קרמבו.

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif ממשיכה!

שיט.. אני צריכה ללכת >< כל מה שיש לי לעשות: מישל: "וואו, אתם פריקים. O.O"

little Inu girl

New member
ממשיכה!!!

שרה: אה כן לרצוח!!!!! אני לאהוב לרצוח!!!! אנה: לאאאאאאאאאאאאאא *בורחת בריצה מהירה מאוד מהידיים המושטות של שרה* ניצנע: לא אותה!!! את אור-המצנזר!!! שרה: אה אוף. *מתישבת בפינה חשוכה* טלי:נו באמת, מה קרה פה?!? שרה: אמ..... *יוצאת מהצללים* כלום... נאנודה... כלום... מתן: שקרנית אנה: פ-י-צ-ה!!!! *הפיצה קופצת ומנסה להרוג את אור-העילג* אור-המצנזר: מוחעחעחעחעחע היא תצנזר את הכל!!! שרה: לא אם זה תלוי בי!! *מיציאה כלי נשק* ~המשך יבוא~

SaijinKun

New member
ממשיך~ ס.ס

*שרה מנסה לירות בפיצה* *פיצה מתחמקת* אור-מצנזר: מוחעחעחעחע! הה לכם, בורים! אור-עילג: איה איה!~ למה יורים עלי אבנים?!~ שרה: סליחה. >_<; אור-המצזר: בוחעחעחע, עכשיו אני אצנזר הכל! הכללללללל!! *שם פס שחור על הפנים של מישהו* *אפקט פיקסל שייד~* מתן: למה אותי? טל: כן, למה לא אותי?! >_< *סטירה לטל* טל: אוקיי, אני אשתוק T_T; *דמות מגיחה מהצללים* כולם: מה זה? :ס אינויאשה: זה אני I-B כולם: מה אתה עושה כאן?! :ס אינויאשה: ~.~; נפלתם לתוך באר. טיפשים, ראיתם את הסדרה שלי?! >_< רנדומאלית: כן! ויש לי את המנגות שלך, ואת כל הדיוידי שלך! :ס ואת 3 הסרטים, אבל לא את הרביעי כי אין לי תקציב כי בזבזתי הכל על פלאשים ומנגות וקיצ'יינים ו-- כולם: שתקי כבר! >_< רנדומאלית: אוקיי ._. טל: *מוחעחעחע, סוף סוף נוכל לראות אינוסאשי לייב אקשן D:<* אור-המצנזר: לא יעזור לך, אני אצנזר את כולם!! כולם!!!!!!!!!!!!!!!11 סנדוויץ'סנדוויץ'סנדוויץ' אהה כלומר מוחעחעחעחע!!!!1 *המשך יבוא*

little Inu girl

New member
ממשיכה (ההמשך של אחותי לא נחשב...)

שרה: אינויאשה.... מה אתה עושה פה???? אתה אמור ברגע זה לנסות לרצוח את נאראקו לא להצליח ושוב לנסות לרצוח ושוב לא להצליח ו..... אינו: *מפסיק את שרה בדרמטיות מעצבנת* את מנסה לרמוז לי משהו? כולם: שרה... את בסדר??? מישהו שאב לך את המוח???? אנה: כן הפיצה!!! והיא תשאב גם לכולכם!!!! כולם: נו... אנחנו יודעים שאת שונאת פיצה אבל זה כבר מוגזם!!!! אור המצנזר: אני רעב. *נפילה* שרה: סתום טל: תפעילי את נשק יום הדין!!!! שרה: אבלאבלאבל...... אנה: נוו...... כולם: את יכולה!!!!!!!! אינו: מה זה נשק יום הדין??? מורה למתמ' מורה ללשון מורה ל... שרה: שום מורה!!!! *מושיטה ידיים קדימה ומתחילה לרדוף אחרי אור-המצנזר* ~המשך יבוא~

../images/Emo15.gif המשך

ניצנע: *צורחת הכול הגרון* חלאס!!!! *מתקפלים ושפשפים את האוזניים. אור-המצנזר: זה נשק לא קונבנציונאלי! זה על קולי! ניצנע: לא *חיוך* זה גרון של פאנגרל שלומדת פיתוח קול ^^ אינו: אני חושב שהתחרשתי! ניצנע: אוקי, אם אתם לא רוצים לשמוע צרחה אמיתית תקישבו. אנחנו לבושים ממש מגניב בעידן הפאודלי, יש לנו דמויות סביבנו וסבא-עילג איתנו. הצנזורה תושמד ואנחנו נלך ונתחיל להציק לאנשים ודמויותל, מובן? *צרצרים* ניצנע: *עצבים* *צועקת* מובן?! אנשים: כן! *פחד* *טיפות זעה* יאנו:.... אוקי שדים מוזרים ומשוגעים שכמותכם, מה אתם רוצים? טל: שאתה תנשק את אח שלך! גלי: שאתה ת***** עם קאגומה! ^^ אנה: שתשמיד את כל הפיצות ביקום! ניצנע: שלא תהרוג לי את ג'אקוטסו ובאנוקטו! מוג: *הינהון* גלי: אבל אינוסאשי יותר שווע! ניצנע: אבל אני אוהבת ג'אקיבאנקי! *אינו ברוח בשקט 8 אור: הוא בורח! אחריו פאנגרלז פאנבוי! *רצים בקריאות קרב של לה-לי-הו ונה-נו-דה*

The Snow fox

New member
המשך:

ניצן: המפ, אולי נחשב מגבעת? חן: מצטערת, אני בדיוק אוכלת סרטן. עידן: מגבעות למכירה. (אלטע זאכן)

Hinamori

New member
חן הזאת מזה גרועה :X

צמחונות FTW >_< וסרטנים צורחים כשמכניסים אותם לסיר >__>; [סנואוש, תתפטר]

SaijinKun

New member
אני לא אוהב סרטן O.ם

טעמתי פעם את ה..ידיים שלו, לא היה ממש טעים. אז הס. וקוראים לי טל, אינפנטיל שכמוך.

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifהמשך

אינויאשה:תעזבו אותי מתן:בטח אחריי שבתובא לסאשי ותעשה לו עדר של בישים אינויאשה:בן בליעל מתן:הוא צונזררררררררררררררררררר אור המנזר:זה ממני *ההמשך יבוא*

The Snow fox

New member
המשך:

אינויאשה: וואי, אני כזה שונן עלוב ונמרח. מתן: בואה, אני בוגד מסריח. חן: יאמי, סרטנים! ניצן: סליחה, מישהו פה מצא אצבע?

Hinamori

New member
המשך:

עידן: אני ילד שמן, מכוער, אנטיפת, חסר חברים, דחוי בחברה ופחדן בכללי... טוב, בגלל שאין לי משהו יותר טוב לעשות, אני אקרא בבלוג של חנ, ואצחק על זה שלאבא שלה יש סרטן!!!11 חחחחחחחח סרטן סרטן!!!11 חחחח חן חן!!!!11 OMG נכון שפגעתי בך עכשיו, חן?! נכון? נכון שאת בוכה?! DDDD: חנ: לא, אתה אומו. 3:

The Snow fox

New member
המשך:

עידן: "אומו? באיזה שפה זה? ארמית." מתן: "יאמי, חומצה גופריתית, בוא נטעם אותה." מלודי: "אחלה."

../images/Emo15.gif זה עובר כל גבול!

עידן זה באמת לא מצחיק אף אחד. זה לא נושא שצוחקים עליו. לצחוק על טראומות של אנשים אחרים, על דברים כואבים, זה לא סתם "לא נחמד", זה אכזרי איך היית מרגיש אם מישהו היה מתחיל לעשות דבר כזה לך באותו מצב? ותודה רבה, הרסת את הקרמבו החביב שלנו לפני שהפסקתי לזרוק לתוכו מלוא החופן שטויות שהיו לי בראש. עכשיו. אם תואיל להיות נחמד לשם שינוי ולהפסיק להתנהג כמו זרג מטומטם ^^ ניצנע. (דרך אגב, הסופרפיניקס שלי והמוריהו שלה חיסלו את השבלולוקו שלך. בדרתי בהיסטוריה של המחשב)

BlackEyedSpirit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif^____^../images/Emo29.gif

[חנ~
]

AnNa ChAn

New member
ממשיכה המשך נורמלי

אנה:אוקי,כולם ידיים למעלה!!! כולם : O.O אנה:גם אתה אור המצנזר ואור העילג!!מיד!!! אני עובדת תחת חסותה של הפיצה הראשית,והסוותי את זהותי ע"י שנאתי לפיצה בזכות כוחותיי,אמחק את כולם!!כוווווווווווולללללללםםםםם!!!!!!!!! כולם:ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!! ~המשך יבוא~

למעלה