קריירה וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

little WhiSper

New member
../images/Emo45.gif

אממ בקשר לפינות- אני כידוע עושה רק את 'משפט משיר'... =] ואני חושבת שאת צודקת דנה בקשר לפרסום, אם לאופק יהיה כוח להכין לנו לוגו כזה אז נעבור בקומונות ופורומים עם איכשהו קשר למוזיקה של הים ונפרסם וכאלה... אל תתייאשי דנה'לה, גם לפורום יש עליות וירידות, לא רק לנו ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

inbal287

New member
אין לי בעיה עם פינות אוף...

הבעיה היחידה שיש לי היא עם בלאגן../images/Emo3.gif. ומן הסתם אני מסכימה איתך. והרשי לי להנתצל על חוסר ההשקעה שלי בזמן האחרון שנבע מהבגרות בספרות+ספרות מגמה וטקס סיום שהייתי צריכה להתכונן אליהם... עכשיו הכל נגמר [לא../images/Emo7.gif] אז אני מניחה שיהיה לי הרבה יותר זמן. מה גם שעכשיו נתחיל לשמוע יותר מהלהקה... אז יהיה על מה לדבר ויהיו חיים.

danduuu

New member
אז יאללה בואו ניגש לעבודה ../images/Emo3.gif

וזה בסדר, גם אני לא הייתי פה יותר מדי כדי להשקיע בגלל לימודים וכו', אז יאללה עכשיו כשכולנו כאן, בואו נשקיע ונחזיר את הפורום הזה למה שהוא היה פעם ואפילו יותר טוב ../images/Emo9.gif אז אולי תפתחי הודעה, שבה כל אחד ירשום את הפינות שהוא אחראי עליהן, ונוסיף גם עוד רעיונות לפינות שאין פה או שהפסיקו להתקיים, ונתחיל להזיז עניינים לאט לאט

inbal287

New member
../images/Emo207.gif תמונה שלי מהמסיבת סיום אתמול

וקרדיט לאח של ענת... עם הניקון די80 שלו../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif.

inbal287

New member
זה נראה כמו התחלה של שמלה../images/Emo3.gif

ותודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif.

danduuu

New member
OMG איזה יפה את../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

צבעת את השיער או שנדמה לי? ../images/Emo12.gif

inbal287

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

ולא צבעתי... זה בטח בגלל התאורה.

inbal287

New member
גרר. אני לא מאמינה שאוונסנס היו פה אתמול

ואני לא הייתי בהופעה שלהם../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif. זה כ"כ לא פייר. [זה מגניב. בזמן שאני הייתי על הבמה והופעתי בטקס סיום שלי איימי לי הייתה על הבמה ברעננה והופיעה../images/Emo3.gif]. לא פייר. הם לא היו פה!!! לא היו פה! ולא פספסתי שומדבר. [מה נסגר עם ההכחשות?]

little WhiSper

New member
תקשיבי

קודם כל- הם נתנו הופעה פיצוץ אבל קצרה מדיי בשביל 360 ש"ח. עכשיו, זה לא הולך ככה! המוח שלי נתקע בזמן לפני חודש! אני עומדת מול איימי לי, מרחק פחות מחצי קילומטר, ואני לא קולטת! באמת ששום דבר לא נתפס לי עכשיו, כלום. [זה קצת מפחיד דוגרי]

inbal287

New member
אני יודעת שהם נתנו הופעה קצרה מדי,

אני יודעת שקהל היה זוועתי, אני יודעת שהיו בעיות סאונד, אני יודעת שכרטיס עלה 360 ש"ח... אבל שומדבר מזה לא מזיז לי. אני אוהבת את הלהקה הזאת ממש. כאילו, המון שנים [לפני BMTL], וזו הזדמנות של פעם בחיים... שהם כאן בישראל. וזה פשוט מבאס לדעת שהם כאן, במרחק שעה נסיעה ממני ואני לא יכולה להגיע. [והחלק הכי מבאס שחבר שלי היה בהופעה../images/Emo7.gif. זה לא פייר גם אני רציתי להיות שם../images/Emo7.gif... אבל הוא התקשר אליי שאני אשמע מה הולך שם, אז שמעתי אותה שרה. נראה לי את BMTL../images/Emo3.gif]. רגע, את היית בהופעה??!

למעלה