קרן ברוקדים עם כוכבים

MissPop

New member
היא השתתפה בכמה הצגות לא זוכרת איזה

בטח טל ליהיא תדע אם אני לא טועה היתה ב"מרי לו" אבל אני לא סגורה על זה... היא בוגרת רימון והיא ממש מצחיקה

טלי אורן

טלי אורן הצחיקה כבר בתיכון עירוני א' בתל אביב, שם למדה לצד רותם אבוהב. את קריירת המשחק שלה היא החלה ב"דומינו". משם המשיכה לתיאטרון הבימה, בו השתתפה ב"מרי לו" והיום היא משחקת בהצגות "מבקר המדינה" ו"שלמה המלך ושלמי הסנדלר". בנוסף, היא מנחה תוכניות לילדים בערוץ לוגי - "מה שלמה?" ובערוץ 2 - "חטף פתח", והשתתפה בסדרה "זומזום" של ערוץ הילדים. בין לבין, אורן מדובבת סדרות לילדים (כמו "דוקטור סוס", "פולקה", "נילוס"). {לקוח מאתר של ערוץ e}

איזה מאמי!!!../images/Emo24.gif

קרן היתה מדהימה...היא היתה לבושה יפה וגם יפה לה אסוף... גם השיר היה יפה רק שהיה סוג של פיקשוש במילה "יעלם" כניראה היא ניסתה להתעלות על התופים... אבל בסך הכל השיר עבר יפה ואני מאוד נהנתי..

Rachel47

New member
"השיר עבר יפה"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

כן
נראלך היא שרה טוב
היא עובדת לשלב הבא
ו..על איזה תופים את מדברת
שחר חזיזה לא היה
(דיי נורא מפקירים אותו..לא יפה
) היה רק קונטרה בס וויולה

אני לא אמרתי כלום!

פשוט היתה איזה מילה לא במקום לא משו רציני וחוץ מזה אני נהנתי אז ממילה אחת לא צריך להתרגש

LEEkm

New member
מדהימה :|

גם מצוננת לגמרי היא הכי מדהימה שיש. בכיתי :| נו, למה אפשר לצפות ממני. הממ, ועדיקס העירה את תשומת ליבי שהיא נראתה קצת מוזר בסוף השיר...עוד מישהו שם לב? נראה לי בגלל שהיא קצת חולה.

Rachel47

New member
"נראתה מוזר" לא..אבל שמתי../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

כאילו אני יודעת על מה היא מדברת כאילו..אחרי השיר היא לא ממש ידעה מה לעשות עם עצמה הקטע הזה צולם בצהריים לא היה קהל אז לקרן..בסוף השירים..יש לה קטע כזה שהיא מחייכת מאוזן לאוזן ועוצמת עיניים כזה..חמודה כזאת..ומסתכלת על הקהל (ככה זה היה בכוכב נולד למשל) ופה..היא סיימה לשיר..ו..אוקיי..מה עושים עכשיו
חח מסכנה חמודהההה

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אגב..קרן לא הרגישה טוב..כאילו..ממש אז אני חייבת לציין שיחסית לבחורה חולה..היא נתנה אחלה הופעה ואחרי ההופעה..היא גם לא ידעה מה לעשות עם עצמה..וגם הייתה על סף התמוטטות ובגלל זה החיוך המבויש
אני חולה על החיוך שלה והעיניים קרןןןןןןןןןן

MissPop

New member
ביצוע מקסים ומרגש

אהבתי מאוד. הלוואי והשיר יזכה לשיר השנה או לפחות שהיא תזכה לזמרת השנה/תגלית השנה מאוד מאוד יפה.

Rachel47

New member
איי איי איי..../images/Emo15.gif

מושלם מושלם מושלם
זהו זה מה שיש לי להגיד אהבתי את מה שהיא לבשה זה היה כאילו..פשוט..אבל לא ממש חמווווד
השיער..חמוד לה ככה
איפרו אותה סבבע בפעם הראשונה שהתרחקו ממנה והראו את כל הבמה צרחתי "גלייייייה
" (אני רצינית) ומיד אחרי כן גם צייצתי.."מיקייי
" היה ביצוע מקסים קצת שונה..היה קצת מוזר אבל בכל זאת..קרן הייתה מרוחה לי על המסך..סו
אהבתי את ההקדמה לשיר
אני בעד שתכניס את זה להופעות
היה מקסים

ady18

Well-known member
אהבתי מאוד

כמו תמיד מושלם וגם התלבשה מאוד יפה

I מ י ר ב I

New member
היה ביצוע מקסים!!!

"איתי" זה שיר כ"כ יפה...אני דווקא אהבתי את הבחירה של השיר הזה לתוכנית. העיצוב שיער היה מאוד יפה וגם החולצה יפה.בכלל קרן מאוד יפה והאיפור בטלויזיה רק מחמיא לה יותר. אהבתי מאוד!!! ואמרתי לעצמי,הנה מיקי מעניין אם "כלה" רואה...

היתה חבל על הזמן כבדרך כלל../images/Emo105.gif

חח ובאמת יש לקרן קטע כזה של מבט מוזר-מפחיד כשהיא מסיימת לשיר חחח כמו בכוכב נולד חח הרגה אותי חוץ מזה זה היה נראה כאילו היא לא הבינה מאיפה צצו לה שאמצכ השיר שני רקדנים חחחחחחחחחחחחחחח קיצר היה באמת יפה

למעלה