קריירה וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

inbal287

New member
לא היית. תכחישי!!!../images/Emo11.gif

ההופעה הזאת בכלל לא התקיימה.

little WhiSper

New member
נכון!

לא הייתי אתמול באמפיפארק רעננה בצד שמאל של הכיסאות ליד העמוד חשמל. ולא עשינו שבוע שעבר ערב סיום עם ההורים ומסיבת סיום ושבת סיום. ולא עשינו אתמול בגרות אחרונה. מ כ ח י ש ה !

Rose131

New member
מהמה. גמני הייתי שם!../images/Emo12.gif

כאילו. בצד שמאל של הכיסאות שורה שלישית ככה../images/Emo12.gif קצת לפני העמוד../images/Emo12.gif [כאילו.. לא הייתי בצד שמאל של הכיסאות בשורה שלישית*מגלגלתעיניים*]

little WhiSper

New member
../images/Emo6.gif

אממ...מההה?? אני אגיד לך איפה בדיוקקק הייתי- צד הכי שמאל,מדרגות הכי שמאליות, ליד עמוד חשמל מכוער כזה, וליד הפח אשפה חחחח.... איפה היית? עם מי היית? ואיך את נראית!?

Rose131

New member
הממ../images/Emo12.gif

הייתי נו בשורה השלישית הכי בצד שמאל של הכיסאות כזה. ולבשתי חולצה ארוכה שחורה אבל כזה.. מין רשת כזאת. שרואים שיש פסים שהם חצי שקופים כאלה. (לא, לא היה לי חם, זה היה חצי רשת נו!../images/Emo6.gif הייתי היחידה עם ארוך וכולם היו המומים) וכזה עמדנו על הכיסאות.. כזה.. אמ.. נו../images/Emo7.gif חולצה ארוכה שחורה נוXD

Rose131

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקי, סליחה, זה לא מצחיק. הייתה פעם כזאת מתקפה בתפוז../images/Emo6.gif

danduuu

New member
XDDDDDDDDDDDDDD

תפוז לא אוהב את אדווה יותר ../images/Emo3.gif אבל אני כן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif דרך אגב!!! מחר אני ולוטם בת"א../images/Emo9.gif את רוצה להפגש איתנו? :)

danduuu

New member
מפגש פורום נייטוויש מחר :)

לוטם אמרה שהיא תתקשר אלייך כשנהיה שם ונדבר איתך ונקבע להפגש או משהו ../images/Emo9.gif אני מתגעגעת המון../images/Emo7.gif

danduuu

New member
מישהו יודע איך אני יכולה להקטין תמונות?

כי אני רוצה להעלות כמה תמונות מהבר מצווה של אחי אבל הן גדולות מדי בשביל תפוז, למישהו פה יש תכנה לזה או משהו? תודה מראש../images/Emo140.gif

little WhiSper

New member
אממ

לי יש תוכנה, שמקטינה כמה תמונות יחד - מתיקייה לתיקייה, והורדתי אותה בנענע הורדות. בעיקרון אם זה תמונות בודדות את יכולה בצייר, אם לא אז עדיף לך להוריד תוכנה.

למעלה