מתנצל
ממש לא התכוונתי לפגוע, גם אם כתבתי בנימה עקוצנית משהו. ואני ממש ממש מתנצל. ואגב, אני לא חושב שאני חושב על סקס באופן חריג מכלל האוכלוסיה, אך לא אתבייש ולא אצטדק ולא אשקר לומר לך אין זה מענייני כלל ופרוש הנני. אין מה לעשות, ככל האדם נולדתי, ורוחשים בי אותם הדברים שרוחשים בקרבם של גברים אחרים באוכלוסייה. ייתכן אגב שאין לי אומץ, ושלא נעים לי לדבר עליו. בוודאי לא נכנסתי לסוגיה של האם אתה חושב כל הזמן על סקס, או האם אתה מכניס בכל הודעה את הנושא הזה, או מי חושב כל הזמן. כתבתי רק, שבאופן פרדוקסלי, אתה בא להלין על אלו שחושבים כל הזמן על סקס, אך בשורה התחתונה שוב הכנסת לדיון את הנושא הזה. בלי כל קשר למחשבותיך באופן אישי, דיברתי רק על העובדות שבפועל. אני לא מנהל ולא מתיימר חלילה לתפוס את מקומה של ההנהלה. איני מורה דבר. אבל זכותי המלאה לומר את דעתי. בדיוק כמו שזכותך להביע את דעתך, גם אם בצורה וולגרית. דעתי היא, שמדובר כאן בפורום ברמה שלא צריכה לרדת ממש לביבים של סקס כל הזמן. ברור, אין לי שום עכבות, ואין לנו כאן צנזורה של צניעות, אבל צריך להיות גבול של טעם טוב. כשאני רואה שקופצים לי מול העיניים כל כך הרבה פעמים וריאציות שונות של סקס בתכיפות כה רבה, אני נבהל קצת. ולמה? כי אנשים רציניים שחרדתם החרדית פגה התפוגגה, עלולים להדיר רגלם מן המקום הזה, שיתפס בעיניהם כמושב ליצים. ואיננו. זכותם לחלוק עליי, אינני קובע כאן שום דבר.