קראתי את השרשור בדבר ציפי ליבני

bhnadav

New member
הסכינים יגיעו - אבל לא בקדימה,

אלא בעשירייה השנייה בליכוד.

bhnadav

New member
בעשירייה השנייה,

נמצאים הרבה אנשים (ושרים) עם הרבה אגו שלא ציפו להימצא שם. אם הליכוד אכן ייכשל בבחירות, הם יצוצו מהעשירייה השנייה, עם סכינים בידיים. לא בכדי מדברים על כך שעוד לפני הבחירות, אם הליכוד ימשיך לדשדש בסקרים, הם יחלו לעשות זאת ויתבעו את החלפתו של נתניהו...

mean girl 16

New member
מהשרים רק ישראל כ"ץ שם

והוא הרוויח את זה בצדק
ונדב, בתור אחת שיודעת באופן אישי, כל השטויות האלה של החלפת נתניהו לפני או אחרי הבחירות זה ב-ו-ל-ש-י-ט אחד גדול. התקשורת מנסה להתסיס את הליכוד נגד נתניהו. אין בכך ולו צל של אמת.

bhnadav

New member
לימור לבנת ב-10 מהשריון, ישראל כץ,

ואף עוזי לנדאו שלא ציפה למצוא את עצמו במקום ה-14. גם דני נווה, הוצג כמי שכמעט התעלף כשמצא את עצמו במקום ה-8, לאחר שציפה להיות בחמישייה הראשונה. אני לא רואה יותר מדי שמחה שם עקב התוצאות, ויהיו הרבה שישמחו להוציא סכינים אם הליכוד ימשיך לדשדש בסקרים (13 מנדטים, כמו שעד עכשיו מראים הסקרים, מציבים בסכנה אנשים בכירים כמו ישראל כץ ועוזי לנדאו) או אם ייכשל בבחירות כמצופה.

mean girl 16

New member
אבל דיברנו על עשירייה שנייה, לא?../images/Emo12.gif

אז מטבע הדברים כשאתה אומר שרים, זה רק ישראל כ"ץ. לא? אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה פשוט לא נכון. אף אחד לא "ידיח" את נתניהו לא לפני הבחירות ולא אחרי. תמיד נוח יותר להאשים מישהו בכישלון שלך אבל גם זה יעבור..

bhnadav

New member
אני לא מדבר על הדחת נתניהו.

עשירייה שנייה, כן. לימור לבנת נמצאת על הסף (10) בגלל שריון, ונמצא שר השר לשעבר כץ, וגם השר לשעבר עוזי לנדאו שנחשב כבכיר ביותר. לא דיברתי על הדחת נתניהו (את זה אני מעריך שהוא יעשה בעצמו), אלא בשליפת סכינית פסיכולוגיים לפני הבחירות (אם הליכוד ימשיך לדשדש כמו עכשיו, כשמדברים על 13-17 מנדטים) ואחרי הבחירות (אם הליכוד ייכשל).

mean girl 16

New member
אני לא מאמינה שזה יקרה ככה.

גם אם אולמרט ינצח בבחירות, זה ברור שהממשלה תהיה לא יציבה ועוד שנה-שנתיים נחזור לבחירות. ואגב, אף אחד לא ציפה שעוזי לנדאו ישיג מעבר למה שהשיג. הוא גם לא נראה כל כך מופתע. ללימור היה הישג אדיר כי בלי התמיכה של נתניהו היא בקלות הייתה נופלת למקום 40. נכון, דני-דין קצת מאוכזב אבל הוא הגיע לאן שהוא הגיע, מקום 8 זה לא נורא בכלל והוא יתמודד עם זה כמו גדול.

bhnadav

New member
אז שימי לב -

שאני דיברתי על מצב שבו הליכוד ממשיך לדשדש על 13, או שיקבל 13. לא על מצבים שהוא מקבל 40.

מסלינה

New member
דווקא לא חששה להביא דעות עצמאיות

באשר לצורך בנסיגה על מנת להבטיח את יהדותה של המדינה, כאשר הדברים היו מאוד לא מקובלים בקרב חבריה למפלגה. כמו כן, היא פועלת רבות בכיוון שלילת כל זכות שיבה בכל דרך שיקראו לכך, גדר ההפרדה והפרדה בדרכים אחרות, מאותה סיבה. לדעתי היא טועה בכך שצעדים אלה יספיקו, אבל אי אפשר לאמר שאין לה אג'נדה.

הראיון רק מחדד את שכתבתי כאן

זה רק מוכיח את קור הרוח , את היכולת לעבוד ולפעול ללא אגו "וניפוח עצמי". היכולת לחשוב על המטרה ולא על עצמך הוא מצרך חשוב ויקר ואצל ליבני מסתבר שזה חלק מהאני . כפי שכתבתי , מצרך נדיר ומסתבר שלבטח היא עוד תנהיג את המדינה כראש ממשלה .

הייתי מעדיף את ליבני על אולמרט

אני מאמין לה ולא מאמין לאולמרט שהוא עסקן אפור שבזכות ההתמדה הגיע למעלה . אבל יש זמן, הזמן יעשה את שלו ללא ספק .

למעלה