קרינת הפלאפונים

קרינת רדיו קיימת הרבה יותר מ30 שנים

אין "קרינת פלאפון", יש קרינה בתחום הרדיו שהרבה מאוד אנשים (אלחוטנים ואנשי רדיו) היו חשופים אליה בעצמות גבוהות המשך הרבה מאוד זמן. כאשר יש עליה בזיהום אויר, למשל, או קרינה רדיואקטיבית מורגשת עליה כמעט מיידית בתחלואה (גם אם ההשפעה לטוח ארוך הרי שבאוכלוסי גדולה מאוד תראה מהר את "הזנב השמאלי" של פעמון גאוס). אכן, יתכן שחימום של אזור האוזן זמן ממושך יגרום לנזק (כי חימום משפיע על קצב של תגובות כימיות ואנזימטיות) אבל אין , ככל הידוע, בעיה של קרינה.

toty455

New member
אין הוכחה אבל בכול זאת!

לא כדאי להשתמש בסלולרי לפטפטטת בודאי לא היכן שאפשר להשתמש בטלפון רגיל! זה גם יותר יקר! רצוי להשתמש בדיבורית ואו בשן הכחולה. blowtuotch . להשתמש ברמקול ולא להצמיד לאוזן אם מרחיקים מהמוח בשני סנטימטר במקום סנטימר אחד מחלישים את הקרינה לרבע!! גם להחזיק את הסלולרי מהצד ולא מאחור חשוב לשמור גם על כף היד! כול טוב ושימוש בטוח.

Alkhimey

New member
הערה

ישנם טלפונים סלולרים שמשתמשים בדיבורית כדי להאריך את האנטנה הפנימית, במקרה כזה עדיף לא להשתמש בדיבורית גם כן. דעתי האישית היא שאין כל סכנה בקרינה של טלפון סלולרי אם לא מדברים זמן מוגזם באמת (4 שעות ביום נניח), לשם השוואה בידקו מה הקרינה שנפלטת מהמסך (CRT למי שעוד יש) שלכם.

Alkhimey

New member
לא, מדובר רק בדעה

שמבוססת על 1. חוסר ראויות שמצביעות על נזק מדיבור בסלולרי 2. הגיון בריא. ו4 שעות דיבור בסלולרי יכול לגרום נזק למוח עם או בלי קרינה.

moran f

New member
אז על מה מבוססת ההערכה?

למה דווקא 4 שעות ולא 3 או 5? מה הנזק שלדעתך ייגרם למוח כתוצאה מ-4 שעות דיבור?

אחמס1

New member
לתואר "בריא"

אין ולו חצי דבר עם הגיון. זה כמו להגיד "רעיון חום" או "תיאבון חמוד"

Alkhimey

New member
תשמעו, אמרתי במפורש שזו >דעתי< האישית

ההגיון שלי הוא שעוד לא ראיתי קשר או הוכחה שמקשרת דיבור בסלולרי ונזק כולשהו. כמו כן הקרינה שנפלטת מטלפון סלולרי היא בעוצמהקטנה יחסית לקרינות אחרות שאנחנו נחשפים אליה ביום יום. אם אני אראה קשר אז הדעה שלי תשתנה, זה הכל.

למעלה