קרניג'ק לקרוא דחוףףף

whatascene

New member
חח זה לא שירים, זה שיר :)

אני דווקא ממש אוהבת אותו, אבל שוב, טעם אישי

EveDark

New member
פאנק, גם כן.

רוסים שחושבים שהם מגניבים. סליחה על הסטיגמה, עד עכשיו לא ראיתי תופעה שונה.

zoe80

New member
הגדרה נוספת,

אימו קידס= ילדים קונפורמיים ועדריים (ללכת אחרי העדר) להחריד, שחושבים שהם אינדבידואליסטים. או לחילופין, אימו קידס= פוזרים אם ההגדרות האלה עצבנו אותך סימן שלא היית צריכה לרשום תהגדרה על פאנקיסטים. בכל הגדרה כזו יש הכללה, לכן צריך לקחת כל מקרה לגופו, ולא לשפוט מראש. בכלל, סטריאטיפים זה חרא, ורושם ראשוני יכול להטעות. קחי את זה כטיפ לחיים.

EveDark

New member
ממ, את האמת שלא עיצבנו, אבל זאת לא

הנקודה. אולי את מה שרשמת את יכולה לרשום גם לפורום פאנק, שמיהרו לרשום את מה שהם אמרו. סטריאוטיפים זה בערך הכי חרא שיכול להיות, ורושם ראשוני בד"כ מטעה, אבל אני לא עושה חשבון לאלה ששוכחים מזה ורק אח"כ שמים לב למה שהם אומרים.

Misty Cat

New member
אל תעשו מזה סיפור כזה גדול

אימו בא מאימוציונאלי (emotion). MCR מעבירים רגשות בשירים שלהם, וזאת הסיבה היחידה שאפשר לקרוא להם אימו. יש להם שירים שהם יותר אימו, וכאלה שפחות. גם קיטלוג זה לא כזה דבר נורא. תמיד יהיה את זה, ואי אפשר להמנע מזה. אז שיקראו להם אימו, אז מה? המונח המתאים בעיני בשבילהם הוא "פוסט-הרדקור", ואם אני שומעת על להקה אחרת שהוא "פוסט-הרדקור" אז יש סיכוי רב שאני יאהב אותה, ובשבילי, זו דרך יותר נוחה להכיר להקות ומוזיקה חדשה. ומה כל כך רע באימו אני לא מבינה?? יש גם מונח שקרוי screamo שחלק מהשירים של the used לדוגמא הולכים לשם. אני אוהבת את כל הסגנונות האלה, ולמרות שע"פ המון אנשים זה נחשב ל"חרא של מוזיקה" לי לא ממש איכפת, כי מוזיקה זה עניין אישי, אתה צריך להקשיב לזה אם זה עושה לך משהו בפנים ואם אתה אוהב את זה. עוד דבר שמעצבן אותי זה שואמרים שMCR הם מיינסטרים. אז מה? קראתי ברעיון אחד שהם רצו להיות להקה של קליפים, ושאם הם לא היו שמים את השירים שלהם ב-TRL הם היו מרגישים כמו פחדנים שלא ניסו את זה. הרבה מהמעריצים אוהבים את הלהקה בגלל שזה מתאים ללוק שהם הולכים עליו, או כי הם מנסים להיות מגניבים כי הלהקה נחששבת ל"אינית", ובגלל זה יוצא ללהקה ולמעריצים האמיתיים שם רע. בגלל זה יורדים על מעריצים, כי הלהקה נחשבת למיינסטרים ואם אתה מקשיב לה אז אתה רק פוזר, וזה כל כך לא נכון!! (בחלק מהמקרים לפחות). זה היה ארוך ומיגיע אבל הייתי חייבת להגיד את הדברים האלה...

למעלה