קרן מאז הסוף שבוע מסתובבת בבית כמו טווס באופו

דידי 9

New member
קרן מדהימה, אמיתית,טובה,ולא מורידה אף אחת!רק

מפרגנת ומרימה אנשים מהדאון! היא זו שחיזקה את דניאל כשדניאל בכתה בשרותים בדייט של איתן ואורטל, ורצתה ללכת הביתה, קרן אמרה לה שהיא תחזק אותה, והיא חיבקה וחיזקה! היא בחורה מדהימה-אתם מפספסים:) אפילו דניאל הודתה בזה בחצי פה

קרן הכי צבועה, כל מילה שלה מחושבת

וחבל שאת חושבת שאנשים פה מקובעים בשנאה... קרן היתה הפייבוריטית שלי , אבל הריכולים שלה כל לילה הרסו לה הכל. הצביעות בה היא מתנהגת אל דניאל = ניבזית. קרן הדמות הכי דוחה שהיתה עד כה בריאלטי. יותר מגעילה מפרידה הכט. ועצוב לי להגיד את זה כי כאמור, בשבועות הראשונים קרן היתה הפייבוריטית שלי.

ela501

New member
קרן הכי איכותית אבל על טעם וריח בואי לא נתוכח

דידי 9

New member
דינה קרן מנסה לא לריב שם. בהתחלה היא

נגררה אחרי אתי, ואחר כך תפסה את עצמה! למה לא להאמין לה? כשדניאל הייתה בדאון-קרן הרימה אותה! היא לא אוהבת את דניאל, אבל מנסה להשאר בת אדם ולא להפוך לחיה מולה ולריב איתה. זה קשה, וזה לגיטימי שהן לא אוהבות אחת את השניה

דינה122

New member
קרן נגררה אחרי אתי? נו באמת!!!!!!!!!

אף אחד לא גרר את קרן ! ההיפך היא גררה את ליהיא!! והרי קרן קצת,קצת,קצת יותר חכמה מאתי! ואתי טיפשה גמורה אבל בטח שלא גררה את קרן! עוד בתחילת התוכנית לפני שהן התחברו להיות שלישיית ציר הרשע, ראינו את הרוע בעיניים של קרן וזה לא השתנה!!!!!!!!

דיי3

New member
דינה, אף אחת לא משתווה לפרידה הכט במיאוס.

אל תשכחי שקרן ילדה קטנה עדיין.... למרות שגם היא סופר תחמנית.

שרון-ב-

New member
קרן היא דוגמה מובהקת לבחורה ש-

כלפי חוץ נראית יפה, מתוקה, חייכנית ומקסימה. אך כשרואים 'מאחורי הקלעים' את האינטריגות שלה (מה שבחיים האמיתיים אי אפשר לדעת.... שהרי השיחות הן עם חברות בחדרי חדרים) מגלים כמה היא מכוערת רעה ושפלה הכל אצלה פאסון...

merilue

Well-known member
|V"פאסון" מלאכותי בלבד

לא ראיתי בילדה הזאת שום פאסון,לא יודעת למה הדביקו לה את התואר הזה אני רואה אישה תחמנית שעובדת 24 שעות ביממה בכדי לנצח,ובצורה הכי ממזרתית שיש-לא אהבה ולא חברות ולא שום תהליך אין בה אפילו עצם אחת של נאמנות,אמינות וטוב לב שלא לדבר על רחמים היא לא בוגרת ולא חכמה,קרן ערמומית מאוד-והשטיפות מוח שהיא עושה לאנשים שם בבית ולקהל בחוץ,שקופות למחריד גם השיחות עם איתן,מה זה טון הדיבור הזה??אשכרה מתחלף לה הקול בצורה די מביכה,פתאום היא נהיית מולו כה ענוגה וחסודה,ומבינה! הכי עצוב,שגם אחרי שייגמר הכל,איתן לעולם לא יוכל לראות בעצמו את מה ראינו 24/7,הפרקים כ"כ רחוקים מהמציאות

דידי 9

New member
קרן הבחורה שהיית רוצה כאשתך:) היא מהממת

חיצונית, פנימית, בחורה שנאמנה לעצמה בכל מצב, ומנסה להתחזק

למעלה