"קשר רציני" - מה זה בדיוק?

פלטרון

New member
ועוד הערה קטנה ..

גם ערפאת אמר שהוא רוצה שלום. SO ..

A M S T A F1

New member
לעבוד כל יום 12 שעות ולשלם משכנתא

לעבוד כמו חמור עד הפנסיה מבוקר ועד ליל לשלם משכנתא חצי חודש והחצי משכורת הנותרת לכסות את המינוס וכך חיים עד שמתים כי בגיל 67 מי יקבל את הפנסיה שלו אולי רק הביבי המוכשר שלא עובד קשה למחייתו

salsa48

New member
קשר רציני

אז ככה.. לדעתי קשר רציני הוא קשר שמראש יודעים שני הצדדים שהם מחפשים "בעיקרון" בני זוג קבועים שטוב להם יחד מכל הבחינות ולא קשר שמראש ידוע כקשר של פגישה אחת כדי לפרוק צרכים מיניים של אחד הצדדים . והרשה לי לומר לך שזה נשמע לי די תמים מצידך לשאול מה זה קשר רציני , הרי אנחנו לא ילדים בגילינו אנחנו יודעים טוב מאוד שברשת האינטרנט ישנם המון , אבל המון אנשים גברים כנשים שמחפשים לפעמים קשר של פעם או פעמיים רק כדי לפרוק לחצים כאלה או אחרים כאשר מראש הם יודעים שהפרטנר לא מתאים "לקשר רציני" דהיינו ארוך טווך עם אופציה להקמת קן משותף ולא דווקא להשפריץ צאציים. מי כמוך יודע שהחבר'נה הצעירים מחפשים נשים מבוגרות מהן כדי להתנסות כאשר הם יודעים מראש שקשר כזה לא מוביל לשום דבר עתידי במיוחד כל הרווקים למיניהם שמחפשים מבוגרות והאמן לי יש המוןןן כאלה. אז זה למשל לא קשר רציני כאשר הוא נוצר אלה זה קשר נוח לשני הצדדים הצעיר מתנסה והמבוגרת נהנית מסקס טוב. משהו כזה שמוסכם מראש. או למשל נשוי עם גרושה או רווקה או להיפך נשואה עם רווק או גרוש...גם זה לא בהכרח קשר רציני כי לרוב הוא לא מוביל לשום דבר עתידי ויציב יותר. כאשר נשים אומרות קשר רציני אז על הגברים להבין שהן מבקשות בני זוג שאיתם יוכלו לבנות חיים משותפים בכיף ולא רק לסקס טוב. אני מקווה שהצלחתי להסביר לך ולכל הגברים שטרם הבינו מהו קשר רציני, כי נשים בטוח מבינות. סליחה שהתפרצתי כך.

כפרושי

New member
../images/Emo20.gif

אתה נשמע אדם לעניין, טוב שיש עוד אנשים שחושבים עם הראש, כמוך.

פלטרון

New member
גם נשים לא תמיד "מבינות" ..

קודם כל - אני חושב שכל גבר יודע מה הכוונה ברציני. הוא אולי לא מסכים, אבל הוא יודע. פשוט ש.. מילים לא עולות כסף. ודבר שני - גם נשים הן שחקניות לא קטנות, וזה בלשון המעטה. גם בתחום של "קשר רציני". ידידה טובה מספרת לי מה המוטיב המקובל שכל החברות שלה מנסות לחנך אותה - "אז מה אם יש לך חבר. תחפשי, אולי תמצאי מישהו שטוב לך יותר איתו".

shirazlovemor

New member
אני הייתי מגדירה קשר רציני

כקשר שעתיד להצליח לאורך זמן או אפילו לנצח, קשר ששורד מכשולים ומריבות למיניהם, קשר שבו שני הצדדים שואפים לעתיד מצליח ביחד

1אדלרון

New member
שאלה טובה !!!

קשר רציני הוא הקשר עם הבנק (אם לא תשלמי בZמן יהיה לך קשר רציני עם הפקיד או העו"ד...) וחZרה לנושא: מה הוא קשר רציני? אולי, כשיש מחויבות ומטרה משותפת לשני הצדדים?! לעיתים קוראים למחוייבות הZאת "ילדים" נכון שסטוץ יכול להיות מוגדר כקשר רציני לפי ההגדרה כיוון שיש בו מחוייבות ומטרה משותפת (פאן) אבל נחשוב טיפה יותר לעומק ... לגבי פרידה " שום דבר לא מובטח מלבד מוות ומיסים" ....נאמר כבר מZמן אבל קשר יכול ליגמר אחרי שבוע וגם אחרי 50 שנה שבוע טוף

bvb6

New member
קשר הוא מה שעושים איתו

מה שכן - יש אנשים שהם לא רציניים

זה אפילו לא חייב להוביל לנישואין -

לדעתי, קשר רציני , זה קשר ששני בני הזוג נמצאים בו ונשארים נאמנים ומחוייבים לעזור אחד לשניה וההפך . הם אפילו לא צריכים להתחתן בשביל זה או בשביל להוכיח שזה רציני. זה קשר שבו בן זוגי הוא החבר הכי טוב שלי, המאהב שלי והנשמה התאומה שלי, שאפילו בלי מילים הוא יודע שמשהו מציק לי. הקטע הוא , שלוקח לפעמים קצת זמן להגיע לזה וצריך להתאזר בסבלנות כי אי אפשר לדעת בתחילת כל קשר מה יהייה , גם אם אני והוא מחפשים קשר רציני.

davidhazan

New member
את זה אני מבין

ונראה לי שכל קשר הוא קשר רציני. יש מישהו שלא מחפש קשר "רציני"? ראית מודעה של מישהו שמחפש "קשר בצחוק"

דקויות

אני'לא בת 30... אבל , מאז שאני מכירה את מושג "מערכות יחסים" , אני יודעת "שקשר רציני" זה מושג שפשוט מגדיר שני אנשים שלא מנהלים רומן מזדמן, אלא מערכת יחסים עם כל התוספות וקשר "ירציני" זה מזדמן , חולף ואולי בחיים לא יראו עוד אחד את השני ... אבל זאת רק דעתי ,ואני לא נכנסת לפרטים הקטנים ולדקויות ....

למעלה