קרמבו.

little Inu girl

New member
המשך של רוזה מהמשתמש של שרה-צ'אן

*לפתע....* קול בראש של שרה: לא, את לא צריכה את זה... לא נשקים, לא אלימות גופנית... כל מה שאת צריכה כבר נמצא בחוץ.... שרה: אה! הפיצה! *מכניסה את הנשקים, לוקחת את הפיצה וזורקת אותה כמו פריזבי לכיוונו של אורי-צינזורי* אור המצנזר: לא! לא פיצה! החולשה היחידה שלי! כולם: אנה, גם הוא לא אוהב פיצה! זה אומר משהו עלייך? אנה: טוב... הייתי צריכה לגלות לכם... לא לאהוב פיצה זה משהו... משהו שקשור ב... *כולם מוציאים את עיניהם מארובותיהן מרוב סקרנות* אנה: זה משהו של אלים! -------------------------------- טוב, אני יודעת שזה הזוי והכל אבל אין לי מוזה היום... המוח שלי הלך לישון אתמול בשיעור מתמ' ועדיין לא התעורר... ---------------------

AnNa ChAn

New member
והנה ההסבר למי שרוצה

זה לא ממש קשור לעלילה,ומי שהיה בצ'אט באותו יום (לפני כמה ימים) כבר יודע את זה,ואולי לא...... *כולם מאזינים בשקט בשקט* אנה:*כחכוך*לפני הרבה זמן....נחשפתי לפיצה הראשונה בחיי,היא נראתה כמו ערבוב של דברים מגעילים *בורחת כשחפצים חדים מושלכים עלי ,חוזרת וממשיכה* והייתה לה ריח מסריח של גבינה ורוטב *שוב בורחת ושוב חוזרת* , הפיצה כנראה הבחינה בזה,והתחילה להתקיף אותי,או ליתר דיוק,אחותי המעצבנת זרקה לי אותה לפרצוף,ובדרך הפיצה גם שרטה את מוחי קשות,וזה הסבר להתנהגותי בימים אלו ושנאתי העמוקה לפיצה. אוקי ילדים,אני מקווה שלמדתם לקח בסיפור הזה,אל תתנו לאחיות הקטנות שלכם לזרוק עליכם פיצה!זה מזיק למוח!! וגם לאחותכם הקטנה אחרי שתחתוף מכות!!!!! זה לא ממש תורם לעלילה , אבל זה הסבר טוב לשנאתי כלפי הפיצות בעולם. שיהיה לכם יומטוב מלא בסכינים חדים, אנה צ'אן

למעלה