קרניג'ק לקרוא דחוףףף

kobilo

New member
קרניג'ק לקרוא דחוףףף

הפורום שלך לפעמים עולה לי על העצבים אז אני עוזב אותו עד הפגישה הבא בעזריאלי ליד חנות המומיאדה

EnchantedS

New member
נצל"ש- נמאס כבר

(וואו, מה זו ההודעה הזו שנצל"שתי?...) אז נמאס שבכל תפוז אומרים שmcr מסריחים.... קודם כל, אל תעזו להזכיר אותם בקשר לפאנק בפורום פאנק, כי האנשים שם יהרגו אתכם. "ממוסחרים מסריחים", "קקי", ו"אימו מסריח" היו רק חלק מהדברים שהם אמרו (לא לי..) (מצד שני, לפי מה שראיתי, בפורום פאנק יורדים על כולם...). וגם בפורום רוק, היה אחד שהביא כתבה כזו על שאיש אחד מת מיותר מידי אימו... וברור שהוא כתב למטה: "אז ככה, לכל אוהבי MCR שלא יכולים דקה בלי- קחו לתשומת ליבכם." ומישו ענה לו "MCR SUCKS"... (האמת שזה שהביא את הכתבה גם כותב בפורום פאנק, אז.......) למה כולם אומרים שהם אימו שג'רארד בעצמו אמר שהם לא אימו?... אוף זה מעצבן... אז חלקתי:)

Cagome chan12

New member
אנשים חסרי חיים.../images/Emo15.gif

אין להם מה לעשות, אז הם יורדים על אחרים. לא לשים ***.=]

®NuLy®

New member
זה לא נחמד שיורדים על אחת הלהקות

שאת הכי אוהבת. אבל אני בטוחה שאת גם יורדת על להקות שאת לא אוהבת. לפי מה שהבנתי אנשים שממש אוהבים פאנק שונאים אימו. והאלה שכתבו על מיי כמיכל שהם אימו מסריח לא ניראה לי שהם שמעו/קראו שג'רארד לא מגדיר את עצמו אימו. הם פשוט הסיקו את זה לפי איך שהמוזיקה נשמעת. את לא צריכה לקחת ללב כי הרי אני בטוחה שכמעט כל אחד כאן יורד על רוני או בריטני ספירס או על כל להקה או זמר/ת אחר/ת אז פשוט לא לקחת קשה. לכל אחד יש טעם אחר. לא כל העולם צריך לאהוב אותו דבר. ואני מסכימה איתך שיורדים על להקה שאת אוהבת זה בהחלט מעצבן!

EnchantedS

New member
ניראה לי שמכל הלהקות שאי פעם אהבתי

זו הלהקה שהכי ירדו עליה.... ואני לא מבינה- למה המוזיקה נשמעת אימו?.. ולא נכון, אני לא שומעת בריטני או רוני, אבל אני גם לא יורדת עליהן... וזה פשוט נמאס לי, זה לא שרשמתי את ההודעה הזו על הפעם הראשונה שראיתי ירידה על mcr, רק אחרי מלאאאאא........ כאילו שאי מה לרדת על פאנק. יש הרבה מאוד.

whatascene

New member
צריך לדעת להתעלם מזה

באמת, למי אכפת מה אנשים אחרים חושבים? את אוהבת את הלהקה, סבבה לך. ואימו זה לא רק הסגנון מוזיקה, זה כל הטרנד הזה שהתפתח ובקטע הזה MCR בהחלט נכנסים לתבנית. הם לא פאנק, ובפורום פאנק באמת סתם יורדים על כל העולם, אלא אם זה יהיה הקלאש או הראמונז או משהו שכזה. בעניין של המסחור.. מה לעשות

EnchantedS

New member
אבל אני לא מבינה למה mcr נכנסים

לתדמית הזו. אמרו שם שבאימו יש תיסרוקות מוזרות. מה כל כך מוזר בתיסרוקות של mcr? זה תסרוקות לגמרי נורמליות... זה כל האיפור הלבן והדם המזוייף והבגדים השחורים?..

whatascene

New member
זה עניין של תדמית

זה גם השיער, חלק יכולים להגיד שזה אפילו הפירסינג. אני לא מתעסקת בכל הזבל הזה ככה שאני לא יכולה להגיד לך בדיוק מה הופך אותם לאימו או לא, אבל הם נכנסים עם כל הלהקות החדשות בתדמית הזאת.

קרניjack

New member
בעיקרון יש פורומים שנהנים מירידות

בפורום מטאל (כן האלה הקשוחים
) יורדים על כולם וגם על חברי הפורום... איזה כיף. אני בתור אחת שלא אוהבת את הקיטלוג של להקות ( כל אחד שלישי אומר משהוא חר, והויכוח מיותר), מה שגם מה זה משנה אם הלהקה היא כזאת או אחרת, טוב לך? תשמעו אותה. אפילו אם היא הכי שיטחית בעולם וזה עושה לך מצברוח. אז מה. וכל הקללות של "הממוסחרים מסריחים" ומה שציינת, בהשוואה ללהקות אחרות הם יותר ממוסחרים ובהשוואה ללהקות אחרות הם פחות. אני חושבת שבינתים המיסחור זה יותר בקטע של "הלהקה", ופחות בקטע של המוזיקה, מה שנצטרך לראות באלבום הבא. ושו, כל עוד זה ישמע טוב, ויעשה טוב על הלב, אז לי לא אכפת.

Dooritos

New member
חחח לא נורא לא נוראאא

מה קרה אז ירדו על מיי כמיקל יאאא מה קרה! כאילו סוף העולם! שירדו מה איכפת לכם? דווקא לאנשים פה אמורה להיות תדמית של אנשים שלא איכפת להם מכלום (למרות שלא נראה לי שיש אנשים כאלו בעולם) אז תעבירו את זה כל אחד באמונתו יחיה וזהו. אמן.

Dooritos

New member
אפרופו אימו וכו' וכו'

למה צריך לשייך כל להקה לאיזה סגנון מוזיקה? העיקר שאתם אוהבים את השירים שלהם- מזה משנה אם הם אימו או פאנק או תחת?

EnchantedS

New member
כן, באמת מעצבן. את לא יודעת אלו

know-it-all הם פורום פאנק. זה הארדקור, וזה אימוקור, וזה פופאנק..... זה כבר עושה בחילה......

EnchantedS

New member
חחח ברור שאני לא יפסיק לשמוע mcr

בגלל האנשים האלו, אבל פשוט נמאס לראות את זה בכל מקום למה אבל לאימו יש שם כל כך גרוע? אמרו לי שם שmcr אומרים שהם לא אימו כי אף להקה לא רוצה שיקטלגו אותה כאימו. מה הבעייה עם זה?...

whatascene

New member
קודם כל אל תקשיבי לכל מה שאומרים לך

זה בתור התחלה, ועצה לחיים. דבר שני, אימו, למקרה שלא שמת לב, הפך מסגנון מוזיקה (שבכלל התחיל אי שם בשנות ה80 ולאימו של היום אין שום קשר למקור) לטרנד ממוסחר ומסריח שאומר לך איזה בגדים ללבוש, איזה משקפיים לשים, ואיך לצבוע, לספר ולעצב את השיער שלך. וכל העניין הזה של בנים "רגישים" וכאילו הומואים אבל לא.. זה באמת חרא, מה לעשות. ומה שאבסורדי בכל העניין הזה, שאנשים שהם אימו חושבים או עושים את זה במטרה להיות מיוחדים ושונים. חה חה?

whatascene

New member
טרנד זה בקטע של אופנה

בגדים וסגנון, והתנהגות גם. אימו מבחינת מוזיקה זה גם לא משהו, אבל בעיקר בגלל שהצמידו לזה את הטרנד האופנתי.. תראי, אני אישית לא מאלה שאוהבים להתעסק בז'אנרים וסגנונות, אלה שיודעים מה הכל אומר ואיזו מוזיקה נכנסת איפה והכל, מהסיבה הפשוטה שלא אכפת לי. אני אוהבת ושומעת מה שאני רוצה ולא אכפת לי איפה אנשים אחרים מכניסים את כי שוב, לא אכפת לי. בגלל זה אני לא יכולה להביא לך תשובה מדוייקת בנוגע לסגנון של MCR או למה הוא מסריח או לא. זאת פשוט תקופה גרועה ללהקות רוק, כל מה שיוצא עכשיו ישר נחשב ממוסחר (בלי לבדוק אם זה נכון או לא), וזה בעייתי.

EnchantedS

New member
כן, והם אמרו שהם מתאפרים ככה

ומתלבשים ככה גם בלי הלהקה. אז מה לעשות, הם אוהבים את זה בלי קשר למיסחור...

למעלה