קראתי בפורום שעדיין לא עדכנו את יוסי ועינב ש

kristy1

New member
כן

לא אמרתי את זה מתוך גזעות סבתא שלי נוצריה ואני גאה בזה אבל לראות אותה משקרת נון סטופ זה עושה לי רע מתוך אמונה שאסור לשקר ובכלל אני חושבת שהיא פתאטית או שזה גם אסור לי?

kristy1

New member
את מי היא מייצגת בדיוק?

ובכל מקרה לבקר אנשים שאת לא מכירה נראה לי מה זה חכם

צבר נגד הרעיון,אך אמר לשיפרה שהוא יכול לסדר

הכל,כך שלא יעמידו רק אותה ואת רנין להדחה ,כאילו רק הן עברו על כללי המשחק,הרעיון היה של יוסי שכולם ביחד יפרו את כללי המשחק ואז האח הגדול .צריך להעמיד את כל הוותיקים להדחה,ואז למעשה הקהל בבית יחליט.לפי דעתי אם יעמידו כעונש את שיפרה ורנין להדחה.הדרך היחידה שיש לצבר היא ,בשידור החי מחר לבקש מארז טל רשות דיבור ולהגיד ביחד עם כל הוותיקים שהם כולם עברו ביחד ובאתו מועד ומעמד על חוקי האח הגדול,ולכן לא הוגן להעניש רק חלק.

פלדי1

New member
אם הם לא עודכנו

רנין ושפרה , להדחה בגלל אי-ציות לפקודה!!!

droriko

New member
ההפקה יכולה לשחק עם זה

היא יכול להגיד "אמנו לשיפרה ורנין להגיד גם ליוסי ועינב , אבל לא ציינו אם יהיה הם יקבלו עונש במידה ולא יעשו זאת" וככה עוזרים להן לחמוק מעונש.

d a n 6

New member
רנין הייתה אמורה לספר להם

אני בכלל לא ראיתי אותה מעדכנת את הקבוצה השנייה.

Jones

New member
לא אתפלא אם ההפקה בחרה אותו במכוון,

ההפקה יודעת שרנין שקרנית וצבועה, וזו הזדמנות לעוד תככים ומזימות..

סול 25

New member
רנין לא עידכנה

ואני בטוחה שהיא לא שכחה. הכל בכוונה. זה יהיה גרוע מאוד אם אף אחד לא יגיד את זה ליוסי ועינב.

droriko

New member
בעיקרון אסור לה לעשות דבר כזה

ברגע שהאח הגדול מורה לה להודיע לכולם שירדו מהחרם היא חייבת להודיע למלא את הוראה. אגב אני לא אתפלא אם ההפקה עוד פעם תחרוג מהחוקים ותשתף פעולה עם תרגיל של רנין, ככה שיוסי ועינב יהיו היחידים שידיחו את עצמם, הקהל ממש יתעצבן על כך והנה קיבלנו שיחזור של פרשת עינב-אשר(מה שאומר המון המון אסמסמים), רק שאת אשר מחליף הפעם יוסי .

אבל בלי קשר הבנתי מרנין שהיא הבינה מהאח

שהם כן יענשו על שעברו על החוקים (דיברו על הדחות ואסטרטגיות) אז לא ברור לי, מאחר וכולם דיברו על זה, אם בכל מקרה העונש הוא עמידה להדחה, למה צריך להצביע? הרי כולם יועמדו בכל מקרה להדחה? אם לא, איזה עונש אחר ההפקה יכולה לתת להם? ומה עם אינה שעברה על החוקים ומסרה מידע לצבר? האם גם היא תועמד להדחה?

צבר נשמע אתמול מאד משוכנע שזה לא יקרה

הוא חזר והדגיש (וגם לאון) שאם הם יענשו, כולם צריכים להיענש ולא רק שפרה ורנין ושכך גם יהיה. על סמך מה היה הבטחון שלו? ודבר שני, אומנם אני לא מהקבוצה של רנין ושפרה (בעעעעע) אבל עדין אם כולם דיברו, אין צדק שרק רנין ושפרה יענשו.

kristy1

New member
לא יעמידו את אינה להדחה

לו רק בגלל שהיא "מעמידה" לכמה אנשים בבית אני לא סובלת את הבחורה מדקה 1 אבל יש להודות שהיא הכניסה פלפל ולא נראה שההפקה תוותר על זה כרגע.

ההימור של אשר

אשר היה חכם ותיכנן להמר על כל הקופה,ההימור שלו התפקשש מאחר ולא לקח בחשבון שהוא יועמד מול הבובלילים,כל ההימור שלו הסתמך על כך שגם שיפרה תועמד מולו.אם בשבוע שהוא מעמיד את עצמו להדחה הקהל היה משאיר אותו ומעיף את שיפרה,זה היה מעצים את כוחו ומביא אותו לגמר.היות והאנשים בחוץ שהצביעו פעם למישהו,רובם ימשיכו להצביע לו .מלבד זה שיש בארץ לפחות מיליון שהם מסורתיים דתיים,המזדהים עם חוזר בתשובה.למול חוזרת בשאלה.לכן אני טוען שהוא פשוט הימר,ולא סתם העמיד את עצמו להדחה,שניראה צעד תמוהה,אך אינו כזה כלל.

Lomsahne

New member
הדיון הזה אמור להסתיים...

רנין ולאון אמרו סיפרו אתמול לעינב את כל מה שהיה ושהם צריכים לתת 2 שמות,זה קרה בארבע בבוקר ושמעתי את זה באוזניים שלי אז חלאס עם הדיון הזה.

kristy1

New member
סליחה מכבודך

עברתי על כל הדף ולא מצאתי הסבר לא צריך להתעצבן סבבה?

Lomsahne

New member
לא דיברתי עלייך ספציפית...

פשוט הדיון נמשך למרות שכבר עניתי לכוכבית מזהב. וזה סתם מיותר להמשיך ולדון בזה כשאני מציג את העובדות ואתם ממשיכים להתעסק בספקולציות, זה קצת משונה.

למעלה