די לא יכולה ככה יותר../images/Emo7.gif
נמאס לי. נמאס לי לראות את הפורום במצב הזה. פעם הוא היה אחד הפורומים היותר תוססים ומלאי החיים שהייתי בהם, והיום הוא הכי מת מכולם. הודעה פה והודעה שם ממש לא עושות אותו חי. אנשים עושים טובה שהם מגיבים פה, ובקושי יש פה אנשים...ונמאס לי מזה כבר. עצוב לי לראות את הפורום ככה. זה אחד הפורומים הכי אהובים עליי, הבית השני שלי ועכשיו כבר לא כיף להיות פה כשיש שני אנשים וחצי וגם הם עושים טובה שהם מגיבים. בואו ננסה להחזיר את הפורום שלנו לאיך שהוא היה, אני ממש לא רוצה להשאיר אותו בצורה כזאת שעמוד מתחלף פעם בחודש בערך. ../images/Emo41.gifבואו ננסה לפרסם אותו קצת, נעבוד על איך בדיוק נמשוך יותר אנשים לפה, ואנשים שיישארו פה ויפציצו את הפורום. אופק, אולי תוכלי לעשות איזה משהו יפה בפוטושופ, ונתחיל איכשהו לפרסם את הפורום או משהו כזה. ../images/Emo41.gifפינות. אני עכשיו אחזור להפעיל את הפינות שלי, אבל אני לא חושבת שזה פייר שיהיו פה אנשים שיש להם שתיים או שלוש פינות בזמן שלאחרים אין פינה אחת אפילו והם גם עושים טובה שהם מגיבים לפינות שקיימות. אז אולי שכל אחד ירשום את הפינה שהוא עושה ואם למישהו יש יותר מפינה אחת, שירשום על איזה פינה הוא מוכן לוותר, ושמישהו שאין לו פינה ייקח אותה, זה לא כ"כ קשה לפתוח פינה אחת פעם בשבוע ולתרום לפורום קצת. ../images/Emo41.gifענבלי, אני יודעת שאת לא ממש בעד פינות אוף וכדומה, אבל אני חושבת שזה חשוב כרגע שתהיה פינה אחת או שתיים שהן לא ממש קשורות לנושא הפורום אבל קשורות לחברים שלה, ואולי אם יהיו את האופים האלו, אנשים יגיבו יותר וישתלבו פה יותר טוב, ומקסימום אם תראי שמתישהו זה מאפיל על הפורום וזה מפוצץ בהודעות [בואי נתפלל שנגיע למצב כזה] אז תורידי את הפינות האלו מהפורום או משהו כזה. ../images/Emo41.gifיהיה נחמד אני חושבת, אם עוד אנשים יעשו ביקורות לאלבומים או יפתחו דיונים מעמיקים ודברים מעניינים שיתפעלו את הפורום, קצת תרומה. זה בינתיים הרעיונות שהיו לי, אם יהיו לי עוד אני ארשום פה. אוהבת את כולכם, ומקווה שהמצב ישתפר לאט לאט../images/Emo23.gif