קרמבו.

SaijinKun

New member
קרמבו.

טוב, אחרי משאול מהיר, החלטתי בזאת ברשמיות, בכבוד וב.. צ'יפס לפתוח קרמבו. אז, אהמ, *קול קריין*, קרמבו! יום אחד טיילו אנשי פורום אינויאשה, מקפצים להם בעליזות ומפחידים אנשים תמימים. לאחר שעות מרובות של הליכה מרובה, [יו איזו קלישאה :ס טוב, אז לא.] כולם היו צמאים. טל: אוו, מה תקף אותי?! >_< שיפס: נתקעת בבאר. י.י ... ... כולם: באר!! D: אחד מאנשי הפורום התכופף, ונשאב לבאר. טל: אעעעעאעאעאעעעעעעעעעעע, אני נשאב לבאר! זה מה שאמרתי. >_> טל: אה, סליחה. אהמ. אעעעעעעעעעעעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעע~~ ... ... נו, תגיבו >_< שיפס: אוקיי. הו לא, האימה, טל נשאב לבאר. בו הו. מה יהיה איתנו? *ציניות* ואז קפצה חתולה לבאר. כולם: הו לא, החתולה קפצה לבאר!!!!!!!!!!!! אחריה!!1 T_T *כולם קופצים ונשאבים* וכולם גילו ש.. הם.. אההההה.. אה, כן, כולם היו לבושים בחצאיות מיני ורודות וחולצות בטן. המשך יבוא! :ס לא, ברצינות, תמשיכו. >_<;

../images/Emo15.gif וויפי ממשיכ ראשונה!

ניצנע: אאאעאה! אני נראית כמו מרוקו מפולמון! *מתחילה להזיז את האוזני ארנב על הצילינר במסטולית ואז משתנה לפלאשי ארנב מגוחך וחזרה* תמיד אציתי לעשות את זה ^^ כל האחרים: אעהע! ורודדדדדד! איכסאיכסאיכס! *ניצנע מסטולית* גלי: אני לובשת בגדים ממש מגניבים! *חצאית ורודה הופכת לבגדים ממש מגניבים* *כולם מחליפים בגדים* *ניצנע מסטולית* גלי: ...ניצנע?.... ניצנע: זה קופץ! *ממשיכה לטלטל את האוזני ארנב* גלי: תורידי את הדבר הזה! את לובשת בגדים ממש מגניבים! *הבגדים הופכים לבגדים ממש מגניבים* ניצנע: אבל רציתי אוזניים! גלי: אז דמייני לעצמך אוזניים! ניצנע: רגע... איפה הצ'יבי-חתול-מחמד שלי?! *מתחילה לרוץ בהיטריה ולחפש את טאלצ'אן*

AnNa ChAn

New member
ממשיכה שנייה??

אנה:נראה לי שהוא נטרף בדרך... *כולם מסתכלים לצדדים מי טרף את החתול* אנה:אוף,ידעתי ששכחתי לשים קליע טוב יותר... *כולם מסתכלים על אנה* אנה:לא,התכוונתי לפיצה!!לא החתול,הפיצה!!אני שונאת פיצה!!מואאהאהאהא.... כול האחרים:את שונאת פיצה?!?!?!*מוציאים בזוקה ותותח לייזר* אנה:אה...אני מבינה שאמרתי כאן משו לא טוב...אבל אני שונאת גם גבינה!! *כל האחרים מוציאים גם רימונים ונשקים לא קונבציונליים אחרים*

SaijinKun

New member
..@_@ היא התכוונה אליי כשהיא אמרה

צ'יבי-חתול-מחמד. XP ואני חושב שכדאי להמציא יותר עלילה, לא המשך פילר-סטייל שלא תורם הרבה לעלילה. @_@;;

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifתורי

מתן:ניצנע מצאתי תחתול שלך הוא פצוע ברגל *כולם מביטים על מתן ומכוונים לעברו תנשקים* מתן:ליפני שאתם מחסלים אותי אני מצאתי אותו פצוע אני לא אפקע באח שלי *חיבוקע* *מתן מביט על בגדיו* מישו מוכן להסביר לי מאיפו היגע התילבוש הלבנה אם הפלאפי הזה? מיתי:זה יפה לך מתן:אריטו *פיתאום בא גיא המצנזר* ההמשך יבוא

../images/Emo15.gif הו לא!

ניצנע: טאלצ'אן! *רצה ולוקחת ממתן את טאל* תודה שמצאת אותו! פאקו: אבא הוא יהיה בסדר? ניצנע: כן! הוא בסדר! *טאל נהיה בסדר* מתן: מה איתי? ניצנע: אתה ילד טוב של אמא! פאקו: אבל את אבא! ניצנע: אני אבא שלך ואמא שלו, נכון שזה נפלא? ויש לי בגדים ממש מוזרים! גיא: מוןחאחאחאחא! הו אומללים שכמותכם! מיום כולכם תחתכו פשטידות! ניצנע: "דאי-הן-דה! אטאשי-ווה-קאווי-דסו! טאסקטה! (תרגום: או לא! אני מפחדת כל כך! הצילו!) גיא: מוחאחאחא! *לוקח את התרגום של ניצנע והופך אותו ל"אני כל כך מפחדת מפשטידות!" כולם: ><; גיא: מוחאחאחא! *צחוק רשעי* אני אהפוך את כולכם לפשטידות חתוכות בני בליעל! פאקו: איזה מין פטריות אתה שם בחביתה שלך בנאדם?! גיא: או, זה קל! לוקחים ביצה, מערבבים בה את הפטריות הכי מוזרות שמצאת בגינה, ואז.... רגע! מוחאחאחא! אני צריך לצנזר אתכם! *לוקח שלט ענקי שעליו כתוב "צונזר" ושם מעל לפורומיסטים* פורומיסטים: לחאאאאאא! גיא: אני צריך לצנזר הכול! *אור משמיים* פאקו: זה מטוס? טאל: זה ציפור<? מתן: זה פיל ורוד גיי? אנה: זו פיצה ענקית? ניצנע: לא! זה..... הסבא העולמי אור! פאקו: סבא! מתן: סבא! טאל: סבא! אנה: פיצה? *נפ]ילה כללית* אור הסבא: אני אציל אתכם מאדון הפשטידות! גיא: לא אתה לא.....

SaijinKun

New member
טאל? ס_ס

סליחה שזה לא כל כך קשור XP אני טל! >_< הכיצד אינך יודעת, אבא?! ואני אמשיך ברגע שיהיה לי רעיון להמשך י.י;

little Inu girl

New member
נאנודה!!!!!

זה פשוט חמוד מטומטם ומווווווווווזר!!!!! וד"א אני ממש מצטערת שלא נכנסתי לפורום בזמן האחרון פשוט היה לי ערב כיתה וישנתי בפנימיה (אי אפשר לקרוא לזה בדיוק ישנתי כי כולם הפריעו לי לשון ו....) טוב בקיצור היה כיף ואני אמשיך ברגע שיעלה לי רעיון מטורף ולא קשור בוחעחעחעחע!!!!!!!!!!!

NoAmItA ChAn

New member
אנסה

אור סבא: מי אתה חושב שאתה, בן בליעל? גיא: *מחייך חיוך ענק* גם אתה ב.... אור סבא: כן. מוחעחעחעחעחעחע!!!! כולם: *נפילה* נועם: אז מי אתה, אור סבא? אור סבא: אני אל הצינזור - זה שגיא סוגד לו בחשאי. גיא: עכשיו זה כבר לא כל כך חשאי -.- נועם: אז רגע, מה נסגר עם החתולה? כולם: אה! נכון! אהאהאהאהאהאה *רצים בהיסטרי לחפש אותה* אור סבא: *מכחכך בגרון* כולם: *מסתכלים למעלה* אור סבא: שכחתם שאני אל? אמנם אל הצינזור, אבל אל! אני יכול לעשות כמעט כל מה שבא לי! כולם: נו אז למה אתה מחכה? -.- אור סבא: הייתי יכול לעזור לכם, אבל אתם לא סגדתם לי! ולכן לא אעזור לכם! רק גיא, מעריצי המושבע, יכול לעזור לכם! אם הוא יבקש - אני אחפש אותו. כולם: *מביטים בגיא* גיא: אני? המ... בואו נראה... אני יכול בתמורה לזה ש... כולם: *מוציאים אקדחים וכל מיני כלי נשק משוכללים כאלו כמו שיש בסרטים* גיא: *קופא במקום* .... *פונה השמיימה* אל הצינזור, עשה שהחתולה תמצא! אור סבא: בשבילך - בטח! *נשמע קול נשיקה* .... אבל, אני מוסיף לה שינוי קטנטן, אתם אפילו לא תרגישו בו. כולם: נו כבר!!!!11 אור סבא: הומ.. הומ... הוממממממממממממממממ............. ~פוף~ *החתולה נופלת מהשמיים לידיים של גיא* מתן: *מסתכל כלפי מעלה* אז זה השינוי הכל כך משמעותי שלך? אור סבא: לא כל כך... פתאום פוף! כולם שמים לב שהחתולה מכניסה יד לתוך הכיס הפנימי של המעיל של גיא ומוציאה מיני פשטידה. כולם: O__O לא.. אל תעשי את זה.... החתולה אוכלת את הפשטידה בביס. כולם: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. תמשיכו ^^;

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifטוב

*החתולה קופצת אל ניצנע* כולם:*ניפלה* גיא:היא תחזור אלי מוציא תמילה סבא מתן:רק תגיד ואני יורה זה אקדח שבסיסו הוא של סבא אור מה שנותן לו חסינות מכול התקפות אבל מי שאני יורה בו הופך לפאנגיל או פאנבוי ויש לו תקודה קטלנית הוא מסוגל לתת לך ליראות יאוי כול החיים שלך מאוחעחעחעחעחעחעחעחעעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעעחעחחעחעחעחעעחעחעחעחעחע סבא אור:מכשף את מתן *ההמשך יבוא*

little Inu girl

New member
אני אנסה... (בטח יצא גרוע)

שרה: לא מתן!!!!!!! *החתולה הופכת לפיצה* ניצנע:לא!!!!!! החתולה!!!!*בוכה כמו משוגעת* אנה:לא!!!! הפיצה!!!!!!!!! מתן:בו. *מתחיל להתנהג כמו זומבי מצנזר סבא אור: מוחעחעחעחע!!!!! הוא יצנזר הכל ה-כ-ל!!! *המשך יבוא*

NoAmItA ChAn

New member
-

****מה שקרה בהמשך צונזר ע"י אור סבא
**** סתם סתם, תמשיכו מפה XP.

../images/Emo15.gif ממשיכה!

ניצנע: אוי לא.. סבא! הו! אלוהי העילגות! הצל אותנו מהמץתחזה האיום שלך! אור-הסבא-האמיתי: קראת לי, נכדתי המדברת-שטויות-בקצב-של-מכונת-יירייה? ניצנע: הו סבא! חיבקומועך עצמות. אלוהי העילגות! נצח את אל התנזורה בכוח עילגותך הנסגדת! אור-המצנזר: אני מצנזר! אור-העילג: ואני עילג! מנהל פורום בליף! ניצנע: יאי! ילדים, טל, פיצה (לשעבר תחולה), זה הסבא האמיתי שלי! אור העילג! אור: נכון! אנושי עילג עם קרניים! אור המצנזר וגיא:, מואחאחא! אנחנו נצנזר את כולכם! *מרימים שלט ענק שעליו כתוב "צונזר" אור-העילג: עוררתם את זעמי! אני אל הבעילגות! *נללחמים* ניצנע: אוי ואבוי! סבא שלי מפסיד! *דמות אפלה יצואת מהערפל, וןלידה עוד דמות. אחת מהן ענקית והשניה נמוכה שמחזירה M 16 בשם זאבימארו* דמות גבובה: מישהו צריך עזרה, עילג שכמותך? דמות נמוכה: נראה שאח שלי צריך קצת עזרה! ניצנע: יאי! אלו עדי סאנסי ואתי נה סאמה!

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifממשיך

*סבא אור האמיתי יורה על הזומבי המצנזר והחזיר אותו* מתן:חזרתי לעצמי *יריות על מתן* *באה דמות מהצלילים שתקפה את גיא* מתן:הפתעהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היסתתרתי בזאבימארו

Himeka

New member
ממשיכה[שנים לא הייתי פה]../images/Emo69.gif

*תזכורת למי שאניkatsuki* טלי: מה קרה פה? Oם;; *לבושה סופר מגניב* ניצנע:... מאיפה קרצת? Oם; טלי: ...>__> מה זה משנה מאיפה קרצתי?! העיקר שאני מוסיפה אור ויופי למקום הזה! D: *זורקת צ'יטוס* גלצ'ע: ... טלי@(&@#$ המנגה שלי! תחזרי לי את המנגה שלי!>; גלי: O__O; טלי!#*@# *קופצת בחיבוק* טלי: לא הייתם אמורים להרוג מישהו? XD

למעלה