קראתן? קראתן?

debby12

New member
מנהל
תחזיקי מעמד בכל הבלגן

נשמע שאת בהכנות מצוינות ללידה. דמיון מודרך הוא כלי נפלא בעיני (ילדתי איתו. פעמיים...) וטוב שיש לך דולה מקסימה. בכלל נשמע שהפעם הכל יהיה אחרת
.

יהיה אחרת ../images/Emo42.gif חייב להיות ../images/Emo20.gif

אני מרגישה איך כל מה שרציתי ואמרתי לפני כמה חודשים - הופכים להיות חלק ממני וברור לי שזה מה שאני אעשה בלידה ושזה משהו שאף אחד לא יעשה בשבילי...

אם פי 3

New member
אצלנו דווקא ההיפך

הבכור הושאר שבועיים בתינוקיה (לא פגיה), כמעט לבדו. אני בהחלט חושבת שזה היה משמעותי, ושיש שאריות של ההשפעה עד היום (בעיקר "פתיל קצר" ותגובות לא-פורורציונליות - קראתי מחקר שמראה קשר בין מצוקה בשנה הראשונה לרמות קורטיזול גבוהות בהמשך החיים, וזה בדיוק זה. ממש מתאים לו) - אבל בתחום הבטחון, העצמאות והתעוזה - אין לו שום חסר. לעומתו, הצעיר, שלא הופרד ממני כלל, והיה ילד צמוד-אמא (מבחירה שלי) עד שלא הסכים יותר להיות במנשא, יונק וכו' הוא חששן הרבה יותר, ועצמאי הרבה פחות (ביחס לאחיו ולאחותו, בגילו). מה שמנסה להגיד, שיש גם אופי שהוא מעבר למה שאנחנו עושים או לא עושים, ויש הבדלים גם בין אחים, שהם לא רק באשמתנו. סתם נזכרתי, בהקשר הזה, שמתישהו, בסביבות גיל 10-12 ח', שאלו אותי אם הוא דורש להיות הרבה על הידיים (נדמה לי שכחלק מאבחון רפואי/הוליסטי), ולא ידעתי מה לומר. הוא היה המון על הידיים (כלומר במנשא), אבל מעולם לא הגיע למצב שהוא דורש את זה. הוא קיבל את זה כחלק מזכויותיו הבסיסיות, שלא דורשות בקשה מיוחדת....

mise

New member
../images/Emo45.gif

"מה שמנסה להגיד, שיש גם אופי שהוא מעבר למה שאנחנו עושים או לא עושים." בסופו של דבר, אדם נולד עם המהות שלו.

צימעס

New member
גם לדעתי 9 ימים השפיעו ../images/Emo10.gif

אולי אני אקחותה, באמת, למכשפת שלי. (מה, ואז תשתנה לי הילדה? יהיה לה אופי אחר? אמאלה!!!)

סטיוויה

New member
../images/Emo13.gif ל----א ל----א

היא תשאר אותה ילדה.היא רק תמצא את הגילום החיובי(לכל "טיפוס" יש התגלמות שלילית וחיובית.פרחי באך עוזרים לעשות התמרה).

debby12

New member
מנהל
רגע - הבו המלצות במסר!!

אני חובבת ידועה של מכשפות-פרחי בך ווטאבר (רק לא רופאים
). אנחנו בארץ בדצמבר ואם יש למי מכן המלצה למטפלת טובה בפרחי בך -- מאוד אשמח. תודה תודה מראש

mise

New member
אני לא בענייני באך.

מוצארט מדבר אליי. בלילה, ביום, בחלום.. (סתם התחרז לי מן שיר עם כזה שהיה פופולרי מלפני כמה שנים.. איך הוא הלך? משהו עם בחלום, נו, לא זוכרת). אני מדברת על מכשיפה אמיתית, עם כל הגינונים ומה שצריך מסביב, שעובדת, כיאה למכשפות, אנרגטית בלבד. (ואולי מרססת אותך פה ושם, לא משהו רציני).

debby12

New member
מנהל
מרססת? נשמע מעניין.

נדמה לי שהשיר היה: ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום. לא?

סטיוויה

New member
הלוואי שהיתה מישהי כזו כאן באיזור

אבל כולם בכאילו.גמאני בעד הילינג ושות' על פני פרחי באך.

צימעס

New member
לא, אצלינו אין גינוני-מכשפה ../images/Emo13.gif

אני קוראת לה ככה, רק כי רוב העבודה שלה אנרגטית, ואין הסבר ממשי (רציונלי) לכל מיני דברים שהיא פתאום אומרת. ההילרית "שלי" (תודה לממליצה) נראית נורמלית לגמרי, כך גם חדר הטיפולים וחדר ההמתנה
מה זה "מרססת"?

tonti

New member
אז אותה מכשפת../images/Emo3.gif

מיד אמרה על הפשפש שהוא לא היה עלי אחרי הלידה. ישר ראתה. עשתה משהו. איזה קוסמות. אמרה שזה דבר שיש לו תיקון.

למעלה