ראיה לאמיתות התורה

Providence

New member
אין לך מושג איך נראית קפיברה, ובכל

זאת אתה משקר ללא ניד עפעף ככל בני מינך הנאלחים. הנה צלום. ראה כמה גבוה הגוף מן האדמה. הקפיברה אינה זוחלת אלא מהלכת, רצה במהירות, ושחיינית טובה...

דוד1000

New member
שלחתי לו את המידע שמסרת.

אנחנו לא משקרים. העובדה שאתה עושה הכללות מראה שאתה לא בסדר.

Providence

New member
דלעת1000, אתה כל כך מורגל בבלופים

אצלך ואצל בני מינך, עד שאתה חושב שגם אנו כמוכם, אה?

תציג את כל הידוע לך.

מאוד לא מכובד מצידך להתיהר בנתונים מנתונים שונים הנשארים חבויים במרתפי הדיסק הקשיח שלך. הייתי אומר שזה מעט ילדותי לתת "סולם" על נתונים ש"כביכול" קיימים. וכי נראה לך לרגע שמישהו "פוחד" מהצגת נתונים מנתונים שונים ? הלו זו הייתה דרכם של גדולי ישראל מאז ומעולם, להתמודד עם מצבים ומציאויות ש"כביכול" מקשות על המסורה - ולתרץ את הקושיות. לכן, מכח תורתנו הקדושה והנצחית אין אנו "מתיראים" כביכול משום נתון או מציאות שאי פעם תוכל להציג , ואדרבא קוראים לך במלוא רצונינו - תבוא ותציג את מרכולתך ברבים, אם אכן יש לך כזו.

אתה עוד מדבר ?!

כבר חודשים ארוכים אתה נמנע מלהציג ולו שביב של מידע בנודע לחישוב המובהקות של הדילוגים הארוכים שלך, ואתה מעז לומר לי מילה על נתונים ש"כביכול" קיימים?

בוודאי ובוודאי ../images/Emo70.gif

צא וראה מה בין דבריך לדברי: אנחנו מציגים בפניך את כל הטבלאות עם הדילוגים הארוכים שנמצאו. מה שלא הצגנו עדיין הוא את צורת החישוב של המובהקות הסטטיסטית של אותם דילוגים. הסיבה לכך היא שאין לנו מסמך ערוך בנושא זה, ואנו עובדים על הכנתו. ואילו אתה טוען בדבריך, שיש בידך נתונים מנתונים שונים. אם כך, הצג אותם לעיני כל, ויחי ההבדל הגדול !

אל תשפיל את עצמך

הרי ממזמן כבר פרסמתי את הנתונים שלי כאן בפורום. רק מצדך - דממה.

התייחסתי עניינית לדבריך.

והראיתי את חוסר ההגיון שבטענותיך. איני צד בכל הקשור להתייחסות לנקודות, חיוויתי את דעתי בצורה חופשית באשר לצורת ההתנסחות הקודמת שלך. אם פרסמת את הנתונים החבויים שלך, מה טוב ומה נעים. להבא אל תשתמש בסגנון כתיבה שכזה, הוא לא לרמתך. בועז מצגר

טוב נו, אם אתה מתעקש

בכל זאת להשפיל את עצמך... היו לי נתונים חבויים ועל סמך נתונים אלה אמרתי משהו. הצגתי את הנתונים החבויים. לך "יש" נתונים חבויים ועל סמך נתונים אלה הצגת מטריצות. מתי תציג את הנתונים החבויים?

גם אם אנחנו מתווכחים אין לשנוא

או להעליב איש את רעהו. כל אחד מציג את עמדתו ובטוח שהצדק עמו. זה לגיטימי וראוי שימשך כך.

ומאידך, אדם הממשיך

לצטט בדיוק נמרץ את אותם הדברים שהוכחו מעבר לכל ספק כמוטעים, וטוען שהם מוכיחים משהו, קשה לקחת אותו ברצינות יתרה.

למעלה