קשה

קשה

להוציא תאלוקים ממך.. לא מצליח .. מרב שדחפו לי אותו ואני לעצמי .. כאילו אין לי בחירה. אתם מצליחים לצאת מזה לגמרי? זה משגע אותי . . אני לא רוצה להאמין בו ואני מאמין בו .. אני רוצה לצאאת ממנו לשכוח אותו אופ

מה הא מפריע

האלוהים שבלב שלך הוא רכושך הפרטי אין לאף אדם חוץ ממך זכות לעצב אותו תחליט שהוא טוב ומטיב ולא דורש ממך כלום וכל הצרות זה עניינים שאי אפשר להבין.......... פנה אליו יום יום ובקש עזרה כשרע לך תצעק אליו חזק ישר מהלב תגיד לו תודה על כל דבר שאתה מקבל תשיר לו על העולם היפה שברא קח אותו חיובי מנסיון זה כדאי בהצלחה .

זה משגע אותי

יש אלוקים או אין קשה לי לומר שאין לא יודע להעלים את כל מה שאמרו ואנסו אותי שהוא קיים מצד שני להגיד שהוא קיים אז גם אני טיפש.. כי אין לי ראיה קיצ חוסר ידיעה ונראה לי יש לי כיוון מסוים של הדת והאמונה כלומר שהבנתי תדרך של הדת ואמונה ואם הבנתי נכון וזה נכונ אז זה מגניב (ביטוי ערסי אבל הדת בכל הרבדים) וגם עדין צריך לבדוק אתזה . . ועדין גם אחרי זה זה לא ראיה שיש אלוקים וכו זה סוג של .. וחני לך אמרתי אתזה..

סורי שאני יהיה דוחה

אבל כל מי שמתיר לעצמו תדת בשביל סקס או שהוא במצב כזה שמקיים יחסי מין לא לפי הדת אז עדיף שלא יכנס איתי לדיון או יגיב .. כי השיקול דעת שלו בעיני ירד והוא רוצה לראות תדברים בדרך שלו לפי רצונותיו כלומר הוא לא אובייקטיבי מספיק בשבילי .. ואני יכול להריח אתזה .. אז תזהרו חח

אתה לא דוחה, אתה פשוט מגלה את נטיות ליבך

שמתי לב שדווקא אתה דוחף ת'סקס, בטענה שאין לדחוף אותו. אוקיי. כולנו בני אדם. בכולנו רוחשות תאוות ודמיונות. מקום זה מעל לרמתו לעסוק בתדירות גבוהה כל כך בענייני סקס. די, גם לא בצורה מתגרה האומרת אינני מדבר על סקס. ואם המילה סקס עושה כאן משהו למישהו - אז יכולני להפציץ את הודעתי בסקס, סקס וסקס. אבל הלו, גדלנו, די כבר. כולנו יודעים להיכן ניתן לפנות לפורקן, במידה שאין שום אופציה אחרת. ועוד הערה קטנטנה. לא צריך לפתוח אשכול, ששישים ההודעות הראשונות שלו הן של הפותח. אולי הפותח יחשוב טיפלה בטרם יפתח הודעה, וייכנס את כל הגיגיו לפונדק אחד, ולא יאלצנו לפתוח ששים הודעות, ולא יעמיס על העמוד וידחוק הודעות אולי מעניינות יותר?

ברשותך תיקון קטן.

את בחור נחמד אני מכירה אישית ויודעת שהסיבה שבגינה מפקפק בדת זה לא הסיבה שצינת אלא סיבות עמוקות והוא מזכיר סקס הרבה כיון שבחברה שלו יש המון שחזרו בשאלה במוצהר בעקבות הרצון לסקס וזה דיי מעצבן אותו. לגבי הערה השניה שך אתה צודק אין צורך שהכותב יענה לעצמו כי את דעותו הוא בודאי יודע

Riki991

New member
טוב, כמה דברים בשבילך:

א. הבחור לא כותב בכל הודעה על סקס, זה נכתב לעניין ספציפי מאוד ובעקבות הודעות של כמה מחברי הפורום לעניין עזיבת הדת והסרת הגדרים המחייבים בנושא זה. חבל שאינך יכול לבצע את ההקשר המתבקש בין ההודעות. ב. כל אחד יכול לפתוח כמה הודעות שהוא רוצה. מה אתה חש מנהל הפורום? רד מהעץ הדמיוני. ג. אם אתה משתעמם מההודעות שלו ומלין כי הן דוחקות הודעות מעניינות יותר אל תחתית העמוד, בדיוק בשביל זה הומצאה הגלגלת בעכבר, תעשה בה שימוש. ואגב, אני מאוד נהנית לקרוא הודעות שלו, אז אנא דבר בשם עצמך בלבד, ומאוד חבל שמה שמשתמע מהודעתך זה רק צליל זלזול מתמשך. זה לא תורם לכלום.

הוא פשוט מרב שהוא באמת כזה שחושב על

סקס כל היום אז הוא חושב שאחרים גם כמוהו אידיוט . הוא לא מבין שאולי יש שונים ממנו ולא רק הוא חרמן שחושב על סקס וזהו הוא פשוט לא יכול לחשוב אחרת .. מסכן ..

קפוץ לי לא משחק עלי

משחק המילים וההגיגים שלך ..תנסה אתזה על מישהו או ``מישהי`` אחרת. ואל תשחק לי אותה עוד אחד בוגר עלאק שלא מענין אותו סקס ..אני שם את הכל על השולחן ואתה אינך תאומץ להתמודד מול זה וכנראה זה אתה שנגוע בסקס עד שלא נעים לך לדבר עליו מרב שאתה כזה .

מתנצל

ממש לא התכוונתי לפגוע, גם אם כתבתי בנימה עקוצנית משהו. ואני ממש ממש מתנצל. ואגב, אני לא חושב שאני חושב על סקס באופן חריג מכלל האוכלוסיה, אך לא אתבייש ולא אצטדק ולא אשקר לומר לך אין זה מענייני כלל ופרוש הנני. אין מה לעשות, ככל האדם נולדתי, ורוחשים בי אותם הדברים שרוחשים בקרבם של גברים אחרים באוכלוסייה. ייתכן אגב שאין לי אומץ, ושלא נעים לי לדבר עליו. בוודאי לא נכנסתי לסוגיה של האם אתה חושב כל הזמן על סקס, או האם אתה מכניס בכל הודעה את הנושא הזה, או מי חושב כל הזמן. כתבתי רק, שבאופן פרדוקסלי, אתה בא להלין על אלו שחושבים כל הזמן על סקס, אך בשורה התחתונה שוב הכנסת לדיון את הנושא הזה. בלי כל קשר למחשבותיך באופן אישי, דיברתי רק על העובדות שבפועל. אני לא מנהל ולא מתיימר חלילה לתפוס את מקומה של ההנהלה. איני מורה דבר. אבל זכותי המלאה לומר את דעתי. בדיוק כמו שזכותך להביע את דעתך, גם אם בצורה וולגרית. דעתי היא, שמדובר כאן בפורום ברמה שלא צריכה לרדת ממש לביבים של סקס כל הזמן. ברור, אין לי שום עכבות, ואין לנו כאן צנזורה של צניעות, אבל צריך להיות גבול של טעם טוב. כשאני רואה שקופצים לי מול העיניים כל כך הרבה פעמים וריאציות שונות של סקס בתכיפות כה רבה, אני נבהל קצת. ולמה? כי אנשים רציניים שחרדתם החרדית פגה התפוגגה, עלולים להדיר רגלם מן המקום הזה, שיתפס בעיניהם כמושב ליצים. ואיננו. זכותם לחלוק עליי, אינני קובע כאן שום דבר.

לא נפגעתי

ואנלא משמיץ ואין לי בעיה אם זה. רק שמי שנגוע בענין אז אמרתי שאני מעדיף לא לדבר דוקא איתו על אמונה זהו

answers2

New member
מי בעולם לא "נגוע בעניין"?

אתה מוכן לדבר על אמונה רק עם סריסים?

הכוונה להתווכח באמונה

לדבר סתם אפשר עם כולם תכלס שאתה נגוע בענין קשה לך לראות תאמת יותר . כמו שופט שמקבל שוחד . ואני לא חושב שאני נגוע בזה אגב בלי קשר לסירוס .

answers2

New member
פרויד לא יסכים איתך.

וגם הסברה הפשוטה מראה שמדובר בכח מרכזי בחיי אדם. לחפש מישהו שלא "נגוע" בזה, זה לחפש אדם שאיננו אנושי.

answers2

New member
מאיפה הקרצת את זה?

אדם שאיננו מושפע ממיניות איננו אנושי.

גנדרן

New member
בוודאי שאין כאן אוביקטיבי

הרי רובם כאן רוצים , לעזוב את הדת. לא מסיבות פילוסופיות, שהם קראו את כתביו של שפינוזה, וכל כך התרשמו ממנו שזה גרם להם לכפור, שהרי רובם בקושי יודעים מי הוא היה, ולמה נהג כפי שנהג....ו מדמיינים איזה חוזר בשאלה... חבר'ה ברוך שפינוזה לא יצא בשאלה, הוא התנצר..... אני מניח שאין כאן לאנשים תוכניות כאלה.... אז מה שעובר לרובם בראש זה. חופש.... שזה כולל הכל. הידע של רוב החבר'ה פה על החברה החילונית, כפי שמשתקף בפורום , הוא קטן מאוד. שכן מי שלמשל מציע נישואים פתוחים לא מודע לכך שרוב החילונים לא מוכנים לאמץ גישה נהליסטית כזו. ותתפלא חלק לא קטן, ממה שמוצג כאן בזלזול גדול, נחשב גם בעני הרבה חילונים ליסודות התפיסה שלהם...

קטן וחשוב!

זו כבר הפעם השנייה שגנדרננו נכנס לסוגיה של שפינוזה, בהתיימרו להיות נושא לפידו ומבין שיטתו. אי הבנה זה פגם אחד (פגם שהגנדרן התברך בו במידה מרובה, חרף כל הצהרותיו שלא), וסילוף הוא פגם הרבה יותר חמור. לומר ששפינוזה נעשה לנוצרי, זה פשוט שקר. משנתו של שפינוזה היא חילונית לגמרי, והוא יוצא בשאלה בכל קנה מידה.

למעלה