קראתי בפורום שעדיין לא עדכנו את יוסי ועינב ש

droriko

New member
אני לא הייתי בבית כל הבוקר

את כל מה שאני כותב כאן, אני כובת על סמך העידכונים . ברגע שאני רואה שמישהו מעלה עידכון וכולם מגיבים לזה כאילו זה נכון אז אני לוקח את זה בערבון מלא . אבל אם אתה פתאום אומר שלא אז אני כבר לא יודע מה להגיד לך

Lomsahne

New member
לגיטמי אבל...

אפחד פה לא התייחס לזה כנכון אלא כי לא ידעו או ראו אחרת ולא היה אפחד כאן שיסתור את זה בעובדות. אתה יודע זה קצת מעייף אותי לפחות כול היום לסתור בעובדות נכונות כל מיני השערות של אנשים,האמת היא שזה קצת מוריד לי מההנאה מהצפייה בתוכנית ואני מניח שלעוד כמה.

droriko

New member
מה שאותי אישית מעצבן

זה שאיזה אידיוט קולט משפט שמישהו מהדיירים זרק וישר מעלה אותו לפורום בתור כותרת מרעישה, מבלי בכלל לבדוק את ההקשר של המשפט (קצת מאפיים את העיתונאים בארץ לא?) בגלל זה אני לוקח כל עידכון כאן בערבון מוגבל ביותר , ואלא אם אין לו לפחות 5 תגובות שמאשרות אני לא מתייחס אליו בכלל . כנראה שגם במקרה הזה נפלתי, אבל אולי זה יוצא דופן.

Lomsahne

New member
הרגשתי בדיוק כמוך...

לצערי אבל יש יותר מאדיוט אחד כאן ולכן למדתי לאיזה משתמשים אני מאמין ולוקח את הדברים שלהם ברצינות ולאיזה משתמשים אני בכלל לא מתייחס על סמך דברים שקרו.זה קצת קשה כי יש כאן הרבה משתמשים אבל בכל זאת יש כמה שבולטים ולפה ולשם. דווקא בשרשור הזה ספציפית זה באמת הייתה אי הבנה ואי ידיעה וכולם פה הבינו את את מה שקרה והפסיקו את הדיון בנושא.

droriko

New member
זה גם לא בסדר

אם לא ראית אותה מספרת לעינב ויוסי אז תכתוב "אני אישית לא ראיתי" , אבל למה להצהיר בכזה ביטחון "רנין רימתה את הבובלינים" ?

Lomsahne

New member
כנס...

זה שפתח את השרשור שאל את זה אבל לא קבע עובדות.כוכבית מזהב אמרה שרנין עוד לא סיפרה להם אבל כשסיפרתי לה מה היה היא התנצלה ככה שזה בסדר. אין מה לעשות זה הלך הרוח בפורום בד"כ עם ההצהרות האלה, אני מניח שלא אתה ולא אני באנו לחנך כאן אנשים איך להתנהל מה שאנחנו יכולים לעשות זה פשוט להציג להם את העובודת בפנים ולהוציא אותם קטנים.

rinatt1

New member
לא ניראה לי שעינב ויוסי ידחו את עצמם.../images/Emo98.gif.

ולכן זה לא משנה אם עדכנו אותם או לא... נראה לי שהם גם הבינו לבד שאף אחד לא ידיח את עצמו.. לאון אמר לעינב אתמול שוונסה לא תדיח את עצמה.. אז היא בטח כבר הבינה. ויוסי לא טיפש אין מצב שהוא ידיח את עצמו.. הוא ימשיך בתוכנית שלו וידיח את שיפרה וצבר או שיפרה וונסה.. אז אל תדאגו הבובלילים לא טיפשים ואף אחד לא יגרום להם לעשות משהו שהם לא רוצים.

למעלה