קרן מאז הסוף שבוע מסתובבת בבית כמו טווס באופו

דיי3

New member
קרן מאז הסוף שבוע מסתובבת בבית כמו טווס באופו

באופוריה, דניאל לעומת זאת-מתחמנת את כולם, שוב היא נצמדת לאיתן. עכשיו היא בחצר הבנים ממזמזת אותו..

דוקא איתן קרא לה: דניאלי בואי רגע, היא ניגשה

לבריכה, התכופפה, הוא התנפל עליה כמו שלא ראיתי הרבה זמן. ואז ליטף לה את הרגל, דיבר איתה ונישק אותה שוב. לא יעזור כלום יש ביניהם כימיה כזאת טובה. תראו אותה עם פיג'מה וכזאת מתוקה. קרן מתאמצת יותר מדי זאת הבעיה שלה...

adiyon2

New member
נראה שזה די סגור

תלוי באמת מה יקרה עם הבנות החדשותואם דניאל לא תביא לו ג'ננה. בעיקרון די סגור העסק

24שעות1

New member
דניאל בבכי לבנים -

שוב היא בחצר הבנים ,בוכה לאורן ויוני שלא ילכו מימנה, כי היא לא מסוגלות להיות עם הבנות כולם שם מעצבנות אותה אורן מישהי מסויימת או ה- דניאל -כולם כולם דניאל - שוב מתחילה את המאנטרה הקבועה של ההתמסכנות - להתקרב לבנים. כנראה מאד מפריע לה שענת מאד מקרורבת לאיתן והבנים

גן עדן 11

New member
היא פורחת כשיש לה בלעדיות עם איתן

ברגע שיסיט ממנה את ההתענינות תתחיל לפלרטט עם הבנים ולשחק בו ככדור שעשועים. טיפוס שבא להקיא ממנו.

24שעות1

New member
גן עדן - דניאל מחושבת הכל אצלה מתוכנת

תעשה הכל שאיתן יהייה רק איתה

דידי 9

New member
גן עדן, אני מסכימה איתךך, ואם את ו 24

תמשכנה לכתוב ככה- אני מיותרת פה! אתן ודידוש די מייצגות אותי אני מרגישה מיותרת חחחחח

דידי 9

New member
דניאל אמרה בהתחלה על הבנים- שהיא יודעת

שגבר אוהב שהבחורה שלו קרובה לחברים שלו. מה גם, שדניאל עושה על הגברים שם מניפולציה רגשית נוראית-בקטע של אחריות! היא נותנת להם להרגיש שהם גברים, והיא הבחורה החלשה כביכול, והם המשענת היחידה שלה. זה חלק מטקטיקת המשחק של דניאל, והיא ממש לא כזו חלשה גם בקרב הבנות. בולשיט

24שעות1

New member
דניאל - מכירה את כל הטקטיקות שעובדים על גברים

דניאל משווקת הימורים - היא אשת עסקים שרובם מתנהלים מול גברים מופיעה בכנסים בארץ ובעולם וסוגרת עסקאות (לפי שיחותיה בבית) אחת כזו יודעת להתנהל בכל סיאטוציה , היא יודעת ומבינה שהדרך לליבו של הגבר שלה הוא תמיד להתקרב לחבריו ולהיות אחת מהם. להתקבל כעוד חבר לפימיליה . וכך גם להרויח הרבה שעות איתן את ההתרחקות שלה מהבנות -היא יצרה בכוונה תחילה , שזה ישחק לידה - בהתכיינות ובמסכנות שהיא בודדה

אביבה75

New member
אז מה רע בכך לא הבנתי

היא בסך הכל בחורה טובה ללא צרות עין על אף אחת לא תישמעי אותה מרכלת בסטניות כמו קרן ליהי ואתי

שרון-ב-

New member
זה מה שטוב אצלה... שדניאל היא דניאל

לטוב ולרע. לא מתיימרת.... לא רעה... היא פועלת לפי התחושות שלה. כשרע לה וכשטוב לה. לא דופקת חשבון ולא פוגעת באף אחת בזדון. יודעת להשיג גבר? כנראה שבאמת יש בה משהו, לא סתם.

Rach31

New member
נראה לי שנותנים לה יותר מדיי קרדיט, לפי מה

שאני רואה היא לא כזאת מבריקה והסיבה היחידה שהיא מסתובבת בעולם כי אבא שלה סידר לה ג'וב, היא כמו כל ילדה מפונקת שבאה מכסף וסידרו לה את החיים. היא לא השיגה כלום בזכות המוח הכל יכול שלה ומהשיחות שלה עולה שהיא מתנהגת כמו ילדה בת 17, גם עם איתן היא מתנהלת בילדותיות וטיפשות פשוט איתן לא בנוי לבחורה חזקה ואיכותית ובוגרת ואינטיליגנטית בגלל זה מצליח לה...

didush100

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה גם מוזר שהם מפרסמים את הבלוג שלו ושהכניסו לה מכתב ממנו אולי יש לו אחוזים שם או משהו בסגנון

גם עלי דניאל לא הותירה רושם של מבריקה במיוחד.

וזה בלשון המעטה. ייתכן שיש לה אינטואיציה טובה ויכולות חברתיות טובות אבל בעיני היא ילדותית (אין לי מושג על איזו בגרות איתן מדבר....). היא תיארה איזו סיטואציה באריכות איך לימודים באים לה בקלות ושהיא למדה איזה שלוש שעות לקורס בתיווך והצליחה בו וחבר שלה בזמנו למד לאיזה תואר והיא רצתה לעזור לו במבחן אז העיפה מבט בחומר וכבר שלטה בו (היא רמזה שמה שחבר שלה למד במשך כל התואר היא הצליחה ללמוד בערב אחד..) והיא רצתה לעזור לו ולשאול אותו שאלות והוא סירב - היא הביאה את זה כדוגמא לחוסר בטחון של גבר (ועל הדרך החמיאה לעצמה שוב ושוב על איזה גאון היא...). אני חושבת שגם גאונים אמיתיים לא מסוגלים בערב אחד להשתלב על חומר של קורס שלם ובטח שלא מתגאים בצורה כזו לא אמינה בהישגים שלהם... מעבר לזה היא חמודה יותר מהרב בנות בוילה. רק שתנסה להוריד במינון של הגאווה הילדותית שלה שהיא דוחפת לכל מקום בשיחה (ואם איתן מסוגל להתעלם מזה ולהחשיב אותה כבוגרת יותר מכל הבנות שם אז כנראה שהוא באמת חושב מה....)

24שעות1

New member
Rach3 יתכן שאת צודקת מאוד

אבל בבגיל 17 כבר עזבה את הבית חיה חיים של אשה נשואה עם גבר הגדול מימנה ב-9 שנים כן אני רואה בה אשה - עם נסיון עצום שמכירה את כל השטיקים והמניפולציות לעשות לגבר שלה עד שתלכוד אותו. זה לא אומר לכשהוא יפול ברישתה - היא לא תפרפר אותו ותעשה מה בא לה.

adiyon2

New member
קרן משחקת משחקים

היא לא פונה אליו וכו', איתן כנראה מניח שהיא כבר לא מעוניינת וממשיך עם דניאל שמראה עניין רב. אתמול בלילה הם שכבו על המזרנים וצחקו שניהם לבד. הוא החליט ללכת לישון, בדק שאין אף אחד בחוץ ונתן לה נשיקה רומנטית והלך לישון

לפי דעתי זה לא סוף הסיפור. איתן מרגיש לדני

אבל לא מאוהב בה, עם קרן הוא מאוד מוזר, אי אפשר לדעת איך הוא מרגיש. הבעיה עם קרן (למרות שאני אהבתי אותה מאוד בהתחלה ואחר כך סלדתי ממנה מאוד) שגם עם איתן, הכל נראה לא ממש אמיתי, כנה. בדייט שלהם בארוחה ממש כשנכנסו, הוא ירד עליה מאוד, גם הפריע לו מאוד שהיא לא מביטה בו בעיניים כשהיא מדברת איתו. עם דני הכל נורא זורם ואמיתי. אני אוהבת לראות אותם ביחד, הצחוקים שלהם, המבטים והנשיקות. עם קרן זה מאוד שונה, קצת מרוחק קצת מאולץ. למרות שקרן שכבה איתו, מבחינת מה שאני רואה שזה אפילו הרחיק אותו ממנה, אין לי מושג למה. עדיין אני חושבת שאיתן לא מאוהב בדני ובטח לא בקרן.

רינתי77

Active member
חלף, אם לסכם את מה שאני מרגישה לגבי כולם

שם בבית, אז frankly dear i don't give a damn...

למעלה