קראתי בפורום שעדיין לא עדכנו את יוסי ועינב ש

kristy1

New member
קראתי בפורום שעדיין לא עדכנו את יוסי ועינב ש

שלא מצביעים לעצמם?? מה פספסתי?

בהלםם

New member
אמאלה לא עידכנו אותם עדיין????

אני כבר מעלה ספקולציות בראשי

אכן, לא עדכנו אותם,

וכן היו להם הזדמנויות, רנין התבקשה במפורש על ידי האח הגדול לעבור בן כל הותיקים ולעדכן אותם בזה. רנין עידכנה את כולם "ובמקרה" "שכחה" להודיע ליוסי ועינב. אתמול טענתם שלא היה לה הזדמנויות, כי עינב היתה בחדר עם החדשים, אבל מה התירוץ היום? עינב בחדר לבד, היא יכולה לגשת ולהגיד לה יוסי יושב לבד בפינת הסיגריה, היא יכולה לגשת אליו ללחצי דקה ולעדכן גם אותו. אבל היא בתמימות וכמובן בדמעות תנין, תגיד אחכ שהיא פשוט שכחה...

Lomsahne

New member
אם היית טורחתלהשאר ערה...

עד ארבע בבוקר היית בוודאי יודעת שבארבע בבוקר רנין ולאון אמרו לעינב על כל מה שהיה. לגבי יוסי אני לא יודע כי לא הראו אותו כל הלילה אבל סביר להניח שהמידע הגיע גם אליו והוא לא טיפש הוא ראה מה היה.

אוף, זה ממש מעצבן אותי

כל לילה אני הולכת לישון בארבע כי אני מודה שאני מכורה, וכל האקשן תמיד בלילה - ואחכ בשבע קמה להתארגן לעבודה, ודווקא בשישי, שיש לי את כל היום למחרת, לא הצלחתי להחזיק עיניים ובשתים נרדמתי. בכל מקרה אם הם אמרו לה, אז אני מתנצלת, לא ראיתי - לא ידעתי.

kristy1

New member
אבל מה היה?

מה ז"א שלא מצביעים לעצמם? הם היו אמורים להדיח את עצמם? בבקשה הסבר!

כאקט של מחאה על הכנסת דיירים חדשים

שגם הם אמורים לבחור את המועמדים להדחה, החליטו הותיקים שכולם כאחד ידיחו את עצמם ולא יצביעו לאחרים. האח הגדול הבהיר להם שזו עבירה על החוקים והמליץ להם לא לעשות זאת. רנין, שהיתה אצל האח הגדול היתה אמורה לעדכן את כולם אולם עד כה (כנראה..) לא עידכנה את עינב ואת יוסי. אני מקווה שזה לא תרגיל מסריח של רנין. אם כן, אני מקווה שההפקה תעמיד אותה ואת חבריה להדחה, וכמו כן תקרין זאת על גבי המסך בבית כפי שעשו לאשר ועינב.

kristy1

New member
|אז למה האח הגדול לא מתערב וקורא ליוסי ועינב

ומעדכן סומכמים על רנין?? נו באמת!!! רנין בושה לעם הנוצרי

kristy1

New member
אתה בטח מקטלג אותה כערביה

ניוז פלאש אחי יש ערבים נוצרים שחיים בארץ אחת הדברות באמונה שלהם היא אל תשקר

יNOT

New member
../images/Emo6.gif זה קיים גם ביהדות

אם ההפקה חטאה בזה , תאמין לי שלכל דייר בלי קשר לדת או לאום גם מותר

droriko

New member
יש דת נוצרית , אבל אין עם נוצרי

זה יחודי רק ליהודים

droriko

New member
אתה צוחק תגיד?

אתה באמת חושב שלעם הנוצרי (שעצמו מפולג להמון דתות שששונאות אחת את השניה) יש בעצם שאיפה סמוייה להקים אימפריה שתיועד ל"עם הנוצרי" ?

ordiki

New member
לא

התכוונתי שהעם היהודי אופייני רק ליהודים מכיוון שהיה עם מפוזר ללא מדינה. ולנוצרות היתה שאיפה כזאת בימי הביניים שעבדה לתקופה מסויימת עד שהתפלגה כפי שציינת.

איזה משפט מטופש!

בושה לעם הנוצרי?? ואם עינב הייתה עושה את זה היית אומר בושה לעם היהודי???

למעלה