אותי. אם ליבני הייתה בראשות המפלגה ואולמרט היה לא רלוונטי בהחלט הייתי מצביע לקדימה.. מבחינתי קדימה זאת לא אופציה בכלל כרגע, כי אני לא מוכן שאדם כמוהו ינהיג את המדינה מבחינה מוסרית, מדינית ופוליטית. שוב, חבל מאוד שככה המצב.

bhnadav

New member
אני דווקא מתרשם ממנו לטובה,

וסבור שהוא האיש הנכון להוביל כרגע, לצד אנשים מעולים נוספים כמו ציפי לבני, אבי דיכטר, שאול מופז, מאיר שטרית, פרופ' אוריאל רייכמן ועוד הרבה טובים נוספים...

cפיר

New member
בנתיים אין בכלל ממה להתרשם ממנו

אבל בבוא העת, אנחנו ניראה את הפעילות המנהלתית שלו באמת. אבל לפי ההיסטוריה שלו כראש עיר.. אני לא רוצה אפילו לדעת:\

shacta man

New member
מה שמפחיד אותך

זה שהוא יצא זכאי? אם כך את בטח אדם מאד מפוחד שכן מיליון אנשים שזוכו מסתובבים ברחובות

cפיר

New member
""יצא זכאי""

עלק.. הוא פשוט "שכח" על מה הוא נחקר בכלל, אז איך אפשאר להאשים אותו במשהו? וזה לא מה שהפחיד אותי.... אבל עכשיו שאני חושב על זה.. רוה"מ סנילי בעלי בעיות זיכרון זה גם דיי מפחיד.. מפחיד מאוד הייתי אומר..

shacta man

New member
מה בעצם את טוענת?

שכל אדם שנחקר בידי המשטרה אבל לא הוגש נגדו כתב אישום או לחילופין יצא זכאי הוא אדם פסול? הרי אולמרט יצא זכאי וכרגע לא עומדת נגדו שום חקירה ושום כתב אישום אז מה בדיוק פוסל אותו מבחינתך? העינים שלו, צבע השיער או אולי ניחנת ביכולת לקרוא את לבם של אנשים דרך מרקע הטלויזיה?

למעלה