קר

placid1

New member
לא יכול להיות! בטח את ממציאה, אצל ההוא

מוונקובר היה כתוב בטלפון שחמים ונעים בטורונטו ;)

אנחנו חזרנו מהארץ לצנרת קפואה בחדר הכביסה, למרות שחברה של הבת טיפלה פה בחתולים והבית היה מחומם. 3 ימים של חימום הקירות עם ספייס היטרז עד שהמים חזרו ועכשיו אנחנו כבר יומיים עם מים זורמים בלי הפסקה כדי שלא יקפא שוב.

GeJuFan

New member
גם אצלנו קר...יר

יודעת שלא כמו אצלכם, אבל בתוך הבית לי קר, צורת הבנייה הישראלית וכו׳. האמת קר כל כך בדירה שהדלקתי מזגן על חום ביומיים האחרונים.
ואם לפי התמונה גם לחתולים קריר. בחוץ בינתיים יורד גשם חזק מאד.
&nbsp
&nbsp
ורק שכולכם תדעו: שאני מקנאה, מתגעגעת לשלג!

TrigATUSA

New member
זה לגמרי נכון

כל כך קר בבתים ישראלים בחורף.... אין מצב שהייתי מסתובב עם בגדים קצרים ויחף כמו כאן.
נראה לך שזה קשור לבנייה מביטון? כי אני גר ברב קומות בביטון גם כאן, ובכל זאת הרבה יותר חם.

שוב מאשימים את המרוקאים?! מה קשור ביטון לפה?!

ולא, לא נראה לי שזה קשור לבניה מבטון אלא לזה שבבתים ישראלים, חוץ אולי מבירושלים (ובהתנחלויות?), אין חימום מרכזי כמו ברוב הבתים באזורים הממוזגים או קרים של צפון אמריקה.

KallaGLP

New member
פשוט עניין של חימום. אם פה לא נחמם נקפא בקור.

בקליפורניה כשבמקרה לא הדלקנו חימום קפאתי. פה הוא פשוט פועל ללא הפסקה כל החורף כי אני אוהבת כשחמים ונעים לי.
בישראל בחורף הפעלנו מזגן עם חימום והיה חמים ונעים.

הבעיה אצלנו היום זה לא הקור אלא הרוח

כשיצאתי לטיול עם הכלב עברתי ליד תמרור שחרק בצורה מאיימת, לא בלתי אפשרי שתמרור כזה יתלש מהעמוד ויפגע במישהו, שלא לדבר על העיצים שחלק מהענפים שלהם כבר מתחילים להשבר.

גם הקרח מפחיד אותי, דווקא באיזורים שפונו מהשלג, נשארה שיכבה דקה של שלג על האספלט, ועכשיו, כשזה קפוא, זה ממש מסוכן. בינואר שעבר החלקתי על קרח שחור ומאז השריר שנקרע עדיין לא השתקם (דיברנו על הגיל?) בקיצור אני מסתובבת עם דוקרנים על הנעליים והולכת בשיא הזהירות.

הבעיה היא שאני חייבת ללכת היום לעבודה ...

למעלה