קרניג'ק לקרוא דחוףףף

EnchantedS

New member
הורדתי עכשיו כמה שירים של להקה שהם

אומרים שזה אימו טוב ואמיתי ו... זה ממש שיעמם אותי... (להקה שקוראים לה Embrace) הו, והורדתי גם שיר של the used כי הם אמרו שהם כמו mcr ו-הם מזכירים באמת את mcr, רק הרבה יותר צעקות (אם זה אפשרי:) ) וגם לחן יותר משעמם..

EnchantedS

New member
עכשיו קראתי את המילים של השירים

שהורדתי של Embrace (הלהקת אימו ההיא...), ועכשיו אני מבינה מה זה אימו... המילים כאלו בכייניות.... זה כל כך לא mcr....

zoe80

New member
וואלה, אחותי הקטנה רושמת פה,

וחשבתי שאראה מה יש פה..... וקראתי תשרשור הנוכחי, ועליי לציין ש mcr זה אימו לגמרי (פשוט אימו כסגנון עכשווי מושפע גם ממטאל, פוסט-פאנק, גות'-פאנק, בניגוד לפעם שהושפע רק מהארדקור פאנק). להקות אימו חדשות (החל משנת 2000): Funeral for a Friend, Taking Back Sunday, The Starting Line, Brand New, Something Corporate, The Used, A Static Lullaby, From First To Last, Finch, Silverstein, From Autumn To Ashes, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, the Juliana theory and Dashboard Confessional להקות אימו של שנות השמונים הם להקות טובות. דווקא היום המילים ממש בכיניות, מלוות בצעקות/צרחות ודמעות (מסקרה נוזלת, האייליינר נמרח...). אם את רוצה לשמוע את האמא של הדבר הזה, תשמעי את sunny day real estate - האלבום Diary, הושפעו מהגראנג'. האלבום יצא ב- 94, והכניס את האימו למיינסטרים. מאז, האימו לא קשור ולא קרוב בכלל לאימו של פעם. אבל בניגוד להיום, המוסיקה של SDRE הייתה טובה. ביקורת ממבקרי מוסיקה נחשבים על החדש של MCR- anger and bullet holes in black leather (i rest my case)

zoe80

New member
fugazi + SDRE = 90's

שנות השמונים: הראשונים- Riots of spring Embrace ואז, Moss Icon, Nation of Ulysses, Dag Nasty, Shudder To Think, Fire Party, Marginal Man, and Grey Matter

קרניjack

New member
אישית אני שונאת מבקרים

מבקרי סרטים
לא שזה קשור, אבל ביקורת מעניינת יש להם, שאמורה להביע "לכו תחפשו מה".

EnchantedS

New member
כעס וחורי כדורים בעור שחור?...

הממ טוווב... מה שהם יגידו.... אם זה היה כל כך גרוע (המממ זה מה שהביקורת הזו אומרת?...) אז לא היינו אוהבים את זה כל כך... ו2 השירים ששמעתי של embrace היה להם גם מילים כ-ל-כ-ך בכייניות, למשל: Now watch me rise up and leave all the ashes you made out of me when you said that we were wrong, life goes on וזה עוד ממש קצת לעומת השאר... וגם הלחן נורא בכייני... המילים בmcr ממש לא בכייניות. והצעקות לפעמים, אז מה, שיעשה מה שהוא אוהב חח

zoe80

New member
חמודונת, מה שהורדת זה לא

אמברייס. לאמברייס יש רק אלבום אחד שנקרא "אמברייס" והסינגלים שלהלן הם מתוכו: 3. "Dance of Days" 4. "Building" 5. "Past" 6. "Spoke'" 7. "Do Not Consider Yourself Free" 8. "No More Pain" 9. "I Wish I" 10. "Said Gun" 11. "Can't Forgive" 12. "Money" 13. "If I Never Thought About It" 14. "End of a Year" 15. "Last Song" מה שהורדת זה השיר ASHES של להקה שנקראת אמברייס, אבל לא אמברייס שעליה אנו מדברים. לא תמצאי אותם בקאזה ד"א.

EnchantedS

New member
וואוווו... להקה שלא נמצאת בקאזה..זה

מוזר חח.... יש לך את הדיסק שלהם? על מה מדברים השירים שם?... והלחן לא בכייני כמו שם? איך הוא?

EnchantedS

New member
כן. יש אתר שאחד של מילים והיה שם

2 אמברייס, אחד מהן מבריטניה (שזו זו שאני הורדתי, לא הנכונה), והשנייה מארה"ב (שזו כניראה ההיא שהוא התכוון אליה. ואין שם את המילים של השירים שלה...)

MyMystery

New member
:S איך הרשו להיות 2? אין זכויות על

הדם או משהו..? ואיפה כן אפשר לשמוע את האמברייס ה"אמיתית"?

EnchantedS

New member
אם הייתי יודעת הייתי שומעת בעצמי:)

אני לא יילך לקנות דיסק שלם בשביל להקה שבחיים לא שמעתי...

MyMystery

New member
שמעתי את אמברייס האמתיים!!!=PPP

דרך וינדוס מדיה פלייר!! והיו שם שתי אמברייס.. ומישהו אמר שלאמיתיים היה אלבום בשם אמברייס..אז נכנסתי אליו ושמעתי 30 שניות מכל שיר=P

Dooritos

New member
איי אוקיי אם אנחנו כבר בקטע

נכנסתי לזה למרות שאני שונאת לקטלג דברים אבל אם כבר מדברים על זה אזז אני אומרת שMCR הם אימו בלבוש וזה אבל הם לא אימו במוזיקה- יש להם מוזיקה שונה ולא מתבכיינת כמו נגיד... סיי.... סימפל פלאן..! שונאת אותם רק בגלל שהם מתבכיינים! כאילו הם שרים יפה והכל והיה מצב שהייתי אוהבת את המוזיקה שלהם אבל הם כל הזמן מתבכיינים וגם מילים זה חשוב והם לא מגוונים וכו' אז כה אני אוהבת אימו בויז כי הם סקסים וחמודים וזה מאוד חמוד בן שהוא מאופר עם שיער שחור כזה שמסתיר את העיניים (הגדרת אימו מבחינת חיצוניות) ואני דווקא אוהבת את זה שאימו זה סגנון לבוש וזה.... אבל אני לא אוהבת את המוזיקה המתבכיינת. רות סוף.

EnchantedS

New member
../images/Emo45.gif

אווווווויי חחח נגדיר שזה רוק וזהו? חח לא משנה מה בתוך רוק...

Dooritos

New member
אינדיד

טוף אני לא עד כדי כך שונא את סימפל פלאן דווקא יש להם כמה שירים נחמדים [=

למעלה