קרן מאז הסוף שבוע מסתובבת בבית כמו טווס באופו

דידי 9

New member
גם לדעתי הוא לא מאוהב בשתיהן. אחרת

אין מצב שאם היה מאוהב-היה שוכב עם קרן בעוד "אהובתו" בוכה בטירוף ופצועה. זה לא אנושי ולא נראה לי שהיה עושה את זה. לדעתי הוא מחכה לחדשות ובנתיים מנקה את עצמו מקרן, ובקרוב גם מדניאל. אל תשכחו גם, שהוא מודד דופק בקטע של המיליון! אל מי הקהל מתחבר. כשכרגע, קרן במצב נחות יותר, כי היא כבר הועמדה להדחה ודניאל עדין לא. אז הוא יעשה את שיקוליו גם הכספיים בהמשך. אני ממש מקווה שלא יבחר בקרן, כי מגיע לה טוב ממנו

24שעות1

New member
דידי - בהחלט עוד מחשבה

וכן מקווה לקרן שמגיע לה מישהו שיאהב אותה יותר.

היא לא מנסה בכלל

היא כל הזמן מתעסקת ברכילות שלה, במי הסתכלה עליה עקום, במי היא לא סובלת, בקשקושים, מבלבלת ת'מח.

רותי167

Well-known member
דניאל ואיתן מקסימים ביחד,הוא פשוט

אוהב אותה. קרן הפלצנית כנאה לא עושה לו את זה,הדיירים התעקשו לעשות לו איתה דייט וזה פעל לטובתה של דניאל,ראה את ההבדל בכימיה,בזרימה,בשמחת החיים ובנימוסים. מי ראה אתמול את קרן אוכל מלפפון? סליחה,זה הגעיל ברמות קשות,עם פה פתוח ולעיסה כמו פרה.

דידי 9

New member
חחח אוהב אותה-ושוכב עם אחרת בזמן שדניאל בוכה!

אני- אל רוצה כזו אהבה:) והם באמת מתאימים שני המניפולטורים האלו, ואני שמחה שהוא לא בחר בקרן!! המדהימה

דידי 9

New member
האשם הוא גבר נצלן ומניפולטיבי-אורבך. ואם קשה

לאישה להבין את זה-זה עצוב

גן עדן 11

New member
ממש לא מרחמת עלדניאל שמקבלת את שלה בגדול

וזה ברור שהם כבר שוכבים מזמן, למרות שלא מראים אך הרמזים רבים והביטחון שלה באיתן רק הולך וגדל מיום ליום וזה ניכר עליה, שפת הגוף שלה וכל ההתנהגות. לכן כרגע היא רגועה והבחורה מסודרת טוב. הצליח לה עם הנשיקה הראשונה ומאז הקשר רק בעליה ורק סיפור העלילה נותר תקוע ומשעמם וצפוי ואין ענין. איתן בשלב שבעצם לא נפתח לאף אחת באמת , מלבדה וגם עם קרן הוא נכנס לסוויטה כאילו זה עונש, היה נראה נורא מסכן וזה משליך על הבחורה , זה לא נעים. זה להרגיש דחויה. אני מקווה שבהפקה רואים את זה ולוקחים את זה בחשבון כי אחרת בעצם אפשר לסיים את התכנית , לסגור את הוילה ו...ללכת הביתה.

דידי 9

New member
כל מילה שלך-גן עדן לעניים חחח היי ותקשיבי-

באמת שהכל קורה לטובה! כל אחת והעונש שלה. מבחינתי-אם איתן בוחר בדניאל-זה עונשה על המניפולציות וחוסר האכפתיות שלה. ו- "הכל זה לטובה-גם אם זה נראה עכשיו אחרת" נכון מאוד לגבי קרן! שלא שלא יבחר בה! אני כל כך מקווה שיבחר בדניאל-הם באמת מתאימים

שאפולי

New member
בדיוק../images/Emo45.gif

קרן לא משכילה להבין שהיא לא בבר בחוץ שבו כל הגברים רודפים אחריה אלא במצב בו היא צריכה לרדוף. האגו שלה- עולה לה במשחק.

הוא הראה לה הרבה בהתחלה

הם גם היו לא מזמן בדייט 24 שעות והם התנשקו בו.. ומאז לא נראה שאפילו מצידה היה נסיון התקרבות.

דידי 9

New member
כי איתן השלה אותה!! היחיד שם,

שיודע את כל התמונה, ומכתיב את התמונה, וקולט הכל כי הקלפים אצלו-הוא איתן אורבך. אבל הוא עשה שיחה לקרן, ואמר לה ליזום יותר, ואם הוא ידע מראש שלא בא לו על דייט של 24 שעות איתה- למה שכב איתה?! מה שמראה שהוא חסר רגשות, חסר אכפתיות וגבר שלדעתי אף אישה לא הייתה רוצה! הוא עושה מניפולציות ומנצל את קרן וגם את דניאל. אבל מדניאל לא ממש אכפת לי

למעלה