יש הקדמה לפני תחילת השיר... גם רייצ'ל כתבה שזה משהו חדש ושהיא רוצה את זה גם בהופעות...
I I מ י ר ב I New member 19/9/06 #51 יש הקדמה לפני תחילת השיר... גם רייצ'ל כתבה שזה משהו חדש ושהיא רוצה את זה גם בהופעות...
A ady18 Well-known member 19/9/06 #56 דווקא אני יותר אוהבת את זה שישר נכנסים לשיר זה המיוחד בשיר הזה כי בהתחלה זה די מזכיר שיר אחר ותמיד מבלבל קצת אני אהבתי את הראשון
דווקא אני יותר אוהבת את זה שישר נכנסים לשיר זה המיוחד בשיר הזה כי בהתחלה זה די מזכיר שיר אחר ותמיד מבלבל קצת אני אהבתי את הראשון
R Rachel47 New member 19/9/06 #62 אני אוהבת את הקטע שנכנסים../images/Emo15.gif ישר לשיר אבל ההקדמה הייתה ממש מתוקה
ט טל ליהיא New member 19/9/06 #59 ההופעה הכי טובה עד היום של קרן בTV היא גם נראתה מעולה וגם נשמעה מצויין ופשוט היה ביצוע מושלם.. ראיתי רק את קרן לשמחתי.. הבנתי שרבים מכם נאלצו לראות את כל התוכנית... בכל מקרה הלוואי וכל ההופעות של קרן מהיום רק יתעלו על זאת.. היה מדהים. *שמתם לב שגליה ומיקי התחלפו במקומות?
ההופעה הכי טובה עד היום של קרן בTV היא גם נראתה מעולה וגם נשמעה מצויין ופשוט היה ביצוע מושלם.. ראיתי רק את קרן לשמחתי.. הבנתי שרבים מכם נאלצו לראות את כל התוכנית... בכל מקרה הלוואי וכל ההופעות של קרן מהיום רק יתעלו על זאת.. היה מדהים. *שמתם לב שגליה ומיקי התחלפו במקומות?
R Rachel47 New member 19/9/06 #64 טחחחח כן..זה היה מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif יותר טוב הפוך