קר

קר

[URL]http://www.mako.co.il/hix-nature/environment/Article-9ff54a6ac51c061006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326[/URL]

כל כך קר שאפילו במאדים היה יותר חם מבקנדה
ב-27 בדצמבר נמדדו על מאדים 28 מעלות צלזיוס מתחת לאפס בזמן שבססקטון הקנדית חוו אפילו מינוס 43. גם במונטריאול ובאוטווה היה קר מאשר במהלך היום במאדים, ונאחל להם שלא יגיעו לטמפרטורה הלילית על הכוכב האדום – מינוס 73 ואף גרוע יותר.

כל כך קר שהכניסו פנימה את הפינגווינים בגן החיות
במקום גן החיות בקלגרי, שבאלברטה, קנדה, היינו מחזירים את הפינגווינים למי שמכר לנו אותם. מה שלא תהיה מדיניות ההחזרה של הציפורים בקנדה, נציג גן החיות הסביר שהוא מאמין שהן יכולות לסבול גם מזג אוויר קשה יותר, אך התקנות מחייבות את הכנסת הפינגווינים במינוס 25 מעלות ומטה. כשמד החום הראה מינוס 28, לא היה ספק, והיצורים החמודים ניצלו מהמשך הלילה ב-40 מעלות מתחת לאפס.

iris mom of two

New member
אתמול היה חם מספיק לסקי

רק מינוס שתיים

&nbsp
אבל לא רוצה לחשוב על הטמפרטורות בשבת. הכלב אפילו לא רוצה לצאת...

ilanvag

New member
וואו, איזה מדהים! ולאיריס -- חשבתי שלברדודלים מעדיפים קור

על חום, לא? או שזה יותר מדי קר אפילו עבורו?

iris mom of two

New member
מתוקי!

ואילן, זה הגיל.
&nbsp
אני חושבת שמתחיל לו שגרון, אני כבר נותנת לו את הsupplements לזה. כשהוא היה צעיר הוא ממש אהב, ויצא בטמפרטורות משוגעות! אפילו עלתה לי תזכורת בפייסבוק על זה שהוא רק רצה לשחק ב12 פרנהייט.
&nbsp
אבל, הוא כמעט בן 9. עדיין מתנהג כמו גור בדברים מסוימים. אבל כמו שהקור מפריע יותר לאנשים בגילי, הוא מפריע יותר לכלבים בגילו.
&nbsp
והוא פודל, לא לברדודל

ilanvag

New member
את מפחידה אותי בענייני גיל וקור...

עדיין לא הגיע אליי... טפו טפו טפו...

GeJuFan

New member
לא! מרלין כבר בן 9!?

אני זוכרת את הפוסטים שלך כשרק הבאתם אותו הביתה.

KallaGLP

New member
מקסים!

גם שלנו נורא נהנה בשלג בפעם היחידה שהיה לנו כזה השנה עד כה.
באופן מופלא, הוא החל לרדת בדיוק לכבוד חג המולד (ויום ההולדת שלי) וכמובן נמס לגמרי יומיים אחרי. אבל לפחות חג המולד היה קסום. אגב הטמפרטורה בזמן שצולמה התמונה הייתה בערך מעלת C אחת מעל האפס, וזה נחשב פה קר במיוחד.

GeJuFan

New member
אוחחח הפנים האלו

פשוט דורשות קיווצוץ ונשיקות לרוב.

הולך להיות קר מאוד...מחר צפוי real feel של מינוס 37 פרנהייט

כשבחוץ יותר קר מבמקפיא במטבח, אז מבינים שכנראה באמת קר, ואז זה מתקרר עוד ועוד.

שיהיה סופ״ש חם ובטוח לכולם

dixie chick

New member
מילא קר, איזה פחד

כמעט חטפתי התקף לב באמצע הלילה, וואי כזה טלטול ועוד באמצע שנת חלום עמוקה... תודה לטוויטר שהרגיע אותי הרבה לפני שכמה אתרים נזכרו לכתוב "היתה רעידת אדמה!"

TrigATUSA

New member
קנדה היום כבר ממש בסדר

מונטריאול 13- שזה ממש סביר
טורונטו 20- שזה קריר אבל לא סופר חריג לעונה
וקלגרי בכלל 7- שזה כמעט אביב
דווקא רוב הסערות נראה נמצאות עכשיו מדרום לגבול.... אם כי ראיתי את ה 2- בבוסטון ולא הבנתי על מה המהומה.
&nbsp
בחוף המערבי משמעותית חמים יותר (=מעל האפס) מאשר באותו זמן לפני שנה

placid1

New member
אתה טועה. בטורונטו היום מינוס 35 צלזיוס

וזה הדובדבן שבקצפת של שבוע עם טמפרטורות קפואות שוברות שיאים של חמישים שנה. מינוס 20 בטורונטו זה חריג, וגם האורך של גל הקור הנוכחי חריג. האור בקצה המנהרה מגיע ביום ראשון ובשבוע הבא צפויות טמפרטורות של מעל האפס סופסוף. כל זה נכון גם למונטריאול ואוטווה שתמיד קרות יותר מטורונטו שגם יחסית לא מקבלת הרבה שלג (קשור לכווני רוחות ולאגם).

הסערות לא מדרום לגבול. הן במזרח, וגם מדרום לגבול. המאריטיימס קבורים בשלג וקפואים והוכרז שם מצב חירום מאז אתמול.

placid1

New member
יש מצב שהבדידות המתמשכת

הפכה אותך לכל כך מריר או שבעצם תמיד היית כזה? רק אתה יכול לדרדר שיחה על מזג אויר לפסים אישיים. מאחלת לך חום ואהבה והכי טוב, תאמץ כלב או חתול, אולי זה ישפר את מצבך.

TrigATUSA

New member
בהנחה שאת לא מדברת על בדידות מהמסוג

המוכר לך, בו לאדם יש משפחה וילדים ובכל זאת הוא לגמרי לבד בעולם, את לא לגמרי מעודכנת לגבי מצבי האישי, או לגבי כמות חיות הבית שלי....
אבל זה חוזר לטמפרטורה מסביבך בזמן האחרון, והחלטנו לא להתעכב על זה.

למעלה