קריאה לכל חברי שינוי ומרץ:

sarav55

New member
לחזור לאבא שבשמים לכל היהודים

בשינוי ובמרץ כולנו הצדיקות מוכנות להחזיר אותם בתשובה אז באמת מי שרואה עצמו יהודי יש מי שמוכן לטפל בו ולהחזיר אותו לאבא שבשמים נכון עליזה אני ואת ואריאלה וכל החברים החוזרים בתשובה שיודעים מהי חזרה בתשובה ממקום שהם היו בו ממש קל לכולנו לעזור להם אז מה רע בכך שבפורום חוזרים בתשובה גב' עליזה היקרה שלנו מציע פתרון לאנשים כאלה כמובן אם הם יהודים!!!

שנוי או מרץ

1]זאת היתה דעתי וזכותי לכתוב מה שאני חושבת , לא באתי לפורום שלכם לכתוב זאת אני כתבתי זאת בפורום שאני שייכת אלו וזאת זכותי, 2] אני מוכנה לעשות הכול כדי להחזיר את עם ישראל בתשובה, כי לדעתי כול הרע שאנו עוברים זה בגלל התרחקות עם ישראל מהתורה זכותך לא להסכים איתי ולחסום אותי אבל זאת דעתי

א ו ר בת

New member
בהחלט

זכותך לכתוב את דעתך וזכותי להביא אותה לידיעת מי שאולי פיספס.

פלסטיק

New member
אור יהודיה יקרה, לא הבנת כלום

היא שולחת את חברי מרץ ושינוי לעינויים ומוות בשבי החיזבאללה כדי שיחזרו בתשובה (בעקבות העינויים) ותבוא גאולה לנפשם כי הרי עדיף שהגוף שלהם שנמצא כאן באופן זמני ימות ולא נשמת הנצח שלהם תיצלה בגהינום היתה יכולה להיות אחלה קאפו לפני חמישים ומשהו שנים אור תחזרי בתשובה ותראי את האור, זה הכל מאהבה אל אותם יהודים יקרים. אם הייתי כותב את ההודעה הזו באותו פורום בטח הייתי זוכה למחיאות כפיים. אור יהודיה יקרה תחזרי בתשובה ותדברי את אותן שטויות של שליחת יהודים לעינויים ומוות. האם באמת חזרה בתשובה מחייבת הסתתרות הבינה? האם זה אחד התנאים הפרלימינריים לחזרה בתשובה?

yoyo10

New member
אני מעדיפה לא להתייחס

לקריאות לרצח יהודים כי דעתם הפוליטים שונה והםחושביםאחרת

oldfield

New member
אופס ../images/Emo5.gif

מה שנובע מהודעתך זה שאת מתייחסת רק לאילו שדעתם הפוליטית זהה לשלך, והם חושבים כמוך. אני מקווה שלא הבנתי נכון...

מתנדב

New member
פלסטיק, אני לא מאמין למה שאתה כותב

אתה ראית מה שהתולעת 1 הביא על מה שהחברה משינוי וממרץ אמרו על החרדים?, למה על זה לא הגבת?, למה אז שתקת?, למה הפעם הנך מתפרץ?... שלא תבין אותי לא נכון, אני חלילה לא מתפרץ ולא תוקף אותך, אבל כשהצד השני אומר דברים כאלו, פתאום כולם שותקים ולא מצייצים אף מילה, אבל כשאדם דתי כבר מנסה להגיד דבר כזה הקצף כבר יוצא החוצה?...

פלסטיק

New member
קודם כל אתה טועה, אני בהחלט מגיב

היה בתפוז פעם פורום שקראו לו "בלי צנזורה" ולאחר מכן "הימין שלנו" (בהנהלת איזשהו שלומי) שבו הביעו דעות מקוממות (לא ברמה של עליזה, אבל מקוממות) ואני הבעתי שם דעה נחרצת נגד הדיעות האלו. דרך אגב עוד חילונים אחרים כמו איפכא מיסתברא שגם כן פעל נמרצות באותו פורום להדברת הודעות מהסוג הזה ונגד בפורום עצמו שנתן להן חסות, חילוני "אדוק" שמגנה שיטנה ופועל נגדה ולא חשוב אם המקור הוא חילוני. כך שבמישור העובדתי אתה טועה, אני בהחלט פעיל נגד הודעות כאלה. מעניין אותי כמה חרדים יפעלו לסגירת הפורום "חוזרים בתשובה" שנותן חסות להודעות שיטנה כאלו. האם בגלל שהמקור חוא חרדי אז ההודעה נהיית פתאום כשרה? בקשר להבדלים בין ההודעות של התולעת למקרה שהיה לנו כאן: 1. התולעת מעתיק לנו חומר משוכפל וברגע שאני רואה שזהו המצב אני פשוט לא טורח לקרוא יותר מהשורה הראשונה, יכול להיות שהוא כתב שם משהו ולא שמתי לב ומכאן חוסר התגובה. מה לעשות שגם אני משתעמם 2. ההודעות המשוכפלות שלו כוללות בדותות רבות כך שהעדות הניתנת בהם מוטלת בספק. אין לי מה לצאת בגינויים על "עדויות" מצד שלישי שהוא חושב שאמנון יצחק נתן (אם אתה תמר ללה או יויו היו מעידים מגוף ראשון זה היה מקרה אחר לחלוטין) 3. כאן במקרה הזה כותבת בעצמה הגברת העליזה הודעות מסמרות שיער. היא גם לא מתחרטת ואומרת "טעיתי", היא פשוט רוצה בעינויים ומותם של מתנגדים פוליטיים לדרכה. לא רק היא אלא עוד חברים באותו פורום "חוזרים בתשובה". שלא לדבר על כך שהדעות האלה אינן מקבלות גינוי מחרדים אחרים 4. למרות לזות השפתיים ולשון הרע שלה לא ראיתי איזשהו חבר פורום חילוני שהציע לשלוח אותה למרתפי העינויים של החיזבאללה. אתה שם לב להבדל?

מתנדב

New member
פלסטיק, בעיקרון אתה צודק....

אבל הייתה הודעה אחת שהתולעת 1 הביא קישור לאתר מנוף, אם אינני טועה, ושם היה מלא ציטוטים שהחברה משינוי וממרץ נהגו לצטט את החרדים, ושהיו כלולות בציטוטים אלו גם דברי הסתה להרג.... אני יחפש שוב את אותה הודעה ואני יביא לך אותה לכאן...

א ו ר בת

New member
פתרון ?

נשמע יותר כמו הפתרון הסופי... את הבנת מה היא כתבה ? שהיא "מוכנה לתת את כול ערבים יחד אם, כל חברי מרץ,ושינוי,,".

sarav55

New member
היא התכוונה ללא יהודים שבתוכם

את היהודים היא בהחלט מוכנה להחזיר בתשובה אולי לא הבנת נכון החברים ששונאים את עם ישראל מתוך חברי שינוי ומרץ הם ערב רב שהצטרפו לעם ישראל בצאתם ממצרים ועד היום הם שונאים את דת ישראל ומבזים אותה אנחנו מבינים כי אנחנו כבר מכירים את גב' עליזה הרבה זמן מי שמהצד רואה את זה בהחלט לא מבין מה היא כתבה

א ו ר בת

New member
ואיך את יודעת מי זה

בדיוק ה"ערב רב" ? (לא שאז זה בסדר...אבל זה נושא לויכוח אחר). האם ביניהם יש גם כאלה שרשומים כיהודים ? יכול להיות שאני "ערב רב" ? ומעל לכל היא כתבה "כל חברי שינוי ומרץ".

sarav55

New member
את היהדות שלך יש לבדוק אין לי מושג

ערב רב הכוונה לאותם שנתגיירו בראותם את הנס הגדול של קריעת ים סוף ואחר חזרו להיות גויים שנקראים יהודים אם אנני טועה לכן יש לבדוק אין לי מושג מה עבר על משפחתך לכן לא אדע אם אתה כן יהודי

א ו ר בת

New member
ממש לא מעניין אותי

(ואני אשה, למקרה שלא שמת לב) אם אני "ערב רב" או לא. הנקודה היא שעליזה מוכנה לשלוח, יחד עם הערבים, גם את כל מצביעי שינוי ומרצ לצלילי מחיאות כפיים של נרדי נתן ריחו.

א ו ר בת

New member
סליחה. למען הדיוק היא

דיברה "רק" על חברי שינוי ומרצ. אז אולי זה "רק" עשרות אלפים ולא מאות אלפים.

sarav55

New member
נו ומה זה עושה לך לא טוב

אז אל תקראי את זה וזהו או שתקראי משהו נגדה כל אחד והדיעה שלו

למעלה