קר

TrigATUSA

New member
כנראה אלו לא חברים כל כך טובים שלך

אלו שדרכם את מנסה להשביע את יצר הרכילות שלך, הינה, גרמו לך להיראות רע. אין יותר גרוע מרכלנים לא מעודכנים.

TrigATUSA

New member
אני מניח שגם היא מתחרטת

עד שהיא כבר החליטה לחשוף בציבור את עומק העליבות האנושית שגורמים לה לנסות להעליב אותי עם חשיפת מידע "אישי", מהעולם האמיתי שהיא אספה מזחילה בביצות כאלו ואחרות, יוצא שיש לה מידע לא נכון.... אופס.

TrigATUSA

New member
כואב לך בעין?

באמת אני תמיד רואה אותך כאן בהקשר של עין הרע

תיזהרי, בפורומים של קנדה כבר אף אחד לא מוכן להיות במחיצתך
אם תחשפי גם כאן יותר מידי את תחתיות הביבים של האישיות שלך יש מצב שגם מכאן יקיאו אותך

KallaGLP

New member
נדיר שבחוף המערבי טמפרטורות במשך היום יורדות מתחת לאפס.

TrigATUSA

New member
נכון, שנה שעברה זה היה מאוד חריג

שהטמפרטורות נשארו מתחת ל 0 במשך מעל חודש....

TrigATUSA

New member
דצמבר-ינואר שנה שעברה

תושבי העיר המסכנים נאלצו ללמוד איך נוהגים בקרח שמכסה את הרחובות (אין כאן ממש מפלסות כדי לפנות מעבר לרחובות המאוד ראשיים) ורובם נכשלו באופן מחפיר.
עד מרץ לא היה אפשר לשכור רכב , כי כל רכבי ההשכרה נלקחו על ידי חברת הביטוח כרכבים חילופים.

KallaGLP

New member
מעניין. לגבי דצמבר לא יודעת, אבל את כל ינואר כבר ביליתי פה

ולא זכור לי קור גדול פרט אולי לאיזה יומיים שהיה שלג (כבר לא זוכרת אם זה היה בינואר או בפברואר). כל יום עליתי ברכב מהעיר שבה התגוררתי במלון לרכס שעליו ממוקמת העיר שבה השגחתי על השיפוצים בבית החדש, ופרט ליום אחד שהצטבר שלג ובאמת העובדים לא באו, לא הייתה שום בעיה (אם כי כמובן כל פסגות הקסקיידס מסביב היו מושלגות). אגב, בעיר שלנו כן פינו שלג מכל הרחובות, אבל לא איפה שהשיפוצניקים גרו. אך מעבר לזה לא זכור לי קור והסתובבתי ב-2 שכבות של בגדים (חולצה תחתונה וז'קט חם) במהלך כל ינואר-פברואר, ממש כמו (לפחות בינתיים) השנה (פרט לחג המולד, שבו באמת ירד שלג, אבל גם אז לא היה מי יודע מה קר, ממש קרוב ל-0).

KallaGLP

New member
בלי קשר זה באמת מדהים שבסטייט שבו בכל שנה

באופן קונסיסטנטי יש כמה ימי שלג עדיין כל עניין הפינוי לא מאורגן כאילו בחיים לא שמעו פה על דבר כזה. כל פעם שיורד פה שלג בתי הספר סגורים והחיים נעצרים, כאילו אנחנו גרים בעיר כמו אילת שלא ראתה שלג מימיה ולכן לחלוטין לא ערוכה אליו. ובמעברי ההרים בכלל שלג זה הרי דבר ממש רגיל בחורף, ובכל זאת כל פעם כשיש שלג מעבר סנוקוואלמי האומלל נראה כמו תאונת שרשרת אחת גדולה (אם לא הספיקו לסגור אותו), וזה כביש ממש מרכזי שמקשר בין מערב למזרח וושינגטון, כך שזה אבסורד שהוא נסגר כל שני וחמישי ושיש בו כל כך הרבה תאונות בגלל שלג.

KallaGLP

New member
כמעט אותו מקום

אנחנו קצת דרומה ממך, אבל לא משמעותית. אבל יכול להיות שבגלל זה אתה אומר שהיה קר בשנה שעברה ואילו אני לא זוכרת שום דבר כזה.

KallaGLP

New member
קראתי ובלי קשר לא עלה בדעתי לרמוז

שדמיינת את זה, אלא רק שכנראה שאצלכם היה יותר קר מאשר באזורנו וזה מסביר את זה שאני לא זוכרת את הקור.

KallaGLP

New member
כן, הרגשנו את העשן שלכם היטב אצלנו.

היה לנו קיץ נהדר פרט לימים שבהם סבלנו מהעשן והערפיח בגלל השריפות אצלכם. אני מניחה שאתם סבלתם עוד הרבה יותר.

אתה ממש לא יודע על מה אתה מבסס את הדברים .

בטורונטו היום היו 27 מעלות נכבדות מתחת לאפס ללא אפקט הרוח, שהוריד את ההרגשה והקור למינוס שלושים וחמש. וזה בהחלט אבל ממש בהחלט לא רגיל לעונה. בכל פינה ובכל מקום יש אזהרות בדבר שהיה ממושכת בחוץ, אחר חמש דקות האוויר קופא בדרך לריאות. פתחו אתרי חימום ושלטרים למען לא יהיו הומלסים בחוץ.אנחנו עסקנו כל הבוקר באיסוף וחלוקת מעילים ושמיכות וטרמוסים עם שתיה חמה ומרק חם, קבוצת המתנדבים שלנו עמלה מסביב לשעון בימים אלו. וכולם מודים על העובדה שחופשת החורף עוד לא נסתיימה, כי בטח היו מבטלים את הלימודים. בשני גלי החום, גם זה הנוכחי וגם זה מן השבוע שעבר נרשמו טמפרטורות נמוכות בהרבה מן הרגיל.

למעלה