קראתי את השרשור בדבר ציפי ליבני

cפיר

New member
../images/Emo31.gif קודם כל אני טוענת שאני זכר

עכשיו אם היית עובר על כל החקירות האלו היית מבין שהבנאדם הזה לא ישר ומשהו מסריח מבחינתי אצלו. (בעזרת היגיון פשוט..) אבל לא זה מה שבאמת מדאיג אותי (הרי היה את שרון אז אנחנו רגילים לזה לא?) מה שמדאיג אותי יותר זה שאין לו דרך פוליטית ברורה, אף פעם לא הייתה לו כזאת.. הוא עבר מהליכוד לעבודה כי ראה שהוא לא עובר את אחוז החסימה בליכוד, אח"כ הוא עבר לקדימה עם אריאל שרון כי הוא ידע ששרון הוא "קלף מנצח" בכל מה שקשור לפוליטיקה. וכל הזמן הזה נהג להתנגח בנתניהו בכל הזדמנות שניתנה לו כמו ילד קטן. א נ י ל א ס ו ב ל פ ו ל י ט י ק א י ם כ א ל ה. אני לא אוהב אנשים שלא חושבים על המטרה אלא על התחת שלהם.. זה כבר אומר שאם אדם לא בא למלא את תפקידו מהלב, הוא לא ימלא אותו כמו שצריך. מבחינתי יש אנטרנטיבה לבדיחה הזאת - העבודה.

bhnadav

New member
אני מתפלא עלייך...

בתור מי שתומכת בפרץ, את זו שמתנגדת לאדם שהתנגד לנתניהו לאורך כל הדרך
יש פה סתירה.

cפיר

New member
מה זה הבולשיט הזה?../images/Emo6.gif

פרץ הוא האנטרנטיבה לאולמרט והוא יהיה רוה"מ אחרי שעניין שרון יחלוף. חוץ מזה.. אני זכר, בן, XY, עברתי ברית מילה!! מתי זה יהיה ברור לכם? אתם לא יכולים לזהות סיומות זכר ונקבה?

bhnadav

New member
כתבת "אני טוענת"...

העניין הוא אחר - הסתירה שלפיה אתה מתנגד לאדם שאינו תומך בביבי, כאילו שמנהיג מפלגתך מת עליו.

cפיר

New member
ממש סתירה אה?../images/Emo6.gif

אולמרט מתנגד לנתניהו רק כדי להתקדם פוליטית. פרץ מתנגד לו מבחינה כלכלית וטוב שכך. פרץ הוא הבחירה הכי שפוייה לראשות הממשלה מבחינה מדינית, כלכלית וחברתית.

cפיר

New member
רגע...

רגע.. מי אני רואה שם.. זה מטוס? זה ציפור?! לא! זה אולמ-גיר! הצוות שחי באותה מציאות ותמיד מציל את המצב!

הסתירה היותר גדולה היא,

איך אדם שהתנגד לביבי כל הדרך, ממשיך בדיוק את דרכו הכלכלית של מי שהוא התנגד אליו, ולא זאת בלבד, הוא התחייב בפני ראשי המשק להמשיך באותה מדיניות בדיוק ! המדיניות של אהוד אולמרט היא פשוטה: מי שלא מסכים איתו, הוא האוייב שלו, ומול אוייב כל האמצעים וכל הדיבורים כשרים ! הוא עשה את זה לשרון ולביבי (בדבר אחד ביבי צודק, גם לטענתך: הוא היורש של שרון, בכל הנוגע להתקפות של אולמרט עליו ...). הוא יעשה את זה גם לליבני ולמופז, כשהוא יתרשם שהם מתחרים בו על ראשות התנועה ...

תומרס1

New member
בניגוד לכל הנביאים שטענו שקדימה

תתפורר היא עדיין חיה, נושמת ובועטת וכך גם תמשיך ותנצח בבחירות..

ramizzz

New member
הייתה מאמין גם אם דחלילי היה בראש

אולמרט דחליל של האמריקנים

bhnadav

New member
כל ראש ממשלה בישראל,

יודע איך עובד פה העניינים, ויודע טוב מאוד שללא ארצות הברית קיומנו פה הוא לא אפשרי. גם שרון כשעלה לשלטון הבין זאת והתנהג בהתאם. אם אתה רוצה, ביבי יכול לעלות לשלטון ולהפציץ את האמריקנים בנשק גרעיני. כך המצב יהיה יותר טוב.

JOSEF272

New member
ליבני מנסה להיות טפלון

הבחורה מנסה להיות בסדר עם כולם. שימו לב שהיא מרויאנת די משעממת בסופו של דבר היא לא אומרת כלום מנסה לאמר דברים בקונצנזוס. שחס וחלילה לא תכעיס אף אחד מתאימה את עצמה לקדימה בכך שלא מגלה שום אגנדה ושום דרך מוגדרת. בחורה בהחלט נבונה ואינטלגנטית ללא ספק אני מאמין שבהנהגת שרון היתה מגיעה רחוק בהנהגת אולמרט אי אפשר להגיע רחוק כי הוא לא יתן לה אולמרט בניגוד לשרון אין כריזמה והוא לא יודע לאחד סביבו עכשיו לפני הבחירות כולם סביבו אבל גם שם הסכינים יגיעו..

למעלה