ראיון עם הערדפית

מיטללל

New member
ראיון עם הערדפית

כל יום חמישי, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. ביום חמישי הבא יבחר על ידי ערפד חדש.. מותר ואף רצוי להמר מי זה יהיה
והפעם...
ilana4ka
אז: 1. מה שלומך מותק? 2. את עצובה בגלל ההפסד של מכבי? 3. אה, המשחק היום? 4. טוב מילא:) המשיכו...:)

fishey

New member
עוד שאלה ..

מי השחקן היא טוב במכבי ..לפי דעתך ?

ilana4ka

New member
פישי:

אגב, ההודעה הראשונה הייתה למיטללללללל
השחקן הכי טוף במכבוש?
קשה..קשה...אין הכי טוב. אבל יש תמיד את פארקר,באסטון ויאסיקביצ'יוס שכמעט תמיד שם כשצריכים אותם. מכבי זה סגל רחב, עם ספסל רחב, שבאמת מלא בכשרונות. יש הרבה שחקנים טובים במכבי. ויש גם כמה בינוניים[ע"ע מיסטר גור שלף, שאין לי מושג איך דה פאק דווקא ה-ו-א קפטן!! הוא שחצן, ולא ממש מועיל למשחק ולמכבי....רק מדי פעם יש לו איזה התעוררות בכמה משחקים...קם משנת הדובים החורפית שלו...]. בכל מקרה, סורי, אבל אין לי תשובה חד משמעית לזה. אבל יש לי משו אחר לומר! --==מכבי ת"א אימפריה בכדורסל==--

ilana4ka

New member
אופהה איך אני אוכלת את הקרמבו??

טוףףףף זוהי אכן שאלה משובחת חח. כי קרמבו הוא אחד הדברים השולטים ביקום זה[אחרי מכבי שלי אוף קורס]. אז אני, אוכלת אותו בצורה הכי רגילה שיש. כי היא הכי טעימה. קודם את הקצפת והשוקולוד-והביסקוויט לסוף. אבל, רק קרמבו של שטראוס. הכי טעים.

black side

New member
לאלא

מורידים את השוקולד, או נותנים לכלב ונשארים עם הקצפת כן אני גזענית!

fishey

New member
אתם ילדים שלא יודעים לאכול קרמבו...

קודם כל אוכלים את הקצפת מבפנים(בלי השוקולד) אח"כ את הביסקוויט ורק אז את השוקולד ... אין דרך יותר טעימה מזאת !!!

Anna Karenina

New member
קודם הקצפת!?

אתה שואב אותה עם קש, או משהו? זו דרך מעוותת למדי, צר לי לומר לך...
בכל אופן, אני גם ככה שונאת קרמבו, אז לא ממש אכפת לי איך תאכלו אותו.

ilana4ka

New member
מההההההההההה???

את שונאת קרמבו??????????. למה???איך??? זה אחד הדברים הכי טעימים ושווים שקיימים! ההמצאה של המאה!!! מה קורה לך ילדה???? וויק אפ אנד סמל דה קופי[אור דה קרמבו]!!!!

Anna Karenina

New member
פיכס.

זה מתפרק, משאיר ידיים דביקות, כמו בגן, וגם לא ממש טעים. זה חם כזה..וג'יפה.

fishey

New member
מההההההה?!?!?!

במילקי זה יותר פשוט : פשוט עים כפית חופרים ואכלים בהתחלה רק את השוקולד ורק ממש לפני שניגמר אוכלים את הקצפת

fishey

New member
מה כן משהו בעניך?

קרמבו לא מילקי לא ...זה כבר ממש הופך להיות סטיה חברתית

Anna Karenina

New member
האמת?!

אני שונאת את כל הדברים האלו..אני מעדיפה את הארטיקים של הקיץ...

למעלה